Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa čudné že ešte nevieš pohlavie, my sme vedeli v 20tt a teraz nam v 30tom potrvdili. Mala bola stale dobre natočená, už v 20tom povedal že je to na 100% dievčatko, že sa pekne ukazala 🙂 Možme potom kocikovat spolu medzi furcou a tahanovcami 😀
@mirka2010 magnezium urcite jedz dalej, ked mas bolesti, ja nemam ziadne bolesti, a aj to tvrdnutie som mala tak max. 3 krat za den ked som bola v pohybe. Ked som si lahla a predýchala to, tak to prešlo v priebehu par sekund.
@mirka2010 @mimuska2 @martinka8 no ja som sa na 3D USG-20.tt nepýtala, zaujímalo ma len či je zdravé a OK, v 30tt mi nevedela Dr. povedať a ani Dr.Rosocha- primár na pôrodnici 🙂 tak bolo otočené, že si neboli vôbec istí, odvtedy som bola na USG 2X u mojej Dr. a ani raz to nevedela rozoznať a je to dosť odborníčka 😀 takže manžel tajne dúfa a mne je to úplne jedno 🙂 len nech pôrod dopadne OK a bude zdravučké 😀
@mimuska2 a aký kočík si si to vyhliadla?
@mirka2010 no ja to citim tak že vianočnu kapustnicu ešte spapam doma a medzi vianocami a silvestrom to už bude.....no uvidime .....
Ahojte maminky 🙂 ja mám termín 16. januára 2012 🙂 čakáme dcérku a už sa jej nemôžeme dočkať 🙂
@bboossoorka noooo, ja nieco podobne citim 🙂 mozno si potom napiseme, ze sme boli v porodnici naraz 🙂
Ahojte tehulky 🙂 Ja mám termín 10.01 2012 a čakáme dievčatko...Je tu nejaká tehu mamička čo bude rodiť v PN???Pekný dník 🙂
@martinka8 izbu chcem normál, pri prvej som skoro celý čas po pôrode prespala a nadštandard tam ešte nebol, pri druhej som bola svieža akoby som ani nerodila a bola som rada, že sa mám s kým porozprávať 🙂 čas mi utiekol, ani neviem ako 🙂 rodím u toho, kto bude mať službu... pri Tonke-staršia som rodila pri svojej Dr.bol Veľký piatok, prišla z domu a ponáhľala sa, tak mi pôrod urýchlila a bola to taká neskutočná bolesť, že až...napichala ma všetkým možným na urýchlenie a vlastne som prežila za hodinu toľko bolesti, čo niektoré za 10 ☹ utešovala ma len myšlienka, že zajtra bude lepšie 🙂 pri druhej to bola pohoda...a navyše vybavený Dr. stojí kopec euráčikov a ani všetky nedostane, len asi tretinu tej sumy a čaká ešte niečo ďalšie do vrecka...keď ideš len tak, postarajú sa o teba tak či tak, počula som, že ak máš vybaveného Dr., tak na teba kašlú všetci ostatní...
no a hlavné pre mňa sú sestričky, tie sa starajú o väčšinu vecí a tie sú- teda boli- v starej úplne super 🙂 kámoška rodila v septembri a vraví, že stále sú milučké 🙂
@mirka2010 možno sa ukáže pinďúrik 🙂 ale vieš ako chlap- chce chlapa, ale mne je to jedno 🙂 vlastne skoro, ak mám byť úprimná, radšej by som chcela dievčatko 🙂 mám kopec vecí ešte s vysačkami a zopár super kúsočkov po dievčatách 🙂 ale teraz je pripravený modrý fusak, modrá čiapka, šál, tak uvidíme 🙂
@mirka2010 🙂 uz sa neviem dockat - ale to mame asi vsetky rovnake postihnutie
@larosa no vidis, u nas manzel moc chcel dievcatko, ale myslim, ze teraz to ze bude chlapcek, tak je uplne nadseny, lebo bude mat partaka a splni si zaroven svoje detske sny...napriklad auticko na dialkove ovladanie atd 🙂 ale je to naozaj uplne jedno...podla mna je obrovskym darom to, ze sme-budeme matky....🙂
@zuzana1331 to anoooo :- samozrejme 🙂
Ahojte baby🙂navarene?
Ahojte aj nas drobcek pride v januari:o)
tak sa k Vam pridavam:o)

@larosa ano, tie sona su drahe...ale mne to za to stoji, ked sa mi povenuju, vsetko vysvetlia, urobia komplet merania...no a kedy to uz budes vediet, co cakate???? co bolo malicke vzdy tak otocene, ze sa to nedalo vidiet? joooj, my sme pindurika videli uz v 14tt 😀