icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

noja2210
13. máj 2011

@mykky ved to sa nemusis rozist v zlom .D akurat si budes chranit vlastne zaujmy...preco by ta mal klamat...ak ti povedia v poistovni, ze sa neda...tak aspon budes viediet ze musis pockat...

mykky
13. máj 2011

@noja2210 To áno, ale od toho gynekológa odchádza už dosť pacientok, pretože po prvé má dosť vysoké poplatky za každú blbosť a urobil už pár chýb pri diagnostike či liečbe a pod. Mám pocit akoby si vymýšľal všelijaké finty, len aby toho pacienta udržal čo najdlhšie....

vierka0
13. máj 2011

@feb13 no bola som minuly tyzden u lekara, kvoli tomu potratu pred dvoma mesiacmi..tak mi brali krv 🙂 a tiez mam preventivne duphaston, aj ked teraz vobec nekrvacam ani nespinim nastastie 🙂

vierka0
13. máj 2011

@mykky no s tym polrokom to nie je ze od posledneho vysetrenia, ale od posledneho predlzenia dohody o vykonavani lekarskej staroslivosti .. teda aspon sa mi zda 🙂

mykky
13. máj 2011

@vierka0 to si myslím aj ja, ale ona sa stále odvoláva na nejaké neviem aké dohody a že v nej to píše a bla, bla...musím si od nej tú dohodu opýtať, nech mi ju ukáže...

vierka0
13. máj 2011

@mykky no veru, vypytaj si ju od nej, lebo ak to nebude s tvojim podpisom, tak si moze piskat ..

feb13
13. máj 2011

@vierka0 aha aj som sa cudovala ze by sa uz vyrabali take testy, ktore rovno ukazu aj hodnotu? ani by to nebolo od veci inac...
Tak ti drzim palce aby ti to tentokrat vyslo. 😉

lilly2711
autor
13. máj 2011

@zuzkabluzka80 ahoj, prepac, ze som nereagovala skor, ale mam mamku od vcera v nemocnici a som uplne vyradena. Do sukromnej temy ta samozrejme pridam rada, dostanes sa tam cez hlavnu stranku MK, cez sukromne skupiny a vyhladaj si Januarovky 2012.

Ostatne babulky gratulujem a pripominam ak mate zaujem o sukromnu skupinu, napiste. 😉 😉 😉

monulicka
13. máj 2011

@feb13 jej, ty mas take malicke babo? 😅 a ja riesim ako to zvladnem, ked sa toto narodi a syn bude mat 20 mesiacov 😵
Inak s tym dojcenim, mozno si uz na to narazila, ked nie, tak skus: http://dojcenie.wordpress.com/2010/02/12/tandem... Ja som v case otehu dojcila uz len 2x denne....ale su to 3 dni, co uz vobec nie, maly sa dajako odstavil sam...ubudlo mi mlieka a asi uz mu ani moc nechutilo..ale tak u nas je lepsie, ze uz predsa len papa skoro vsetko a chuti mu

feb13
13. máj 2011

@monulicka ja to este neriesim, az ked mi tehu potvrdi lekar, a hlavne ak prejde prvy trimester v pohode...
Ja tandem nechcem, ale tak do roka by som ho kojit chcela, ak budem mat este mlieko a aj mu bude chutit, potom mesiac pauza a ideme dalej s drobcom 😉
a moj maly uz ma 8,3 kg takze si taha riadne davky a kojim ho asi 7x denne... 😅 Ale dneska uz len 6 a na obed dostal iba prikrm, tak uvidime ako dalej.
Jaj a este som bola darkyna mlieka, okolo 400 ml denne... odsavat som prestala asi pred mesiacom. 😀

monulicka
13. máj 2011

@feb13 no, ono sa tam pise prave o dojceni v tehu...ja som tiez este u Dr.nebola..a zabudam na to aj mysliet, maly je zivel, takze sa mu musim naplno venovat..az si musim pripominat ze som asi tehu, kedze ho mam uplne bezpriznakove 😀

jamka31
14. máj 2011

@tini33 Ďakujem za info 🙂 🙂 tak akosi som to aj tušila 🙂 🙂

sariella
14. máj 2011

@lilly2711 aj ja sa chcem pridat do sukromnej skupiny

venny26
14. máj 2011

Tak mám to potvrdené som asi v šiestom týždni, tak patrím do tejto skupiny. Termín by mal byť 7. januára.
Tak uvidíme 🙂

martina172
14. máj 2011

Baby čaute... aj my máme termín 1.1.2012.. tak ja verím, že to bude januárovec a ked nie, tak prekrížim nožky, nech nie je o rok starší kvoli jednému dňu 🙂

martina172
14. máj 2011

@misulda Ahoj... s termínom 1.1. je nás viac.. tak budeme v novom čase pod nápisom "prvé bábätká" 😀DD

lilly2711
autor
14. máj 2011

@sariella pristup som ti povolila a postup ako sa tam dostat, som uz pisala. Tak vitaj. 🙂

zuzkabluzka80
14. máj 2011

@vierka0 Ahoj, no neviem, citala som na to vselijake nazory a radsej som kafco vysadila a pijem bezkofeinovu....niekde som sa docitala, ze ked pijes kavu tak mas potom nekludne babo a ze v noci nespi....Citam, ze vela bab pije kafco pocas teho, ale predsa je to kofein, ktory davas babatku....tak neviem....Je to nase prve bejby, tak chcem urobit vsetko preto, aby bolo ok.🙂

zuzkabluzka80
14. máj 2011

@vierka0 Ahoj, mne este zle nebolo a dufam, ze to tak ostane. Citim sa ako predtym len ma bolia prsia...inac nic.

vierka0
14. máj 2011

@zuzkabluzka80 no ja rovnako, nic mi nie je..iba teda citim, ze mam obcas take navaly tepla a aj sa mi hlava obcas kruti, ale zle mi nebyva..kavu pijem dalej..tooolko som sa uz tych "pripovidek" napocuvala, bez nejakeho vedeckeho zakladu, ze som si povedala, ze kym mi nesmrdi a chuti, tak to az taka tragedia nebude 🙂 nakoniec tu salku kavy denne co vypijem, ten kofein v tom dietati predsa neostane do jedneho roka zivota 😀

monulicka
14. máj 2011

@vierka0 presne tak, ja som pila 2 kavy denne cele tehu a moj syncek je kludas a v noci o nom ani nevieme 😵 a teraz takisto, rannu kavu musim mat, ale teda pijem nesku, pri prvom tehu sa mi sprotivila zrnkova kava, uz ju pijem len zriedkavo a s veela mliekom.
@zuzkabluzka80 len sa prosim ta nestresuj a necitaj vseljake mudre rady na nete a inde, uzivaj si tehu, nech nan spominas ako na prekrasne obodobie a nie ako na cas obmedzeni a predpisov a nadmerneho strachovania sa, babatko sa citi ako jeho mamicka, tak bud v pohode 😎 ako, jasne ze treba davat pozor, ale s mierou 😉

tucika
15. máj 2011

Ahojte spolutehulky, vcerajsi test potvrdil, co som uz tusila 😉 ...Termin 17.1. 😵
@lilly2711 Aj ja chcem do sukromnej skupiny 😀 Tesim!!!

sariella
15. máj 2011

@tucika Ahojky, aj ja mam podla mojich vypoctov termin 17.1. Zajtra idem k dokimu, tak uvidim, co bude.

solinkarka
15. máj 2011

@sariella ahojky...aj ja idem zajtra k dokymu, teda je nas tu viac co idu v pondelok 😵

lilly2711
autor
15. máj 2011

@tucika samozrejme, pristup mas povoleny. 🙂

lenadka
15. máj 2011

jeej tak uz tu mame januarove deticky 😵 vsetkym maminam tehulkam gratulujem a prajem pohodove tehotenstvo a zdrave deticky 😵 🙂

vierka0
16. máj 2011

@solinkarka tak ako si dopadla u lekara?

misulda
16. máj 2011

@martina172 Ahoj, tiez som na to myslela. Budeme sa pretekat, kto bude uplne prvy v novom roku 🙂

nanyy
16. máj 2011

ahojte....mozem sa aj ja pridat? termin mam sice od 26.12.2011 do 6.1.2012,ale tu sme si asi najblizsie 😉

vierka0
16. máj 2011

@nanyy mne tiez u lekara vypocitali termin 27.12. ale podla ovulacie bude az 3.1. 🙂