Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@tamaska a už sa aj pripravuješ na pôrod? Myslím tým tie dýchacie cvičenia a tak.....
Baby vam lekar vzdy na ultrazvuku povie velkost aj vahu?mne povie ze to sedi na den presne ale níc víac.a este k tomu aj za ultr.platím 5e.
@denkadenka tak to je super...hlavne to, ze bude mat vasa malicka tolko kamaratov na okoli....aj ten moj budem mat par, ale nie az tak moc...u nas este z rodiny nikto babatko nema...jedine jedna moja kamaratka a kolegynka...inak stale tie moje kamosky cakaju....len neviem dokedy 🙂
@marashy jeeeej, takze chlapci su v prevahe??? lebo naozaj, vsetky kocky, teraz uz len okrem teba cakaju dievcatka...tak nas malicky bude mat kamarata Nikolaska??? to je krasne meno....inak brusko mame asi naozaj velmi podobne...a pritom, nas maly mal naozaj oproti inym nizku vahu...uvidime pri porode....joooj, len nech pekne pribera, je to velmi dolezite....kamaratke sa narodil malicky v 31tt a mal 1750-krasna vaha...ten nas v tom case mohol mat maximalne 1500....tak uvidime....🙂 a ako sa ti spava? aj ty mas problem pri otacani sa v posteli? alebo pri vstavani? a o obuvani ani nehovorim 😀 😀 😀
@larosa no tak to je uzasne, ze budes mat taketo pomocnicky...naozaj, uricte ti dcerky vela pomozu....a hlavne budu babatku robit spolocnost a maminka si bude moct niekedy aj oddychnut.....ja som vzdy preto chcela mat prve dievcatko...ale kedze pride nas chlapcek milovany, tak dufam, ze aj on mi pri druhom co to pomoze 🙂 ale to je este daleko...ja si ho chcem uzit ako sa len da...a teraz s epi planujes rodit? jasne, ze za tie roky sa vela zmenilo a uricte mas respekt pred porodom...vsak kto by nemal....ja sa porodu tiez dost bojim...vobec si neviem predstavit co ma caka...ale snazim sa s tym vyrovnavat a pripravovat sa na to, ze to zvladli ine, tak musim aj ja🙂 vsak budem mat v mysli tu najkrajsiu motivaciu na svete 🙂
aaach...kočky...ma poraziiiiiiiiiiiii!!!musim sa Vam postazovat... ☹ padol na podnajom!a to sme do konca mesiaca mali nastahovat.uz som aj poplakala,tak mi tazko od nervov prislo,ze som sa skoro pozvracala.boze sak ja aj porodim,kym zozenieme dalsi byt a prestahujeme sa... 😢
@denkadenka no veru je, no neviem ako najkrajsie je Olívia, ale fakt si neviem predstavit zdrobneninu, Olinka je ine meno :(, tak asi Olivka, Via, Lia, Livka, no neviem budem si musit zvyknut 🙂
@mirka2010 mojmali mal v 30tt 1577g
@elviska666 ahojky, tak to mi je velmi luto....my sa tiez stahujeme a je to len so stahovanim tolkko nervov, nieto este takto...ked vam padne podnajom....drzim palce, nech coksoro najdete nieco ine...aj ked verim, ze to nebude lahke
@larosa ja mám pocit že mám vääčší strach ako pred prvý pôrodom, asi sa zaťažujem viacerými vecami 😕
Ale pevne verím že všetko dopadne OK 😀
@mimuska2 ani mne lekár nepovie aká je malá veľká 😵 ale pri poslednom UTZ zapísal aspoň veľkosť stehennej kosti / podľa ktorej vraj aj určujú váhu bábetka/ tak tá prislúchala príslušnému týždňu 🙂
dokonca ani na prietokoch mi nevedeli povedať váhu, budem sa musieť opýtať nabudúce, bude tam iná Dr.
@bboossoorka no nas mal 1340g....ale uz mi jeden lekar povedal, ze to je aj tak odhadom..ze to nie je uplne presna vaha
@zairaz Lia to je nááááááááááádherne 🙂 strašne sa mi to páči 🙂
@bboossoorka a nema nejak vela ta moja slecna až 1630 gramov ? 😵
Ahojte, pridavam sa k Vam, termin mame 06.01. 🙂
Ajojte.baby myslite ze ked lekar povedal v 6m.ze to bude dievca je to iste?
@mimuska2 na akom ult to videl?nam potvrdili uz v piatom mesiaci,ale na 4D ult to mas iste...
@zairaz a to v ktorom tt?nasa mala v 30tt 1290g... 🙂
@elviska666 v 6mesiaci na normalnom co roby v poradni.
@mimuska2 aha...tak to asi nemusi byt na 100%...ale to je cisto len moj nazor...viem,ze velakrat sa na takom ult sekli 😒
@elviska666 no,stale kupujem neutralne veci ale tolko dievcenskych sa mi paci.uz som z toho nakupovania zufala😉tento mesiac by som mala ist zasa na ult tak dufam ze to potvrdi.
hahah,,,to ti verim.. 😀 nam uz na zaciatku piateho povedali,ze cakame dievcatko,ale aj do vtedy sa mi zdalo dlho cakat... 😝 a preco ta este neposlali na 3d alebo 4d ult?
Ahoj babenky mne lekarka povedala uz 23tt ze cakam chlapceka aj pri prvom my povedal zasa uz 20tt ze cakam chlapceka pri obycajnom ultrazvuku a co sa tyka toho 3d tak zasa posiela ked je tam nejaky problen alebo ak niecom nie je si ista. Takze uvidim ci sa mylila ale asi nie ked my ukazala pipika 🙂
@zairaz nema každe babo rastie inak.....
@bboossoorka jednak aj kazdy pristroj meria inak, ze vraj, no vsak uvidime kolko bude mat 🙂
@elviska666 to bolo v 29 tyzdni, robil mi velke UZV teraz aby sme nemuseli zase chodit, podla PM som v 29t podla jeho UZV 30/3 t, tak ze to nie je velky rozdiel ..
@zairaz aha...cize to bol uz posledny ult,ze?mne tiez tak robili ,ze podla pm som bola v 28tt a podla ult v 30tt ...no ale to mi robili ten4d...ale na nom sme boli dokopy asi 5x ,takze zakazdym nam potvrdili pohlavie,,nerozumiem ako je mozne ,ze v 30tt nevies na isto pohlavie.... 😀 😲

@zairaz tak to je už pekná veľká slečna 🙂 a ako ju budete volať zdrobneninou??? iba olinka?? alebo už ste niečo vyšpekulovali?? 🙂