Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 neviem čo večeriaš, ale asi slabá večera alebo cez deň málo to by aj sedelo... ale druhú večeru, by som dala po 3 hodinách, alebo najskôr 2,5. Moja večera je podobná obedu, alebo 1 ks pečivo, 15 g maslo, 70 g maso (šunka, "slanina", čo dá chladnička alebo syr či tvaroh) a 150 g zeleniny alebo 100g ovocia tuším... alebo ovsenná čoko-koko kaša s ovocím
@veronikanellka171 - krásne fotky....
@veronikanellka171 krasni ste! Normalne mi je luto ze my sme.take fotenie nerobili, kedze ja nemam postavu na to a moj muz je stihly a vysoky cize to eate viac ukaze mna;)
@kwr ale neblaaazni chod sa dat nafotit 🙂
@veronikanellka171 asi uz nestihneme, ale v septembri sme sa dali fotit na dofce a minuky rok v decembri doma v Trnave, nechce sa mi verit aky bol Ozzy malicky...
baby nekupovali ste niektorá hniezdo do ohrádky, postielky, zavinovačku -handmade ja som mala kontakt na jednu kočku čo to šije aj tu na koníkovi predáva a neviem to nájsť 😒
@zuzuk22 no ako na poradni ?
Dievčatá tak ja som tiež nepribrala zatiaľ veľa našťastie. moja pôvodná váha bola 65,5 kg ale nakoľko mi prvé 4 mesiace bolo stále zle schudla som na 62 kg. a minulý týždeň na poradni som vážila 69,5 kg. takže k pôvodnej váhe to sú len 4 kg. uvidíme koľko ešte naberieme do konca. :D
Mám inak možno blbú otázku, ale baby vy jete bryndzu? Mám strašnú chuť na bryndzovú pomazanku a neviem či to môžem alebo nemôžem. Na internete píšu, že to je mäkký syr tak by sa nemalo. Ale inde zas píšu, že sa môže. Tak sa pýtam rovno od Vás :D
@aniko_h mne veľmi chutí bryndza a veru dám si vždy ked mám chuť, tá čo je v obchode sa môže, skôr riziko je pri tej nepasterizovanej priamo zo salaša ak by si brala 🙂 ale ja teraz pri treťom dieťati jem všetko rad radom, načo mám chuť, aj tatarák som si dala 😉
@aniko_h v obchodoch su pasterizovane moze sa ale ja ju obmedzujme ale trosku neuškodí nikomu ved nezjes ani štvrť kilá bryndzi 😁
@veronikapodolska pre tatarak by som zabíjala 😀 ale to sa ozaj bojím a nerisknem. ale asi tú bryndzu dám. Mám veľkú chuť na ňu.
@veronikapodolska boooze tataaaarak mnaaaam 😍 Ale neopovážil by som sa ho teraz zjesť je to moje prvé bábätko dosť ze mu dávam klobásy 😂
Akurat idem robit bryndzove halusky 😂 so slaninkou 😂🙈
Inak vcera vecer asi o 21h som chrumala surovu mrkvu ze dam nieco zdrave 😂 ale o 2eh som este vytiahla z mrazaka aj nanuk 🙈🙈🙈😂😂😂
Baby tak poradna super 🙂 potvrdili mi zasa dievcatko 🙂 mame 1790g 🙂 vsetko sedi ako ma 🙂 aj zo spodu ma pozerala a ze v poriadku vsetko 🙂 otocena dole hlavickou🙂 chrbatik napravo nozky nalavo🙂 zato tie kopance na lavej strane mam take riadne 🙈 dalsia poradna 5.12 🙂 aj krv mi budu brat . a ze to mi uz aj papiere na matersku vypisu🙂 aj moc aj tlak som mala dobry 🙂 tak sa tesim 🙂
Ahojte mam taku nezvycajnu otazku na vas....snazime sa o babo uz vyse roka kupila som so gynex tak uvidim co a ako....ale moja otazka niekde som citala ze predohra moze e otehotneniu...ze sliny zabijaju spermie ...je to pravda ? Ci dakujem
@veronikanellka171 kraaaasne fotecky 🖒💖
@kwr ja byt tebou by som isla sa dat nafotit 😉ani ja som nikdy nebola stihla a z vhou budem bojovat asi cely zivot😅 fotecky su peknucke aj z dofci aj syncek 😊ja ked pozeram na fotky nechce sa mi verit.prilozim aj ja nasu staru foto so simim.
@aniko_h jnsom bryndzu jedla mala by byt pasterizovana a nie priamo niekde z9 salasa.jedla som aj hermelin v tehu pri simovi aj velallla ineho co by sa nemalo.
@zuzuk22 ako na poradni ?
@nikusik0107 somarina...ak sa snažíte rok a kyselina listová alebo femibion nezabrali tak šup k lekárovi ty na folikometriu a partner na spermiogram.... A podľa výsledkov uvidíte čo ďalej...

Ja som mala pred tehu 54 a na posl.poradni som.mala 58kg. Som si povedala na zac.tehu ze chcem max.do 64 pribrat tak snad sa mi to podari. Vecer sa musim krotit s jedenim ked sa mi neda zaspat,tak o 22,23 mi skvrka v bruchu ale snazim sa neist jest 🙂