icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

lennusska
23. máj 2011

Pridávam sa, 10.januára budem mať aj ja bábo 🙂

amelly
23. máj 2011

ahojte mamky🙂 velmi sa tesim,ze sem k Vam patrim-e uz aj My..nase babatko ma termin 29.1. tak uvidime,ci nebudeme az februároví 🙂

mia_grace
23. máj 2011

Ahojte,ja mam termin 1.2.2012,sme momentalne v usa,no neviem sa zatial rozhodnut,ci chcem rodit tu al;ebo doma.Tym padom by dostalo dietatko us obcianstvo,no neviem.....

mia_grace
23. máj 2011

Haha,vlastne mam termin 2.1.2012,sorry,tu v usa,sa pise najprv mesiac,potom den🙂,to ma pomylilo...

salma22
23. máj 2011

uz mate niekto tehu knizocku?

ankajocka
23. máj 2011

Ahojte s malou dusickou a vierou sa pridavam k vam.. tehu mam potvrdene lekarkou, no cele dni len lezim a oddychujem, beriem duphaston 3x2tbl- mate s nim nejaka skusenosti? dakujem za odpoved.
a prajem krasne a uspesne tehu🙂

feb13
23. máj 2011

@vierka0 No moja znama mala MA, vystriedali sme sa v nemocnici a jej hovoril nejaky doktor, ze teraz je tolko potratov ako porodov 😲 a ze to urcite suvisi s tou atomovou katastrofou v Japonsku... 😲

vierka0
23. máj 2011

@feb13 tak neviem, ci to suvisi, ja som potratila este predtym 😒 uz si sa zrekonvalescentovala?

feb13
23. máj 2011

@vierka0 Inak ani ja som si nemyslela ze sa mi to niekedy moze stat a hlavne taky komplikovany potrat ze koncim na operacke... ale stalo sa... tak som muzovi trocha poplakala ked uz maly spal, porozpravala som mu vsetky moje negativne zazitky a pocity aj strach a uz je mi lepsie... cielene som to neriesila pred operaciou aby som nebola emocionalne velmi rozrusena ale radsej studenou hlavou, no teraz je nacase to spracovat a potom sa uz len pozerat dopredu.
V nemocnici ked som nemohla v noci spat, pocuvala som ako o poschodie nizsie placu babatka na sestonedeli... tak som si zaspomenula ako v decembri tam aj moj maly plakaval v noci a mi to vadilo, ale nabuduce ked mi tam bude plakat babatko uz to mozno bude vadit menej lebo budem mysliet na to ze mozno o poschodie vyssie to niekto pocuva a boli ju srdce...
Ja sa pozeram na to celkom optimisticky, takze rekonvalescencia prebieha plnym prudom. 🙂

vierka0
23. máj 2011

@feb13 no hovor mi..cloveka by nenapadlo, ze sa to stane prave jemu..mna zajtra caka kontrolne sono po troch tyzdnoch..som napata viac nez dost 🙂 no zajtra bude mojej neistote koniec..mam velke obavy, ci bude vsetko v poriadku..

feb13
24. máj 2011

@vierka0 to ti verim... ak budem nabuduce tehotna, asi aj ja budem mat nervy az do porodu... clovek pozna tolko skaredych pribehov a este ked ma aj vlastnu negativnu skusenost... zaujimave ze s tym prvym som sa tiez bala, teda mavala som obcas take obdobia pocas celeho tehu ze som si predstavovala to najhorsie, no a s tym druhym som prave tak verila ze bude vsetko OK no a bolo to opacne 😅 mozno aj u teba to tak bude

vierka0
24. máj 2011

@feb13 takze sono za nami 🙂 babo je sice malicke, ale srdce mu uz bije, takze je to okej 🙂 kontrola znovu o dva tyzdne 🙂 ach, ale som sa bala, celu noc som zle spala..
inak stale som este nervozna..ze ako to cele dopadne..hocikedy sa moze stat (min. do toho 13 tyzdna) ze srdiecko prestane bit alebo nieco podobne..uplne ta chapem, ked hovoris, ze nabuduce budes tiez nervozna..no uz jedno doma mas 🙂 urcite dalsie dopadne dobre 🙂

solinkarka
24. máj 2011

@vierka0 ahoj...super ze mate srdiecko 😵 a kolko meriate ked ste mensi?? lebo v 9tt by ste mali mat od 2-3cm

vierka0
24. máj 2011

@solinkarka kdeze, este mame len 7,6mm .. podla lekara tie velkosti su len orientacne a podstatna je akcia srdca..tvaril sa, ze je to v pohode, len mi posunul termin o tyzden a pol neskor 🙂

feb13
24. máj 2011

@vierka0 tak super 🙂 no jedno uz mam ale by som chcela este tak 3-4 😅 ale odkedy som sa vydala, som mala pravdepodobne iba tieto dve ovulacie 😅 takze aspon ze v tom problem neni... len aby to dobre vydrzalo az do konca, tych 9 mesiacov je tak dlhy cas... 🙂

solinkarka
24. máj 2011

@vierka0 aha tak potom ale niesi v 9tt ale v siedmom ako ja 🙂

vierka0
24. máj 2011

@solinkarka tak podla ovulacie, by som mala dnes zacat 9tt, cize 7tyzden veku plodu..ale nevadi, lekar sa tvaril v pohode 🙂 hlavne vraj, ze je srdiecko 🙂 najviac sa tesim, ze tam nebola prazdna obrazovka 😉

solinkarka
24. máj 2011

@vierka0 ved jasne srdiecko je najdolezitejsie 🙂 a krpcek to hadam este aj dozenie 😉
ja sa tiez bojim ako dopadnem....dufam ze to srdiecko tam bude 😔

vierka0
24. máj 2011

@solinkarka ty si naposledy nemala srdiecko? kedy ides na kontrolu?

solinkarka
24. máj 2011

@vierka0 nie,doktor povedal ze na srdiecko je este skoro...na kontrolu idem na buduci tyzden vo stvrtok

vierka0
24. máj 2011

@solinkarka tak bodaj by tam bolo 🙂 ja neviem ani ako mozem ovplyvnit rast toho dietka..snad bude rast dalej 🙂

145marissa
24. máj 2011

Ahojte, nasla som tuto temu, tak snad sa k vam mozem pridat. Nasla som si pred par dnami // na teste, tak dufam, ze ked budem testovat znova tak tam budu este stale .

timinka1984
24. máj 2011

Ahojte...aj sa tu idem k Vam priday...iba vcera sa mi na teste objavili dve ciarocky, kazdy den este testujem, ci je to pravda.... 🙂 ale tak podla tehu kalkulacky mi to vychazda na 26.januar... 😉 😉 😉

145marissa
24. máj 2011

@timinka1984 ahojkaj, tak drzim palce, nech to vyjde 🙂 ja som nasla // pred 4 dnami, lebo som sa bala testovat, ze budem zas sklamana ..

llennka211
24. máj 2011

ahojte,som rada že sa sa k vam možem pridat prave som prišla od lekara a som v 8tt 🙂 termin mam 9.1.2012 🙂 🙂 🙂

daniela242
24. máj 2011

Ahojte aj sa sa pridávam 🙂 Dnes mi doktor potrvrdil tehu ta kdúfam, že všetko bude v poriadku 🙂

nanyy
24. máj 2011

@ankajocka ahoj,aj ja beriem duphaston,najskor som ho brala 2x1 teraz 3x1. mozem sa opytat preco ho beries ty??

llennka211
24. máj 2011

nanyy ahoj,aj beriem duphaston 2x1 ja pre to lebo mam po 30-tke a je to moje prve dieta

145marissa
24. máj 2011

@daniela242 ahoj 🙂 pozeram, ze vychadza podobne termin ako u nas ... ako sa citis ? 😉

effkaa
24. máj 2011

Ahojte, tiez sa pripajam, podla tehotenskej kalkulacky by mal byt termin 13.1., podla lekarov v nemocnici som v 6. tyzdni. Tiez beriem duphaston 3x1, pretoze pred tyzdnom som velmi krvacala.
Teraz som na PN a dufam, ze to bude coskoro OK 🙂