icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
9. nov 2011

@larosa ahojky, takze ty budes malemu davat klasicke plienky? aj ja mam nejake, ale to skor na take pouzivanie mimo...my uz nakupujeme do zasoby, su strasne drahe,...to je pravda...uvidime 🙂 takze vlastne vybavicku budes mat uplne novu 🙂 aspon si spravis radost 🙂

larosa
9. nov 2011

@mirka2010 budem používať, teda chcela by som 🙂 látkové plienky- tie moderné, už mám skoro všetko na začiatok a potom niečo dokúpim, a zo začiatku chcem len tie klasické štvorcové plienky- mám na nich špeciálne vrchné gaťky a aj vkladačky, tak dúfam, že to bude OK, lebo mužík keď ich videl- pekné sú, ale ja neprebaľujem 😀 povedal...snáď ho to prejde 🙂 no a ohľadom výbavičky- skoro všetko musím dokúpiť- a naozaj to poteší 😀 mám fakt len minimum- dievčatá sú jarné- apríl a máj, teraz január- veľký rozdiel...ale niektoré veci som pošila, tak som ušetrila 🙂 rada chodím do Tesca majú pekné a aj celkom kvalitné vecičky, a dobré ceny 🙂 včera som kúpila boďká- 3ks za 4,9€ takže super 🙂

larosa
9. nov 2011

@mirka2010 ty budeš používať jednorazovky? výbavička nakúpená?

mirka2010
9. nov 2011

@larosa no, ja budem asi mamicka, ktora bude pouzivat jednorazove plienky....neviem, pride mi to sice drahe, ale velmi prakticke...inak, ja uz vybavicku mam, akurat som poprala biele vecicky, vcera zlte a kremove a dnes sa chystam na modre...potom pozehlit a pekne poukladat...nemame ze uplne vsetko, ale nejaky ten zaklad ano....to by sa za jeden-dva mesiace nedalo vsetko nakupit....inak, uplne suhlasim, tesco ma uzasne a kvalitne vecicky...aj ked nieco je tam cenovo prehnane...da sa zohnat aj lacnejsie...a to, ze cakame zimne babatka, tak o to je ta vybavicka drahsia...vsetko s dlhym rukavikom, overaliky atd....fusak mi nastastie kupila kamoska ako darcek, ale inak vsetko som si pokupila sama...my v rodine nemame este ani jedno babatko, takze nic som ani nedostala....ale o to viac si tie vecicky vazim a vytesujem sa z nich 🙂

majkato
9. nov 2011

ahojte no tak mi caakame babo tiez v januari a velmi sa tesime len mamo trochu problemy ale dufam ze budeme zdravy

jeiny015
9. nov 2011

Ahojte volam sa Janka. Aj my cakame 4.1.2012 babo a ma to byt dievcatko....som velmi rada, ze ten datum sa blizi a som stale viac a viac nedockava.....neviem ako funguje tato stranka, lebo som tu nova, ale ako si citam prispevky tak si tu pisete o vsetkom.....vy uz mate vsetko nakupene pre male babätka, lebo sa vravi, ze nie je dobre kupovat dopredu, ale musim sa priznat, ze je mam uz vsetko nakupene hadam okrem plienok dufam, ze som na nic nezabudla 🙂

aksniteb
9. nov 2011

@jeiny015 ahoj, aj ja mám občas strach, že na niečo zabudnem, ale veď ak bude chýbať - dokúpime 🙂
v rodine nemáme žiadne miminko, tak tiež čerpám info hlavne z netu ...

denkadenka
9. nov 2011

@mirka2010 a aký detský prah si použila??? Ja mám lovelu....

denkadenka
9. nov 2011

@jeiny015 to sú len povery... neviem si predstaviť, že by som mala všetko kupovať týždeň pred termínom alebo keď bude malá už na svete.... myslím si, že vtedy budem rada ak budem aspoň trošku pri vedomí... 😀.... ja som si kočík kúpila keď som bola v 16tt... vystihli sme dobrú akciu... no nekúp to 😀 (aj keď svokra strašila že kočár kupovať to je ako truhlu keby som kúpila.... no radšej bez komentára).... ja už mám všetko už len bábätko mi chýba 🙂

larosa
9. nov 2011

@mirka2010 staršie dievčatá boli alergické na Pampersky a dosť, a vieš nejako ma to chytilo 🙂 tie plienočky sú tak nádherné 😀 ja ešte nemám ani poprané, ani nakúpené a päťročné-sedemročné vecičky sú trocha žmolkové a teraz sú oveľa krajšie, no a máš úplnú pravdu, na zimné bábo sú oveľa vyššie náklady- overaly a tak 😉 nabudúce chcem zasa jarné bábo 😀

denkadenka
9. nov 2011

@larosa štvrté mimčo??? 🙂 tak držím palce 😀

larosa
9. nov 2011

@denkadenka keby záležalo len odo mňa mali by sme tretie už pred dvoma rokmi, ale finančne to nešlo 😒 teraz máme štvorizbový byt, tak to bude len tak tak, ale chceme dom a tam by sme sa zmestili 😀 no a mm povedal, že ak nebude teraz chlapec, tak ďalšie možno áno 🙂 to by bola sranda keby to boli stále len dievčatá 😵

mirka2010
10. nov 2011

@denkadenka ahojky, aj ja mam lovelu 🙂ale davam aj tak dva krat zmykat, pre istotu...🙂

mirka2010
10. nov 2011

@larosa tak vy este zvazujete aj stvrte??? to je nadherne....my uz sice domcek mame, ale taky mensi, takze my budeme stastni s dvoma ratolestami 🙂 a inak da sa velmi dobre nakupit tie detske veciciky aj nie po uplne detskych obchodoch, kde su neskutocne drahe....ja chodim aj po lacnejsich a maju tam velmi pekne aj kvalitne oblecenie 🙂

larosa
10. nov 2011

@mirka2010 ja chcem veľký dom, v byte bývam len teraz šiesty rok a zo začiatku to bol pre mňa des :( dovtedy sme bývali v dome s našimi a aj byt som chcela čo najväčší 😀 a ďalšie bábo by som chcela- zatiaľ 🙂 zasa tak o 5-6 rokov, trochu popracujem a potom trocha oddychu 😀 ale to je fakt hudba budúcnosti 🙂

denkadenka
10. nov 2011

@mirka2010 ja tak isto 🙂 tiež dávam 2x prepláchnuť

mirka2010
10. nov 2011

@larosa my sme si postavili 4-izbovy bungalow, ale s tym, ze maximalne dve deticky chceme mat 🙂 je to aj tak obrovske pozehnanie, takze sme stastni, ze zatial tam budeme mat toho nasho milovaneho pokladika...🙂nasi kamarati maju uz 4 deticky a je to uzasne mat taku velku rodinu....velmi vam to prajem 🙂

jeiny015
10. nov 2011

@denkadenka a kedy mas termin?....no kocik sme aj my kupili nejak tak v 16 tyzdni, lebo bola akcia 🙂 ....mne pripadaju velmi drahe tie kociky 🤐

jeiny015
10. nov 2011

@aksniteb z ktorych stranok si hladas informacie......kupujes si aj casopis mama a ja, lebo ja ano a su tam velmi poucne veci 😉

denkadenka
10. nov 2011

@jeiny015 ja mám termín 31. januára 🙂.... a ty??......... súhlasím s tebou... kočíky sú nehorázne drahé...... ale niektoré sú také krááááásne, keby som mala viacej peniažkov aj ja by som si dopriala krajší a aj drahší kočík... 🙂 ale inak je to skoro všetko na jedno kopyto....

denkadenka
10. nov 2011

@jeiny015 ja mám časopis DIEŤA a tam sú tiež veľmi dobré veci.... neviem sa ale rozhodnúť ktorý časopis si mám predplatiť ☹

jeiny015
10. nov 2011

ano ten casopis tiez poznam....myslim si, ze v nich velky rozdiel nieje je to podla mna jedno, ktory z tych dvoch si predplatis.....ja mam termin 4.januara 🙂 ..........kebyze mam aj ja viac peniazkov tak si kupim krasny kocik taky vysnivany, ale taky je nenormalne drahy a myslim si, ze som si kupila pekny...je zelenej farby a myslim si, ze uplne vystaci na tych par rockov 😉

larosa
11. nov 2011

@denkadenka @jeiny015 ja som si kupovala "mama a ja", teraz som vytiahla staré čísla spred 5-7 rokov a niektoré témy sa opakujú- kámoška kupuje, tak občas prelistujem 🙂 moja Dr. odporúčala, že vraj "Dieťa a ja" je lepší, myslím, že témy sú všade podobné a je jedno odkiaľ je tá dobrá rada 😀 a veľa z tém, ktoré sú v tých časopisoch sa rozoberajú aj tu a niečo treba skúsiť aj na vlastnej koži 🙂 ináč k tým kočíkom- joooj sú tak krásne, máte pravdu, človek ani nevie, čo si poriadne vybrať, ale tie ceny- wauuu, dosť, ale ak máte prvé bábo, tak možno investujete 🙂 min. týždeň som bola v Maďarsku a tam sú teraz super lacné- dobrý kurz- rozdiel tak 100€, aj ja mám kočík kúpený asi tak mesiac-dva, je od ruky-teraz budem potrebovať len vaničku a autosedačku, a neskôr chcem nový šporťák alebo cyklovozík 🙂
Prajem vám pekný deň 🙂

denkadenka
11. nov 2011

@larosa práveže máme prvé a všetko sme si museli kupovať... takže kočík sme kúpili ten najlacnejší..... ale tiež sa chystám ho potom predať, keď už nebudeme potrebovať hlbokú časť a kúpim peknučký šporťák 🙂

chichi210
13. nov 2011

Ahojky ja som Tina a som tu prvy krat, my cakame dievcatko 8 januara, Je fajn ze takato stranka existuje je to totiz to moje prve tehotenstvo a tak som z toho dost nervozna. Zijem v Uk a nemam vela kamosiek co sa tyka tehuliek takze ani nieje velmi s kym pokecat. Inak vam chcem vsetkym pogratulovat ja si to asi zacinam prave teraz uzivat ked sa tam ta mala mrvi :o)))) jedine co ma zoziera je vecne palenie zahy.....mozem zjest cokolvek hadam aj samotnu smotanu a aj z toho ma bude palit zaha....ale co uz. Tak sa zatial drzte.pa

larosa
13. nov 2011

@chichi210 vitaj 🙂

martinka8
14. nov 2011

Ahojte,
tak trosku neskoro, skoda ze som si to tu nenasla skor, ale chcela by som sa ku Vam pridat. Aj ked z tehotenstva nas caka uz len par mesiacov, potom mozme rozoberat ako nam deticky rastu.
Termin mam 12.1.12, tak uvidime, ako to naozaj bude. Cakame prve babo, dievcatko. Uz sa nevieme dockat. Uz mi pripada ze som tehotna celu vecnost 🙂 Vam nie?
Ja som asi z tych stastnejsich, zahu zaial velmi nemam, aj ked uz som par krat mala, ale dalo sa to prezit. Ale spavam velmi zle, uz asi mesiac spavame doma oddelene :D tak odvtedy je to trochu lepsie.
Mame aj nejake zdravotne problemy, tak dufam, ze to vsetko dobre dopadne. Nesvrbelo, prípadne nesvrbi vas telo baby???? Lebo ja som to spomenula na poradni a od vtedy to zacalo. Mam strasne zvysene pecenove testy, taze som uz doma, beriem lieky na pecen a som pod lekarskym dohladom. Malinka je ale v poriadku, tak verim ze vsetko bude OK:

bboossoorka
14. nov 2011

@mirka2010 ahoj aj ja budem použivat pampersky lebo to prakticky je to iste....nemusiš ich prat ani vyvarat a ušetri ti to čas na drobca.....

bboossoorka
14. nov 2011

@martinka8 ahoj.ja mam tiež podla pm termin 12.1.2012 ale podla poslednych dvoch a aj sone v nemocnici to bude 1.1.2012....no uvidime možno sa stretneme v porodnici ak ideš teda do novej košice

martinka8
14. nov 2011

@bboossoorka ahoj, idem do starej nemocnice, ale som zvedava kedy to bude naozaj, mne na poslednom sone termin neposunula, ale vahovo je mala dva tyzdne dopredu, tak uvidime ci nepojde skor 🙂 Ja mam taky pocit ze pojde hned po sviatkoch co by aj bolo fajn, lebo sa uz na nu neviem dockat 🙂
A co sa týka plienok, som tiež velmi pohodlna aby som sa vzdala pampersiek, taze nad latkovymi ani neuvazujem.