Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 bola som natom velkom sone a pre vysledky krvi a vyteru,mala som zle vysledky krvi chyba mi zelezo,kyselina listova.ale pred tyzdnom som bola na poradni a sestricka mi robyla ult bo dr bol na pn a povadala ze mala ma 1700g a vcera mi dr povadal ze ma 1300g,tak sa bojim ci je mala v poriadku ☹
hrozná noc!!! ☹ o 2.20 som vstala a plávali sme....pred rokom a pol nám plával celý byt, teraz toho bolo menej, ale kým sme to dali dokopy, tak som sa šmykla a spadla na chrbát, myslela som, že mi praskla lebka 😠 strašná bolesť.... v tom šoku som ani nerozmýšľala, len nad tým, aby sme zasa nemuseli všetko komplet prerábať, tak sme s mm zmývali o dušu 😖 teraz nemám ani jednu osušku čistú a suchú, a všetky štvorcové plienky čo som včera prala sú vyváľané a mokré a desné....môžem začať znova...a keď sme konečne skončili, mala som pocit, že nič necítim 😢 žiadne pohyby, tak som sa začala horúčkovito baliť a prišla sanitka...a skončila som v nemocnici, našťastie bábo medzitým vstalo a začalo kopať ako divé 🙂 monitor OK, žiadne kontrakcie, neotváram sa, nekrvácam...všetko fajn...našťastie...domov som prišla o štvrť na šest ☹ mm musel do práce, ale dievčatá sú doma a strážia ma 😵 moje slniečka, všetko v noci prespali a ráno keď videli tú spúšť a počuli, že som bola v nemocnici, tak len sa stále pýtali, či bábo zomrelo 🤐 tak ja idem prať a sušiť, našťastie svieti trocha slniečko a mám sušičku, tak snáď to pôjde rýchlo....držte palce....
@mimuska2 @martinka8 ďakujem kočky 🙂 ste zlaté 😵 Mati vytopili sme sa vlastne sami, praskla nám tá rúrka čo vedie vodu do batérie, teplú, pred rokom a pol nám praskla v jednom teraz v druhom umývadle, ale vtedy sme vytopili kompletne suseda pod nami a aj seba- museli sme dať nové omietky, podlahy, opraviť vstavané skrine, proste des ☹ teraz mu zamokol len strop a nemá nejaké veľké škody, no a my môžeme meniť zasa podlahu na chodbe ☹ je zaujímavé, že keď vodárne odstavia alebo niečo robia s teplou vodou, nám praskajú titánové hadice...záruka na ňu je 5 rokov a táto bola menená pred rokom...
@larosa treba davat pozor a to velki aby bolo všetko oki......davajte na seba vešči pozor ....a ano ta nemocnica je super.....a aj na dr som dobrich ja narazila......držte sa..
@mimuska2 počuj kašli na všetko .kup si miesto tich všetkich liekov centrum materna.....stoji to za to a maš to všetko v jednom a kopu dalšich vitaminov....
@mimuska2 nechapem ako sa mohli pomilit o pol kila....
@martinka8 mala som epidural a akurat mi ju pichli 5 minut pred tim ako vyšla mala na svet a nechali ma trapit skoro 12 hodin bez nej....a k tomu mi len poškodila chrbticu
@bboossoorka ja berem calibrum od zaciatku tehu a dr to vie a aj tak mi to chyba.
idem si po vysledky pecenovych testov, opakovanych po mesiaci. Bojim sa, dufam ze dobre bude, ze ma neosikuju hned do nemocnice ☹ Tak na mna myslite, ak mate cas 😉 drzte palce, potom sa ozvem.
ludia som otvorena na jeden mam ležat a tak ako keby to išlo ked mam doma druhu babulu ktora ma poterbuje....čo myslite?
@mimuska2 skus to centrum materna
@bboossoorka teraz uz asi nemozem lebo beriem co mi dal dr.uz tym vitaminom umelym neverim to centrum je to iste jak ten calibrum.
@solinkarka
ahoj ja mam ten isty termin🙂
ako sa citite????
@linduska88 no ty mas trosku skorsie 😉
@bboossoorka
ahoj len taka otazka citi ked sa otvoras???
@solinkarka
😖
prekukla som tvoj datum 😀
ale nevadi 😉
@bboossoorka držím palčeky, aby ste vydržali ešte týždeň-dva, potom je to už OK 😀 len, aby sa nestalo, že teraz otvorená a potom budeš prenášať 🙂 a máš pravdu, pri dieťati nemožeš ležať...tak sa drž 😵
Tak dopadlo to este lepsie ako som cakala, uz mam skoro vsetko v norme, jemne zvysene. Uz ani nemusim ist na gastro na kontrolu, pred porodom mi maju zobrat este raz pecenovky, a to je vsetko 🙂 strasne sa tesim. Velmi som sa bala, a vystrasena som bola od 26tt co bolo dost skoro, ked si ma uz chceli nechat v nemocnici.
@bboossoorka a to si citila ze sa otvaras? ci len lekarka tistila? lebo ja mam pocit ze mala je vysoko, vobec ma dole netlaci, ani na WC nechodim tak strasne casto.
@larosa ako ste dopadli s tou vodou? budete musiet vela prerabat???? uz je vsetko upratane?
@linduska88 ta normalne citim ako mam dole menšie krče a tvrdne mi brucho.ona ma vnutorne vyšetrila a tak zistila na kolko som otvorena
@larosa keby som radšej prenašala tak som rada.teraz maam strach bo mam menšie krče tam dole a dr vravela že mali sa tlači dolu......jujj

@mimuska2 na 99% som presvedcena ze nie, ze nechcem nic, ze to urcite nejako prezijem, dokonca sa toho ani nebojim az tak ako som si myslela ze sa budem bat 🙂 Mozno to este len pride. Ale rozmyslam ze podpisem aspon poucenie na epidural, ak by nahodou doslo k tomu ze to fakt nezvladam. Musim sa popytat na vsetko nabuduci tyzden ked budem v nemocnici.