icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
8. nov 2011

@marashy ty sa mas 🙂 ja vobec nespavam...a dnesna noc, to bola uplna katastrofa, ja som spala mozno 4 hodiny za celu noc...a to ma zobudilo take palenie zahy, ze som to nesla vydrzat...ty mavas zahu? ja uz nic poriadne ani jest nemozem, aj kvoli zahe, aja kvoli tomu, ze sa mi nezmesti do bruska 🙂 no je to sranda 🙂

larosa
8. nov 2011

@elviska666 predstav si, že ani ja neviem pohlavie, nejako som sa nespýtala na 4D USG, len som chcela vedieť, či je všetko OK a bábo v poriadku, vtedy mi to bolo aj jedno a teraz u mojej Dr. je malé stále tak otočené, že to nevidno 🙂 takže mužík stále dúfa, že to bude konečne chlapec 😀 a mne je to už jedno, len nech je zdravé a OK 😵 a nech ma konečne prestane páliť záha a nech nemám kŕče 😎

elviska666
8. nov 2011

@larosa juuuj...tak ja si to neviem predstavit... 😀 nam to zistili uz tak skoro a este k tomu som bola od zaciatku presvedcena,ze je to dievcatko...normalne som to vedela a hned mi to aj potvrdili....tak sa tesim z chystania ruzovych veciciek... 😝

kohutovci
8. nov 2011

Ahojte dievcata.. ja som tiez este neviem pohlavie.. tento piatok ideme na 3d tak dufam, ze uvidime aj nieco ine okrem rozkosneho zadocku a noziciek 😉 cela rodina si mysli, ze to bude chlapec.. ja tipujem dievcatko.. tak uvidim kolko flias sampusu som prehrala alebo vyhrala 😀

larosa
8. nov 2011

@elviska666 nejaké ružové vecičky sa u nás ešte nájdu 🙂 a mám aj nejaké úplne nové a vysačkami, teda z tohto hľadiska by bolo fajn mať dievčatko 🙂 ale teraz keď kupujem nejaké drobnosti, tak vždy prídem s modrými vecičkami 😕 povedala som si, že aj kočka môže mať modré 😀 ak to nebude konečne ten chlapec 😎 😉 zvyšok dokúpim po pôrode, užík povedal, že keď to bude chlapec nakúpime všetko čo len bude treba 🙂 proste chlap chce chlapa 😉

elviska666
8. nov 2011

@larosa moj sa zas strasne tesi na dievcatko...ze bude mat doma dve kočky,,ale pozeram,ze vy uz dve dievcatka mate,tak sa tomu tvojmu necudujem.. 😀

marashy
8. nov 2011

@mirka2010 mňa viacej trápili zlé sny jednu dobu, ale pomohlo mi teplé mlieko s medom pred spaním ...a zo záhou mám tiež problémy, ale zistila som, že to mám z čokolády a z oleja ...tak som to vysadila a už ma to prešlo ale zistila som že čokoládu môžem jedine kinderko z toho ma nepáli ....
@veri233 za čo ďakuješ 🙂

mirka2010
8. nov 2011

@marashy zle sny si mavala? tal aj mne sa kadeco sniva, hlavne take same hluposti...ale asi to k tehotenstvu patri toto zle spanie....moja zaha je z cohokolvek..naozaj, nemam nieco take, ze len z tohto ma chyti zaha, proste ci z ovocia, zeleniny, z normalneho obeda, ale co viem uricte, tak vecer nesmiem zjest absolutne nic...taku chybu uz nespravim 🙂

mirka2010
8. nov 2011

@kohutovci ahojky, tak ak tusis ze to bude dievcatko, tak asi bude....ja som od zaciatku tehu citila, ze to bude chlapcek a moj pocit sa potvrdil uz v 14tt...my to vieme odvtedy....inak byt tak dlho v tom, ze nevies presne co to bude....no je to tazke 🙂 tak drzime palce na 3D, nech sa malicky/malicka krasne ukaze 🙂

kohutovci
8. nov 2011

@mirka2010 dakujem.. je to fakt take cudne, ze neviem ako drobca oslovovat.. s vecickami si hlavu nerobim.. uz mame skoro vsetko v neutraly.. ale pre ten svoj vnutorny pocit by som chcela vediet co nosim pod srdieckom

mirka2010
8. nov 2011

@kohutovci tak to ta uplne chapem...inak aj ja mam skoro vsetky vecicky take neutralne, aby boli aj pre druhe babatko 🙂 ale presne tak ako pises, vediet, ako sa malickemu prihovarat, ako s nim komunikovat, to je pre matku velmi dolezite...ale verim, ze v piatok sa to uz dozviete a vsetko bude ok 🙂 daj potom vediet, som sama zvedava 🙂

kohutovci
8. nov 2011

@mirka2010 urcite dam 🙂 jooj.. uz nech je piatok 😀

kohutovci
8. nov 2011

@kohutovci teraz pozeram, ze mas tiez fotku s papuckami 😀 zlateee..

zairaz
8. nov 2011

@elviska666 elviska ja viem dievcatko budeme mat 😵 nepisala som ze neviem, ci ano dakde 🙂 skoda ze je to posledny, ale este sa robia nie? lebo mne hovoril, ze to ci sa otoci sa musi sledovat a to asi jedine cez UzV 😕 tak troska tych drobcekov v brusku este budeme vidiet nie 🙂

larosa
8. nov 2011

@mirka2010 @kohutovci no ja som Tonku-staršia oslovovala do siedmeho mesiaca Matej, mala som taký pocit, že to bude chlapec, potom bola už len bábätko, miláčik a pod. lebo sme sa nevedeli dohodnúť na mene 😀 a vlastne sme sa dohadovali aj na pôrodnej sále 😝 potom som ustúpila 🙂 pri Saške-mladšia- sme sa dohadovali tiež odkedy sme vedeli, že bude dievča, lebo zasa sme sa zhodli len na chlapčenskom mene 😵 keď sa narodila volala sa Klárka, ani nie deň- ja som chcela a muž nie ☹ , potom bola bez mena a keď to už bolo treba zahlásiť na matriku, tak sme sa zhodli na Alexandre, obe na A 🙂 Keďže teraz sme sa zhodli len na dievčenskom, tak možno to bude chlapec 😀 ja by som chcela na A 😵

elviska666
8. nov 2011

@zairaz ale pisala si ,ze nemate to iste,ci? 😝 no bol to posledny 4d ult,,,ale v poradni nam budu robit este zakazdym ten normalny stary ult-musia sledovat srdiecko aj polohu drobcekov 😉

gabriela69111984
8. nov 2011

@mirka2010 ahoj, skusala si tie mandlove jadra??? skus, ja som do zaciatku siedmeho mesiaca este zvracala a to len z tych stiav, ale toto fakt zabralo 🙂

mirka2010
8. nov 2011

@larosa to je mile 🙂 tiez ste sa nevedeli dohodnut na mene? no to sme my mali tiez problem..lebo manzel chcel jedno a ja druhe...ale zatial to mame nejako dohodnute...len ja si to uz ani neviem predstavit, ze by som to zmenila...🙂 a vy kedy budete vediet, co cakate?

mirka2010
8. nov 2011

@gabriela69111984 ahojky, este som nestihla ist do obchodu, ale skusim, dakujem 🙂

zairaz
8. nov 2011

@elviska666 no ze je to iste uz teraz :D,,, vsak staci aj normalny vzdy sa tesim ked ju mozem vidiet 😵 😵

kohutovci
8. nov 2011

@larosa podareni ste 😀

larosa
8. nov 2011

@mirka2010 nnno neviem, lebo je furt nejako ináč, tak možno až pri pôrode 🙂 naši majú len dve vnučky- naše, ale týždeň po mne sa bratovi má narodiť malý Jurko, tak jedného vnuka určite budú mať 🙂 no a svokrovci majú 4 vnučky, tak oni chcú už vnuka 😀
joooj, ešte na tú záhu mne pomáhali arašidy a cukor alebo med na lyžičku, no a mlieko 🙂

mirka2010
8. nov 2011

@larosa tak vam prajem, nech je v brusinku krasny syncek 🙂 uricte by vas to moc potesilo, ale verim, ze aj ked je tam dievcatko budete s manzelom stastni..hlavne nech je zdravucke babatko 🙂 a super je naozaj, ze uz dve kocky mas...budu ti pomahat...a urcite sa velmi vytesovat z babatka....kocik ste kupovali novy? alebo mas po dcerkach?

kohutovci
8. nov 2011

aj mne na zahu pomohlo mlieko a z varenych jedal som uplne vyhodila cibulu... niektore jedla bez nej nemaju svoj smrnc.. ale za tu zahu mi to fakt nestoji.. muzik sa mi prisposobil takze fajn 😉

denkadenka
8. nov 2011

Ahojte maminy, počula som, že tehotná žena od 7 mes by nemala šoférovať podľa nejakej vyhlášky..... viete o tom niečo?????

lucia01319
8. nov 2011

Ahojte tak aj ja sa pripájam k Vám 🙂

lucia01319
8. nov 2011

@denkadenka ja som o tom niečo počula že by sa nemalo soferovať

larosa
8. nov 2011

@denkadenka @lucia01319 nepočula som, ale brat je policajt a nič nevravel, jeho frajerka rodí týždeň po mne a ani jej ani mne nič nepovedal, pri druhej som šoférovala naposledy asi dva týždne pred pôrodom a aj dnes som šoférovala, občas musím pre Tonku do školy 😕

larosa
8. nov 2011

@mirka2010 kočík máme od ruky, ja som chcela hlavne vaničku a autosedačku, šporťák chcem kúpiť nový, možno cyklovozík 🙂 všetky kočíky som predala, aj autosedačky a vlastne aj väčšinu oblečenia, len také milé somarinky som nechala- koberec s hrazdou, vaničku a postieľku, no a našťastie mi ostalli klasické plienky- budeme látkovať 😀

lucia01319
8. nov 2011

@larosa noo ani ja to celkom presne neviem, občas aj ja šoférujem ked surne treba