icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

bboossoorka
16. nov 2011

@mimuska2 navarene ?ta čo si...akurat idem s postielki do kuchyne a idem nato....bo o pol 4 mala doma zo školki a nato pride hladny mangel....a aj mne by už dačo bodlo..

mimuska2
16. nov 2011

@bboossoorka ooooo tak niekomu je hej,mne moj akurat do prace odisiel.

mimuska2
16. nov 2011

Dnes to tu nejako stoji 😒

martinka8
16. nov 2011

@ladyka8 my sme s menom mali boj 🙂 stale sme sa na niecom dohodli a potom jedenn z nas prisiel s novym navrhom, az sme jedem cas mali asi 4 mena a nevedeli sme sa dohodnut. Ale nakoniec sa podarilo Liliana 🙂

@larosa tak ja chcem nadstandartku, a lekara tiez nezazmluvnujem, ako vravis kopu penazi, a nakoniec by som sa aj tak obavala aby to stihol 🙂 mam tam ale svoju lekarku, kde uz teraz chodim na poradnu, ako ryzikova, tak sa hadam podari v jej sluzbe odrodit... uvidim, ale viem ze oni si to vedia lekari tak zariadit 🙂

mimuska2
16. nov 2011

Dnes nikto nikde

chichi210
16. nov 2011

Ludia neviem co sa som mnou deje ale zazivam taky upratovaci syndrom alebo co.....cele dni len upratujem, cistim , periem a niviem co este vsetko, dalo by sa to nazvat vianocne upratovanie, ale skor to robim aby bolo cisto kym mala pride na svet....a asi prvy krat v zivote ma to bavi....este niekto je podobne "postihnuty"??? 😀
Rada by som vediet kolko z nas bude mat babo pod stromcek alebo na silvestra....Ja cakam prve takze ja mozem len snivat podla statistiky sa prve deti rodia po termine.....
Uz mate vsetko pripravene oblecenie, kocik postielku a tak??????
Na anglickych forach maju anglanky dobre ze nie celu vybavu okolo 12tt.....pri druhom dietati to pochopim ale pri prvom mi to pride dost skoro.My sme kupili kocik ked som bola okolo 25tt a aj to som mala pocit ze je to skoro....co si myslite kedy je ten cas akurat????
Tak zatial.

mimuska2
17. nov 2011

@chichi210 ahoj ja uz mam nejake vecicky a postelku sme zlozili predvcerom.ale vela veci mi chyba.to upratovanie to je syndrom hniezdenia 🙂

aksniteb
17. nov 2011

@chichi210 syndróm hniezdenia 🙂 začínam mať aj ja a to som sa bála, ako zvládnem upratovanie pred Vianocami s bruchom ... myslím, že ešte sme tak vyupratované nemali ako budeme mať tieto sviatky 😀

mimuska2
17. nov 2011

Ahojte januarovky ste tu niekto🙂

denkadenka
17. nov 2011

jasné že sme 🙂 len nie 24h/denne ;)

tamaska
17. nov 2011

ahojte, mamulky tehulky aj Vás tak bolia niekedy nohy ako keby ste mali svalovku. V noci som cez tú bolesť ani nevedela spať.

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska ahoj keby len nohy🙂ja mavam aj krce v nohach

tamaska
17. nov 2011

@mimuska2 mňa sem tam chytí kŕč, ale zrobím s chodidlom faju a hneď to prejde. Ale v noci som putovala po celom byte aby som si našla niekde polohu. Bolesť klbov som ako si prekusla - ved sa rozťahuje panva ale tá akože svalovka bola príšerná som zvedavá na túto noc. A to mám pred sbou ešte skoro viac ako mesiac a pol 😖

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska mna zasa bere bolest chrbta vecer.uz sa tesim na janar bo sa niekedy citim ako sumo🙂

larosa
17. nov 2011

@martinka8 aj moja tam slúži, aj jej dcéra a nevesta 😀 taká gynrodinka 🙂 máš pravdu, vedia si to zariadiť, ale ja už nechcem ☹ ako som napísala, ppíliš rýchle a príliš bolestivé, to bolo pre mňa, ale poznám také čo vraveli, že pohoda aj s vyvolávačkou...nech to dopadne čo najlepšie pre teba aj bábo a netrápiš sa zbytočne 😉
@chichi210 to poznám pri dievčatách som bola od piateho mesiaca ako naštartovaná, len som pratala, varila, piekla 🙂 teraz sa mi nechce 😀 okná umyté, ale ešte jedno mi chýba, s prataním pomôže mužík a dievčatá, jedna chce vysávať a druhá zmývať 🙂 ja hlavne teraz riešim darčeky, lebo ak by sa niečo skomplikovalo a navyše dievčatá majú hneď v januári meniny, tak aj to 🙂

larosa
17. nov 2011

všetko ma bolí, ráno o 9tej sme odišli do Maďarska a prišli o 18tej, ale nakúpené 😀 normálne by som si bola kúpila ďalší kočík, ale mali len červený- super bol, vanička, autosedačka, šporťák za 178€, nejaká talianska značka 🙂 a v sekáči som kúpila nádherný macíkový overalík, je neskutočný....taká som rada 😀

mimuska2
17. nov 2011

@larosa ahoj nasla som kocik ktory sa mi zda v pohode.neuweritelne vsak?🙂

tamaska
17. nov 2011

@mimuska2 to aj ja, mne sa doma smejú že som taká väčšia korytnačka. A tento týždeň mám neskutočnú chuť na sladké, čo mi vôbec nechýbalo celé tehu, asi si babuľka doháňa deficit cukru 🙂) ale už to vidno aj na váhe. šla som tak pekne pomaličky do 7 mesiaca som pribrala cca 6 kg a teraz za dva týždne skoro kilo navyše, som zvedavá kam to ešte dotiahnem 😀

mimuska2
17. nov 2011

@tamaska ja mam chut na sladke cele tehu.som stale hladna🙂

larosa
17. nov 2011

@mimuska2 super 🙂 čo to je za značka? popíš abo daj foto 😀 ináč ja som na sladké celý život 😅 teraz by som povedala, že som trocha v tomto tehotenstve pribrzdila 🙂

mimuska2
17. nov 2011

@larosa pozri mam ho v albume ale berem ho ece s rezervou

larosa
17. nov 2011

@mimuska2 pekný 🙂 hlavne ten čierno- biely 🙂

larosa
17. nov 2011

@tamaska a kde v KE bývaš?

mimuska2
17. nov 2011

@larosa ten sa aj mne paci najviac🙂len by som ho potrebovala vidiet nazivo ale neviem kde v mojom okoli ho maju 😒

mimuska2
17. nov 2011

Jooj mala asi tancuje 😀

larosa
17. nov 2011

@mimuska2 a čo to je za značku?

mimuska2
17. nov 2011

@larosa v cros tak nejako🙂

larosa
17. nov 2011

@mimuska2 snáď bude ten pravý 🙂 mužík okúpal dievčatá 🙂 ideme si dať ešte dačo fajne a nejakú rozprávku, zajtra majú zase voľno 😀 máme štvordňový víkend 🙂

mimuska2
17. nov 2011

@larosa snad lebo uz ma to nebavi.tak vy mate dnes pekny dnik🙂ja so cely den az do 22hod sama moj pracuje.

tamaska
17. nov 2011

@larosa ja som z Terasy 🙂 aj naša má štvordňový víkend - majú riaditeľské voľno 🙂
@ mimuska2 môj mužík šiel o 17,00 na nočnú do rána a ešte má ráno nejaké školenie takže okolo deviatej je doma ale spoločnosť mi robí dcérka, ktorej sa nechce do postele :P