Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Ahojte prave som dolepila svietiace a normalne nalepky okolo postielky a zasa sa o to viac na malinku teskujem🙂
aj ja by som chcela ist do Miskolca, ale chcem ist sa pozriet aj do salgotarjanu zo Soboty to mam blizsie, potom ked z tade pridem a nieco kupim tak dam na net fotky 🙂
@larosa dakujemm za privitanie 🙂
@larosa no tak to mas vesele 🙂 To by sa mi teraz najmenej chcelo robit nieco do skoly. A o com je taka zaverecna praca z Aj? Inac kedy ides do nemocnice do poradne? Este neides tento tyzden? Ja idem v stredu, a mali by mi robit aj prietoky, tak sa tesim ze opat uvidim drobca 🙂
Ako ste vikendovali baby? My oddychovo, na manzela lezie choroba, tak sa snazil to co najviac vylezat, takze papucovy vikend, aj tak bolo take hnusne pocasie ze sa ani nikam nedalo ist. Mala bola zase nejaka aktivna, vcera vecer ma z toho normalne az bolelo brucho kolko sa napínala a krutila, aj v noci . Okolo jednej sa jej asi ckalo, dedukujem, tak som sa prechadzala po byte a cakala kedy to prejde. 😀
Pridala som aj ja nejake foto z priprav 🙂
Prave som objednala spz na kocik🙂hlavne ze kocik stale nemame🙂
Dnešná poradňa dopadla dobre, pekne rastieme máme 2,8 kg a teším sa na ďalšiu poradňu.
ahojte nastavajuce maminy ja by som sa tiež k vám rada pridala 🙂 ja mám termín 25.4.2012ešte dosť času ale strašne to letí 🙂
@larosa no tak ja chodim pre istotu aj k svojej aj do nemocnice :D to aby som sa nenudila. V stredu mam v nemocnici poradnu a v piatok u svojej, ukoncia mi PN a aj ja uz nastupujem na matersku.... :O Sa nam to krati fuha.... Tesim sa.
@venny26 to uz mate peknu vahu, skoro 3 kila, parada. Som zvedava ci mi zajtra povedia kolko vazi moja mala 🙂
Dnes som strasne leniva, chystam sa upratovat od rana, ale este som stale len pri tom ze sa chystam..... a nic som este nespravila.... strasne.
Baby 22.11 som bola na velkom sone a vraj mala ma okolo 1200g ved to neni normalne nie?
@mimuska2 fuha to mate ozaj malicko....my sme mali pred dvoma tyzdnami vysse 1900g 😒
@solinkarka no ale tyzden pred tym sonom mi robyla ult sestricka a povedala ze mame okolo 1800g.ako sa mohol niekto z nich pomylit o pol kila?teraz vobec neviem nacom som a ece tolko liekov mi dal.bojim sa☹
@mimuska2 to je divne lebo to nemohla pribrat za ten cas pol kila...teraz nevies ani kto ma pravdu ze? dalsiu poradnu mas kedy?
@solinkarka nie pribrala ale schudla lebo pred velkym sonom sestricka povedala 1800 a tyzden potom na velkom sone dr povedal1200.dalsia poradna druhy decembrovy tyzden.
@mimuska2 aha prepac zle som to pochopila...a co ti doktor na to povedal? ved to neni normalne 😒
@solinkarka ze to nikto nikdy nevie presne.hlavne ze platim za kazdy ult a to nikto neplati.
@mimuska2 my sme mali v tomto tyždni 1577kg.teraz neviem bo idem v pondelok do nemocki na poradnu a uvidime,,,ale to mate ozaj malo,,,to sa nijak nevyjadril?

@martinka8 píšem závaerečnú prácu- rozširujúce štúdium AJ- je to projekt cez Eurofondy a ako všetko na SK a v školstve je to na hovno 😝 mali sme skončiť v júni , ale posledný semester nám začal len 20.10. 😀 na napísanie práce máme akože 3 mesiace 🙂 a hneď po odovzdaní máme akože skúšku 🙂 keďže som ešte ani nezačala, podľa toho bude aj tá práca vyzerať 😀 no určite sa z toho nepo... 7.1. mám rodiť, 31.1. odovzdať prácu a 4.2. skúšku 🙂