icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
15. nov 2011

@larosa ano, tie sona su drahe...ale mne to za to stoji, ked sa mi povenuju, vsetko vysvetlia, urobia komplet merania...no a kedy to uz budes vediet, co cakate???? co bolo malicke vzdy tak otocene, ze sa to nedalo vidiet? joooj, my sme pindurika videli uz v 14tt 😀

mimuska2
15. nov 2011

@mirka2010 tak nieco mame len ten kocik bude moj vecny problem.a na sophie sa hlavne tesi moja polovicka on tuzil po dievcatku.ja som chcela chlapca ale uz nech je len zdrava na tom zalezi najviac🙂

mimuska2
15. nov 2011

@larosa ajoj,ja som sa to dozvedela minuly tyzden🙂

martinka8
15. nov 2011

@larosa čudné že ešte nevieš pohlavie, my sme vedeli v 20tt a teraz nam v 30tom potrvdili. Mala bola stale dobre natočená, už v 20tom povedal že je to na 100% dievčatko, že sa pekne ukazala 🙂 Možme potom kocikovat spolu medzi furcou a tahanovcami 😀

@mirka2010 magnezium urcite jedz dalej, ked mas bolesti, ja nemam ziadne bolesti, a aj to tvrdnutie som mala tak max. 3 krat za den ked som bola v pohybe. Ked som si lahla a predýchala to, tak to prešlo v priebehu par sekund.

mirka2010
15. nov 2011

@mimuska2 u nas to bolo tak, ze manzel chcel dievcatko a mne to bolo uplneeee jedno..hlavne, aby bolo malicke zdrave, tuk, tuk, tuk...a ked manzel zacal maleho citit, tak uz sa ho nevie dockat...🙂a preco kocik bude tvoj problem???

mirka2010
15. nov 2011

@martinka8 ano, magnezium papam dalej, najdolezitejsie je, aby malicky bol co najdlhsie v brusku...laska nasa....dr povedal, ze este do 36tt ho mam jest a potom ze uz vysadit...tak dovtedy budem poslusna a papat ho 🙂 a tebe este stale tvrdne brusko?

mimuska2
15. nov 2011

@mirka2010 pretoze sa mi zatial pacil iba jeden a na ten som pocula vela zleho.vobec teraz neviem aky,ani jeden sa mi nepacil.a ty uz vybavicku mas?mne toho estevela chyba hlavne ze som vcera postielku zlozila🙂

larosa
15. nov 2011

@mirka2010 @mimuska2 @martinka8 no ja som sa na 3D USG-20.tt nepýtala, zaujímalo ma len či je zdravé a OK, v 30tt mi nevedela Dr. povedať a ani Dr.Rosocha- primár na pôrodnici 🙂 tak bolo otočené, že si neboli vôbec istí, odvtedy som bola na USG 2X u mojej Dr. a ani raz to nevedela rozoznať a je to dosť odborníčka 😀 takže manžel tajne dúfa a mne je to úplne jedno 🙂 len nech pôrod dopadne OK a bude zdravučké 😀
@mimuska2 a aký kočík si si to vyhliadla?

mimuska2
15. nov 2011

@larosa v max baby smile tusim tak nejako ja soms tych kocikov zufala ☹

larosa
15. nov 2011

@mimuska2 mne osobne sa neskutočne páči- páčil lebo vraj už nevyrábajú- Dema Nexxus- taká napodobenina BugaBoo, a minulý týždeň som videla v Maďarsku- totálne zlá látka, ale aj tak sa mi páči 🙂

larosa
15. nov 2011

@mimuska2 na obr. vyzerá pekne 🙂 v čom je problém?

mimuska2
15. nov 2011

@larosa citala som na nete neviem uz kde ze neni moc dobry a rak.teraz som sa zaregistrovala na maderna sk a tam su v poho kociky a este mam aj zlavu zato ze som sa zaregisrtovala.

martinka8
15. nov 2011

@mirka2010 nie odkedy pijem magneziu vodu, tak vobec nie.
@larosa u koho budes vlastne rodit v starej? budes mat zazmluvneneho doktora ci nechas na nahodu? A izbu? nadstandartku? ci normal?

bboossoorka
15. nov 2011

@mirka2010 no ja to citim tak že vianočnu kapustnicu ešte spapam doma a medzi vianocami a silvestrom to už bude.....no uvidime .....

ladyka8
15. nov 2011

Ahojte maminky 🙂 ja mám termín 16. januára 2012 🙂 čakáme dcérku a už sa jej nemôžeme dočkať 🙂

martinka8
15. nov 2011

@ladyka8 ahoj, taze dalsia baba 🙂 Ani my sa tej svojej nevieme dockat 🙂 Uz ste sa dohodli na mene???

mimuska2
15. nov 2011

@ladyka8 ahoj aj ja 16 a tiez dievca🙂

mirka2010
15. nov 2011

@larosa tak uz budete mat len prekvapko...🙂 vy by ste asi chlapceka chceli, vsak?

mirka2010
15. nov 2011

@bboossoorka noooo, ja nieco podobne citim 🙂 mozno si potom napiseme, ze sme boli v porodnici naraz 🙂

ikusenka
15. nov 2011

Ahojte tehulky 🙂 Ja mám termín 10.01 2012 a čakáme dievčatko...Je tu nejaká tehu mamička čo bude rodiť v PN???Pekný dník 🙂

larosa
15. nov 2011

@mimuska2 vieš niektoré tie testy sú dosť smiešne, SOIka ich kritizuje a mamičky si pochvaľujú 😀 šak uvidíš 🙂 držím palce, aby si našla ten správny 🙂 Maderna je blízko pri našich, zakaždým musím okolo nej prejsť, keď k nim ideme, ale bola som tam len raz 😀

larosa
15. nov 2011

@martinka8 izbu chcem normál, pri prvej som skoro celý čas po pôrode prespala a nadštandard tam ešte nebol, pri druhej som bola svieža akoby som ani nerodila a bola som rada, že sa mám s kým porozprávať 🙂 čas mi utiekol, ani neviem ako 🙂 rodím u toho, kto bude mať službu... pri Tonke-staršia som rodila pri svojej Dr.bol Veľký piatok, prišla z domu a ponáhľala sa, tak mi pôrod urýchlila a bola to taká neskutočná bolesť, že až...napichala ma všetkým možným na urýchlenie a vlastne som prežila za hodinu toľko bolesti, čo niektoré za 10 ☹ utešovala ma len myšlienka, že zajtra bude lepšie 🙂 pri druhej to bola pohoda...a navyše vybavený Dr. stojí kopec euráčikov a ani všetky nedostane, len asi tretinu tej sumy a čaká ešte niečo ďalšie do vrecka...keď ideš len tak, postarajú sa o teba tak či tak, počula som, že ak máš vybaveného Dr., tak na teba kašlú všetci ostatní...
no a hlavné pre mňa sú sestričky, tie sa starajú o väčšinu vecí a tie sú- teda boli- v starej úplne super 🙂 kámoška rodila v septembri a vraví, že stále sú milučké 🙂

larosa
15. nov 2011

@mirka2010 možno sa ukáže pinďúrik 🙂 ale vieš ako chlap- chce chlapa, ale mne je to jedno 🙂 vlastne skoro, ak mám byť úprimná, radšej by som chcela dievčatko 🙂 mám kopec vecí ešte s vysačkami a zopár super kúsočkov po dievčatách 🙂 ale teraz je pripravený modrý fusak, modrá čiapka, šál, tak uvidíme 🙂

zuzana1331
16. nov 2011

@mirka2010 🙂 uz sa neviem dockat - ale to mame asi vsetky rovnake postihnutie

mirka2010
16. nov 2011

@larosa no vidis, u nas manzel moc chcel dievcatko, ale myslim, ze teraz to ze bude chlapcek, tak je uplne nadseny, lebo bude mat partaka a splni si zaroven svoje detske sny...napriklad auticko na dialkove ovladanie atd 🙂 ale je to naozaj uplne jedno...podla mna je obrovskym darom to, ze sme-budeme matky....🙂

mirka2010
16. nov 2011

@zuzana1331 to anoooo :- samozrejme 🙂

ladyka8
16. nov 2011

@mimuska2 super 🙂 jaká náhoda 🙂

ladyka8
16. nov 2011

@martinka8 ahoj 🙂 najprv sme chceli Terezku ale nakoniec sme sa rozhodli pre Emmu 🙂 a vy?

mimuska2
16. nov 2011

Ahojte baby🙂navarene?

lennnyka
16. nov 2011

Ahojte aj nas drobcek pride v januari:o)
tak sa k Vam pridavam:o)