icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

nanyy
16. máj 2011

presne jak u mna 🙂 asi tiez som mala ovolaciu neskor ako byva 🙂 tak ci tak,clovek bude trpnut ci sviatky nestravim v porodnici 😒

vierka0
16. máj 2011

@nanyy tak ja to beriem podla ovulacie radsej 🙂 nema kazda zena tak dokonalu ovulaciu vzdy na 14dc ako si to lekari pocitaju 🙂

nanyy
16. máj 2011

presne tak...a ved uvidime aj podla ultrazvuku ako budu deticky rast 🙂

erika_230
16. máj 2011

Ahojte ja sa k Vám tiez pridavam termin mame 2.1.2012 tak vsetkym drzim palce aby sme mali zdrave babetka a cele tehu sme si uzili 🙂

ivka03
17. máj 2011

Ahojte, tiez sa k Vam s radostou pridavam 🙂
Termin nemame este, ale bude to niekedy okolo 10.1.2012.
lilly, mozem tiez do sukromneho fora? Dakujem

zuzina212
17. máj 2011

priznaky neprestavaju, ME sa nedostavila.... testy pozitivne, zajtra idem k doktorke..... 🙂 , podla mojich prepočtov by mal byt termin 13/01/2012....

krpcek
17. máj 2011

ahojte. . . dnes sa uvidi, ci sa aj ja zaradim k vam. . . .MS nikde, prsia bolave, testy pozitivne . . poobede idem k dr. 🙂

nanyy
17. máj 2011

a co hovorite na "rannu" nevolnost,mne je tak zle a keby len rano.....vraciam o dusu,spim aj po stojacky....toto som pri prvom tehotenstve nepoznala.....ako to je u vas???

krpcek
17. máj 2011

@nanyy mne nic nie je, okrem toho, ze ma bolia prsia a trochu krize. . . ani nie som extremne spava.
ja som ani pri prvom tehu nemala nejake nevolnosti - vracala som len dva krat a aj to bolo az na vecer. akurat ma bolieval zaludok, ked som bola hladna.

solinkarka
17. máj 2011

@nanyy mne je tiez zlw, ale nevraciam...vcera ma to chytilo aj vecer tak som si dala kyslu kapustu a bolo lepsie 😀 ...rano mavam uz radsej pripravene na stoliku piskoty alebo nejake suchare....

krpcek
17. máj 2011

@solinkarka ako ti dopadlo vcera vysetrenie? uz bolo nieco vidiet?

solinkarka
17. máj 2011

@krpcek jasneee mam fotku v albume 🙂

krpcek
17. máj 2011

@solinkarka super! pekna fotka. 😵 sono ti robil zo spodu alebo cez brucho?

solinkarka
17. máj 2011

@krpcek no zo spodku..cez brucho by to este nebolo vidno

krpcek
17. máj 2011

@solinkarka ja idem poobede, tak som zvedava. pri malej som bola tiez v 5tt a uz bolo vidno.

katarina87
17. máj 2011

Ahojte dievcata....tak ja som objednana az na 13.6 na vysetrenie ci som tehu....vraj skor nemooze ,lebo to skodi plodu...pri dcere mi robili uz v 5 tt. zo spodu ultrazvuk. Ale zle je mi kazde rano..a to dost kvalitne 🙂 ale stoji to za to... sice som este nevracala ale nemozem nic jest rano,az okolo obeda...dam si len kakao aby som naplnila zaludok a musim vydrzat....🙂

vierka0
17. máj 2011

@katarina87 mne zobral iba krv, nerobil mi sono, aby to tam nenarusil (pred dvoma mesiacmi som potratila tak pre istotu) a na kontrolu mam prist tri tyzdne po, cize bud. stvrtok, ze vraj uz bude vidno aj vonkajsim ultrazvukom ci tam je vsetko ako ma byt 🙂 a zle mi vobec nie je..teda ak odmyslim obcasne palenie zahy a strasnu unavu 🙂

zuzina212
17. máj 2011

ja mam spavú nemoc, občasne zavrate, citim sa akoby som mala stale zvyšenu teplotu, a totalne namam chut na sladké - čo som ja taka pažrava na čokoladu normalne ...

liviapeto
17. máj 2011

Ahojte, aj ja by som sa rada pridala do sukromnej temy. Termin mame 4.1., tehotenstvo nas trosku prekvapilo,
zistili sme to iba tyzden posvadbe 🙂

nanyy
17. máj 2011

no mne byva priserne zle,unavena,vraciam,na odpadnutie mi je...rozmyslam ci to nemoze byt zvysenou davkou Duphastonu-3x1. nema s tym niekto skusenosri? predtym som ich brala len 2x1 a bola som v pohode ale odvtedy co mi ich zvysil,je to hrozne ☹ ☹ ☹

misi76
17. máj 2011

ahojte tehulky, tak sa k vám pridám aj ja.
No mne je tiež úžasne, vraciam, spím, jem a to stále dokola.

feb13
17. máj 2011

Caute babenky, tak ja sa s vami uz aj lucim. Vyzera to u mna na mimomaternicove tehotentvo. Priamy dokaz este nie je, ale vnutromaternicove to nie je to je uz iste a test je pozitivny takze tak. Este zajtra idem na kontrolu a potom uvidime. Majte sa a prajem stastne tehulkovanie, je to krasne obdobie, este mam vsetko zivo v pamati. 😉

vierka0
17. máj 2011

@feb13 to fakt? a ako si na to prisla??

feb13
18. máj 2011

@vierka0 V pondelok som bola u dr. vcera odber, dneska kontrola ale v maternici stale nic a stale pokrvacam, 99% extrauterinka, akurat odchadzame do nemocnice uz som zbalena... ☹

nanyy
18. máj 2011

@feb13 drz da a verim ze vsetko dobre dopadne!!!
ak to nahodou tentokrat nevide,verim ze na buduce to uz bude v poriadku!!!

vierka0
18. máj 2011

@feb13 tak to spinenie nebolo dobre znamenie..dufam, ze sa zregenerujes co najskor, babatko doma ta potrebuje 😕 ono, to asi ani nemusi byt mimomaternicove, ale staci ze sa nevyvija a v maternici ho nevidno..no sak oni uz zistia co 😒 ozvi sa..

krpcek
18. máj 2011

ahoje,. ja som bola vcera na sone, ale este nic nebolo vidiet. idem zas zajtra rano. . . tak snad uz sa nieco ukaze.

vierka0
18. máj 2011

@krpcek to ta lekar zavolal znovu o dva dni na sono?

zuzina212
18. máj 2011

tessssiiim sa, fazulka ma cca 4mm a bije jej strdiečko..... pani doktorka mi nezabudla povedat, že nemam trávit príliš vela času na nete zbieraním infošiek, ma to svoje pozitíva aj negagíva 😀

krpcek
18. máj 2011

@vierka0 ano, dr. povedala, ze uz by mohlo byt nieco vidiet. ze mam sa zastavit, lebo od piatka ma tyzden dovolenku.