Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 zajtra plati? (aby aspon dakto dosiel 😀) o 10,30 pred arealom? a keby bolo zamracene, prsave? co robime?
@kajkovajanka kebyze skaredo, ide sa k nam na Podhradku 🙂
@kajkovajanka my s Leuskou prideme 🙂 uz sa velmi tesime
@kajkovajanka jaaj:DDD
@mabel1981 no ja svoju cez deň uspávam na rukách, položím si ju na hruď a hojdám kým nezaspí..večer ju už ale dávam na posteľ a zaspáva sama, ja si len ľahnem vedľa nej a podávam dudku keď vypadne alebo ju vrátim naspäť na miesto keď sa premiestni na druhý koniec postele..niekedy zaspí okamžite ale niekedy aj hodinu čakám kým zalomí
@kajkovajanka aj u mňa zatiaľ platí 🙂
@kajkovajanka @zapka21 @tamaska aj u mna plati 🙂 Tesim sa
@mirka2010 ja som sa tiež pýtala na poradni včera za tie jogurty a už môžeme, tak asi začneme pomaly 🙂 Zato kaše nám moc nechutia, zje 5 lyžičiek a koniec. Možno skúsim zaradiť inokedy v priebehu dňa, nie večer, lebo to už tuším čaká na mliečko a iné ju nezaujíma. Narobili sme si zásoby, tak skúsime minúť... keď nie, asi to zjem ja, mne chutia 😀
@mabel1981 my spíme v noci zle, odkedy sa začala pretáčať na bruško, t.j. od nejakého 4.-tého mesiaca. Budí sa aj 5-6 krát za noc. Dovtedy spávala min. 8 hodín vkuse, nakŕmili sme a potom potiahla ešte nejaké 2-3 hodinky. Minulý týždeň sme mali 2 noci, keď sa zobudila len 2 razy, dúfali sme, že začína svitať na lepšie časy, ale už sme zasa tam, kde predtým 😢
Cez deň ani večer neuspávame, napapanú položíme do postieľky, dáme cumlík a ona sa nejako uspí sama 🙂 V noci dáme čaj alebo cumlík a tiež zaspí (väčšinou) bez problémov.
Dobre ranko mamicky, ja som dnes konecne v noci nerobila malemu mlieko .. ale mrvil sa aj tak ... co ranajkovali vase deticky ? My sme mali o 6.00 mliecko a pred chvilou spapal banan s nektarinkou .. a uz aj spi 🙂 .... u nas prsi, skaredo je ... to ma sibne, maly ked nemoze obzerat po vonku tak je zly ... tak pekny den prajem 🙂
@bublina83 fakt prší, kde bývate? U nás v SC pod mrakom, ale ešte neprší, dúfam, že stihneme aspoŇ dopoludnia do mesta, súrne potrebujem do Billy, malej nejaké jogurty pokúpiť. Chutia jej, tak nech papá. Ale na popoludnie už hlásia dážď.. Ja tiež neznášam, keď prší, vydržať s nimi doma je psycho.... Ale našťastie minulý rok v zime sme si so susedkamiprerobili kočíkáreň na herňu- taká !Klubík", tak keď je veĽmi ylé počasie a fakt sa nedá von, tak nás to vytrhne z biedy, decká sa prehrajú, sú tam iné hračky. A keĎ máme šťastie, tak sú tam aj iné decká a máme kultúru. Inak nechdíme moc nikam, priamo v SC toho veľa pre deti nie je, a nemám auto, tak s dvoma sa i do BA bu,som nechce- aj sa ťažko kooordinuje program s dvoma malými deťmi, ktoré majú každé iný režim.....Tak pekný deŇ všetkým!
Košickým mamčám zá,vidím stretko... My ôjdeme asi až niekedy po Vianociach, ak sa nič neymení....
@rebecca2006 No my byvame skoro 500 km od Slovenska, tak ani neviem ake je tam pocasie, ale tu je teda poriadna zima ... a ta stretavka to je z MK ?
@emamichaela
@kajkovajanka
ďakujem Vám za reakcie, skúsim ten bepanthen, sudocrem nejako nepomáha...
och zeny co som nedavno pisala za tu susedu tak vcera vecer to bol extrem.vybehka som a tak som jej dala ona napita jak delo deti plakali z nej tiekla krv a padali vlasy.potžom sa mi priznala ze ju byl aj ked mala malu na rukach a potom ze co je ta m,alinka sama modrina.no taky krik som narobila jak furia ale nedalo mi to kvoli tym detickam.no hroza
@jankaja ahojky, tak tiez dr povedala ze uz mozete jogurty...tak nejako uz zacneme 🙂🙂🙂 nas kasicky tiez uz na vecer neje...je to zbytocne, kedze ochutene mu vobec nechutia a tu jednu co ma rad 3 zrnnu, tak ho absolutne nevie nasytit, takze neviem co ideme robit...nieco by som potrebovala vymysliet na to, aby ho to na noc zasytilo...ak niekto vie, poradte 🙂 lebo krupicu by som mohla zatial len do vody zarabat...ja neviem ako ty/vy a kravske mliecko? kedy???
@1234lubka ahoj ale je a dostala som ho po 2mesiacoch akurat v pondelok a dnes som ho malemu davala a mam na dva mesiace pokoj...vola sa to vitamin d a je to jedna kapsulka ....... 🙂
@mirka2010 ja zarabam krupicu v normalnom mlieku 1.5....papa ju rano a večer už od pol roka....vraj kravske mlieko take to že hned od kravy nemam davatale taketo už kludne može......bo s kašičiek som homoc nezasitia
@1234lubka na spodnom riadnu na modrom koniku maš napisane nahlas chybu a tam možeš napisat adminovi... 🙂
@bboossoorka mne doktorka povedala ze len vigantol treba ze ine neodporuca..joj boze.....sak to je jedno ne?
@bboossoorka uz mam som mu pisala...anoi nie chybu ale navrh....lebo mi je zle s tych suoper matiek.....som si pisala z doticnou maminkou co polozila otazku a vravela ze ta krava ju tak zdeptala ze dva dni v kuse preplakala a nevedela uz co zo sebou
@zuzulienkaaaa skús Imazol crempastu. Je na voľný predaj. Je to aj proti plesniam. Mne sa osvedčil vždy pri tvrdošijných zapareninách. Super je aj Imacort, ale ten je na predpis, lebo obsahuje kortikoid, ten som dávala, len keď to bola katastrofa.
uz som stiahla fotky z dnesneho stretka, je ich 63 😀 ... musim spravit vyber predtym, nez to sem hodim 😀 (ked bude Beki spat )
@rebecca2006 super, vďaka...teraz mastím bepanthenom, keď sa to nezačne meniť, idem na imazol...
@kajkovajanka tešíme sa 🙂 fajne bolo
@bboossoorka ahojky, takze ty uz normalne zarabas krupicu do kupenskeho kravskeho mlieka? a ake konkretne kupujes? mne aj dr vravela, ze taketo mlieko nie do roka...tak ja uz neviem... 😒
baby kolko krat ste si uz pytali od dr vigantol ja som nanho po chorobe zabudla.my sme pytali dva krat

@1234lubka nie, nie to s @bboossoorka 🙂