Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@katkadr Ja som na Kramaroch rodila prveho prcka a mam velmi negativne skusenosti...takze teraz v Ruzinove...mame to za rohom, aj preto. A bola som to omrknut, som celkom spokojna s tym, co som videla a co mi bolo povedane.
@tamaska Tak to sme aj my tak na tom. Maly sa tlaci tak, ze nedokazem ani stat obcas, nieto este chodit...velmi tlaci na bedrove klby. A o "wckovani" ani nehovorim...hlavne v noci...budim sa kazdu chvilu. A ked sa mrvi v brusku, manzel sa smeje, ze to vyzera ako z filmu Votrelec...
Bola si uz na na sono? Myslim, co sa robi okolo 30ho tyzdna?
@martinka8 Tak to spanie teda aj ja zavidim. Odkedy sa maly otocil, padlo mi brusko dole a fakt je sranda hladat polohu na spanok...ale zas na druhej strane, som rada, ze je to take schopne a vrtiace sa babatko. Uz som velmi zvedava na sono...skusim doktora ukecat, aby urobil aj foto tvaricky. Moc som zvedava...
Ahojte baby tak velke sono za nami mame malo zeleza a dali nam aj kyselinu listovu.ale inak sme zdravi🙂mala zasa na ult ako vzdy tancovala🙂
kočky neviete, kde ešte na SK predávajú vnútro do termosky? to akoby sklenené, mám jednu super termosku, má objem asi 2,5 dcl a navrch sa dá cumeľ...kedysi nám spadla a vnútro sa rozbilo a teraz by sa mi zasa zišla, len ho nikde nevieem zohnať ☹ vďaka za všetky rady 😀
@rainbow0508 ja som tiez prveho rodila na kramaroch a vsetko bolo dobre. Ale to je individualne.
@rainbow0508- asi to je fakt individualne, lebo ja som rodila na Kramaroch pred 5 rokmi a bola som spokojna
@katkadr-to by bolo fajn 🙂 uz mas porodnika?
@nikus5 najlepšie sú na Puškinovej a Mlynskej, ak poznáš KE- tak pri Gastrodome- keď pôjdeš pešo zo stanice prejdeš park, cez mostík a si skoro tam 🙂 sú fajn, je to jeden majiteľ- na Puškinke sa predáva na kilá- 9,98€ za kilo, na Mlynskej je všetko ocenené, ale nájdeš tam aj nové veci s vysačkami. Ale najlepšie sekáče sú v HU v Miškolci, tam majú také wauuu veci, že až 🙂 a veľmi často majú cenovky 🙂 pofotím výbavičku a dám do albumu 😀
@katkadr To hej...tyzden po mne rodila kamaratka a nevedela si vynachvalit...zrejme sme len mali smolu na danu situaciu v ten den...strasne vela porodov a nestihlai...tak bolo citit aj vidiet tu nervozitu a stres...
@silvia74 Ja normalne chodim k doktorke do KOCHu, ale rodit chcem v Ruzinove, takze porodnika sme zatial neriesili. Buduci tyzden by sme mai ist uz do Ruzinova, tak vyzistime, co a ako...uvidime. 😉
@tamaska na hlavnú nie, teraz sme boli v Auchane a aj v Core, pred dvoma týždňami sme boli len v Auchane- je tam super sekáč- HADA Kft. tie sú aj na hlavnej, a v Auchane sú oveľa lepšie ceny, skoro na všetko, v Core som kúpila len prášok, nejaké hračky, podprsenky na kojenie a mužík Puma gate, ale v Auchane mali super športové oblečenie a drogériu, no a tam som kupovala aj detské veci- obal na cumle MaM- o polovicu lacnejší ako u nás, retiazky na cumle, no a hlavne stravu 🙂 chystáš sa? my sme odišli ráno o 9tej z domu a prišli sme domov skoro o 18tej a bol to už pre mňa zabijak ☹ všetko ma bolelo...
@larosa ďakujem za info, my sme toho roku chodili do Maďarska len na kupko po obchoďákoch ani veľmi nie. Asi koli kurzu neboli až také výhodné nákupy. Od piatku už budem na MD, končí mi PN takže obmedzenie vychádzkami končí. Tak sa možno pojdeme previezť a hlavne sa budem musieť cítit lepšie ako dnes, teraz k večeru ma tak začali bolieť kríže a brucho, dúfam že to prejde.
ja bývam pri Prešove - teda presnejšie na trase PO-KE 🙂
rozmyslate nad epiduralkou, alebo nejakou inou formou pomoci?????

@solinkarka no veru mas pravdu este aby som nakoniec neodrodila v sanitke 🙂 pri prevoze do vzdialenejsej nemocnice 🙂 alebo doma ...a to by mi asi ani nevadilo :D