icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
20. sep 2012

akurát som dopozerala z archívu na STV2 plávanie s bábätkami /z utorka o 20,00/ doporučujem ak máte možnosť si to ešte pozrieť 😉

mirka2010
20. sep 2012

@1234lubka dakujem za srdiecko...az teraz som si vsimla, ze mi tam pribudlo...ale ja nevieeeeem ako sa to posiela, ani neviem ako mam vidiet, kto mi ho poslal...ale dakujem moc, potesilo veeelmi 🙂 A maly teraz ti papa len raz za noc? vsak aj nas to caka...raz pride cas, kedy bud uz nebude mliecko, alebo maly bude chciet skoncit...jasne ze je jednoduchsie dat prsnik a maly sa ani nepreberie...ale na vsetko sa da zvyknut 🙂 a ake mliecko mu davas?

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 ta normalne na neho kliknes a posles 🙂 ani ja nevbiem od koho som ho dostala 🙂 davam t najlacnejsie babylove z dm a som spokojna s nim velmi maly pekne kaka a nesmrdi tak to mlieko stoji 5 eur

mimuska2
20. sep 2012

@mirka2010 lepsie dnes aj krasne hajala raz bola hore na papanie a vstavala o 9 🙂 a dnes mame osem mesiacikov 🙂 a vy

rebecca2006
20. sep 2012

@mirka2010 teraz nemám veľmi kedy, ale nesôr ti napíšem, môj Maťko bol hore aj 30x za noc, odstavila som ho, lebo som si mzslela, že to pomôe, a bol hore 25x....Takže radšej dojčá ďalej, tie decká sa nebudia od hladu, ale preto, že nemajú vyzretý nervový systém a to chce čaaaaas 🙂

mirka2010
20. sep 2012

@1234lubka ty si podarena, ze ta normalne kliknes 🙂🙂🙂 ta to sa mi paci 🙂 my zo stredneho slovenska to vobec tu nepouzivame, velmi sa mi to paci...to UM si viacere maminky chvalia, tak uvidime, ked budeme uvazovat ktore, tak jednoznacne kupime toto ako prve 🙂

mirka2010
20. sep 2012

@mimuska2 jeeej, tak blahozelameeee 🙂🙂🙂vy ste len dva dnicky po nas 🙂 my sme momentalne u nasich, pecieme si palacinky so starkou a je nam super 🙂 o chvilku pojdeme von, vykuklo slniecko, tak maly bude spinkat vonka...vy kedy chodievat von a na ako dlho?

mirka2010
20. sep 2012

@rebecca2006 hmmm, no urcite je v tom pravdy, ale myslim, ze nieco bude aj na tom, ze nie je az tak nasyteny...lebo si zober, ked bol mensi stacilo mu jedno kojenie...teraz uz nie...to ze sa budi,. s tym nic nenarobim, bude to asi tak ako pises...lebo on sa vie prehadzovat aj polku noci...vsak urcite pridu aj noci bez vstavania 🙂

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 jaj :D to je to az take "divne"? boze to bud rada ze ma nepocujes nazivo lebo ja vraj mam strasny prizvuk :D boli sme s mm v prievidzi v 2008 sme tam pracovali v yazaki tak to nam nerozumeli a to sme sa snazili pekne rozpravat :D to niektore spojenia su prosne nase :DDD

mabel1981
20. sep 2012

@jankaja no mne moc sam nechce zaspavat, v kociku v pohode ale v postielke cez den vymysla, lebo chce lozit a potom place. A vecer obcas zaspi na rukach, ked dopije mliecko. Od tej 20.30h spinka v kuse trebars do tej 23.00h a potom sme kazdu hodinku hore a okolo 4.00h sa mu uz vobec nechce spat, tak si ho musime dat do postele a tam spime aj do 7.00 az 8.00h.

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 no ani sama som nepochopila co som napisala o tom mlieku :D takze este raz. som s nim velmi spokojna, vraj ostatne mlieka smrdia toto je take celkom "mliekove", nezapeka maly z neho pekne kaka 🙂 stoji len 5 eur co si myslim ze je uzasna cena, a ma ovela viac vapnika ako hami

mimuska2
20. sep 2012

@mirka2010 chodievame poobede tak oklo 3 4tej.vzdy vybehneme aj na navstevi k babke alebo mojej mamke tak niekedy sme dlhsie,zalezi kam sa vyberieme 😀 a dakujeme 🙂 aj u nas je slniecko ale strasna zima ☹

mabel1981
20. sep 2012

@mirka2010 ahoj Mirka, inac aj my mame priserne noci, sme v kuse hore skoro kazdu hodinu a tiez davam Filipkovi kasu a tiez ho to neako nevie zasytit. Okolo 4.00h sa zobudi a uz zacne lozit v postielke a takto si lozi aj hodinku, potom mrnci a nakoniec si ho musim vziat do postele a tam hned zaspi a spime do neakej 7.00 az 8.00h. Ja uz tiez neviem co mu dat papat, ked my sme na UM. este dneska vyskusam mu dat mliecko okolo tej 23.00h ked sa zobudi a uvidim dokedy bude spinkat, lebo ja som uz z tychto prebdenych noci hotova.

zuzky1104
20. sep 2012

@tamaska a ako to je relacia? lebo pozeram archiv STV podla abecedneho poradia, ale neviem sa zorientovat...

emamichaela
20. sep 2012

Ahojte. Poradte prosim co robite proti soplikom. Ja odsavam a davam morsku vodu mar plus a nasivin soft kvapky a stale soplime. Trva to uz tyzden a nemam pocit, ze by sa to velmi lepsilo :-/ dakujeme

rebecca2006
20. sep 2012

@emamichaela so soplíkmi nič moc nenarobíš, bežnánádcha môže trvať aj 14 dní. Ak sú soplíky číre, tak nič viac netreba. Ak žlté, zelené a pod, tak treba k pediatrovina výter, dávajú Pamycon, to sú antiolbiotické kvapky, len na recept

emamichaela
20. sep 2012

@rebecca2006 mame priesvitne alebo biele, takze asi len vydrzat :-/ tak vydrzime 🙂

rebecca2006
20. sep 2012

@emamichaela jasne, aj my už asi 10dní soplíme ☹

mirka2010
20. sep 2012

@1234lubka nie, ze by to bolo divneee....mne sa to praveze paci 🙂 vzdy ked to napises, tak sa milo pousmejem...inak aj ja som ti poslala srdiecko...🙂 tak aky ste mali dnik? my sme boli u mojich rodicov, so starkou sme boli na dllllllhej prechadzke, potom v nakupnom centre, kde sme malemu kupili knizocku a po paradnej prechadzke dobra kavicka u rodicov....parada 🙂

mirka2010
20. sep 2012

@mabel1981 ahoj Monika, no tak to ti verim, ze si uplne z toho hotova...vsak ta viem uplne pochopit...to je velmi narocne ked aj cez den musis fungovat a v noci sa nevyspis...ja neviem ci to tymi zubkami, alebo ci su hladni, ti nasi chlapci 🙂🙂🙂 Marosko spinka tak od pol deviatej, potom o polnoci hore, papa a potom do strvtej pospinka...a znova hore...medzi tym si pocestuje po postielke, sprieci sa tam, mrnci, musim ho niekolko krat napravat...a takto sa to zopakuje aj 2,3 krat...no a od tej stvrtej to uz nie je taky hlboky spanok, takze sme hore pod chvilou...ach, no co uz...su to nase lasky a my to vydrzime 🙂🙂🙂

mirka2010
20. sep 2012

@emamichaela ahojky, nas ked ma sopliky, tak je to minimalne na dva tyzdne...odsavam aj 3,4 x denne, podla intenzity...striekam mu fyziomer baby, ine kvapky som mu este nedala a uz nic ine neostava, len pockat, kym to prejde...teda aspon u nas to tak je...nic ine zatial nezabera...drzime palce, nech rychlo sopliky prejdu

mirka2010
20. sep 2012

@mimuska2 tak mavate len jednu prechadzku, ale taku dlhsiu? je super, ze mas nablizku babku, ci maminku...to ja musim ist k nasim len autom...no dalo by sa ist aj peso, ale to je tak na hodinu a pol riadnej slapacky...takze v tomto pocasi to uz nehrozi, dnes sme boli dlho von a som sa dnu nesla zohriat aka mi bola zima...brrrrr, ja zimu nemam rada!!!!!

mimuska2
20. sep 2012

@mirka2010 no chodime aj viac ked je teplo brali sme malu aj aj s choditkom von 🙂 priatel pracuje na 4zmeny tak som isla z malou ja von do mesta alebo k amke a potom sme isli aj s priatelom este niekam.byvame blizko lesa a velkeho pola a su tam koniky tak tam sme chodili aj so psikom a mala sa vzdy zacala konovi smiat na hlas ked prisiel k nam 😀

mirka2010
20. sep 2012

@mimuska2 to je mileeee....je super, ze mate blizko aj les, aj konicky 🙂 nas maly miluje zvieratka...my mame psika a nasi maju jeho otca, takze havkov na okoli dost...este bratovho som zabudla...a veeeeelmi ich ma rad 🙂

tamaska
20. sep 2012

@zuzky1104 ja som to našla podľa dňa utorok o 20,00

mimuska2
20. sep 2012

@mirka2010 je to velmi zlate 🙂 nasa so psikom doma su najlepsi kamarati.on jej nosi jeho hracky a ked sa jej podari mu ju zobrat tak on si ju zasa ukradne naspat a potom rev a pes zasa knuci za hrackou no veselo 😀 naposledy ho chudatka presla s choditkom ze som sa musela smiat vyzeralo to ako ked prejde psa auto

mirka2010
20. sep 2012

@mimuska2 🙂 tak to mate teda radostiiiiiii 🙂 je super, ked babo rastie so psikom...ja to velmi podporujem, aj ked naas psik je vonka, dnu je malokedy, ale maly ju totalne zboznuje a hned ako ju vidi, tak sa tak smejka, no krasne to je..naozaj...inak na FB som citala ze mala ma 1040 g, pekna vahaaaa...my mame o cosi menej, ale urcite vas coskoro dobehneme 🙂 aj obvod hlavicky jej merali?

mimuska2
20. sep 2012

@mirka2010 hej merali ale nato som sa mepytala na mieru a vahu sa pytam vzdy lebo si to pisem uz sme kamosky na fb? 😀 😀

jankaja
21. sep 2012

@mabel1981 aj my sme na UM, ale vydrží od pol ôsmej do nejakej pol šiestej. Aj keď sa zobudí častejšie, tak dáme čajík alebo dudlík a v pohode zaspí. Teraz dávame Nutrilon Good Night na noc, predtým sme dávali Nutrilon Comfort, ale je to v podstate také, ako obyčajný Nutrilon, čo sa týka zasýtenia, aspoň podľa mňa.

kajkovajanka
21. sep 2012

@mirka2010 aj ty pijes kavu ? a aku ? (to len tak zo zvedavosti sa pytam 🙂 , lebo ja ano, taku smiesnu jednolyzickovu)