Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@sandri dakujem. Uz sa mi naozaj nechce behat po obchodoch ;)
Malá spí a synator mi chce rozkopat rebrá 🙈
https://www.youtube.com/watch?v=cMikbTG5E1IBaby, davam tip na usetrenie kopy penazi, aha: https://www.mall.sk/plienky-pampers-2-5-kg/pamp...
Viete o Tom ze tie biele plienky co sme si nakúpili aj v Kauflande aj hocikde proste su ako keby dva druhy no úplne rovnaké su aj cena všetko
Len jedny su vyrobené v Nemecku a jedny v poľskú
Ja mam tri balíky a vsetky made in poland 😩
A zevraj tie su tenšie a rýchlejšie sa precikaju a neviem co .... ja som dnes obiehala celé mesto pozerala som ci niekde nenájdem tie germany ale nenašla som jedine v drogérii kde robím (teta drogerka ) tak trojky plienky boli nemecké 🙂 ostatne tiež poľské
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/plienky-pampers-premium-care-2/ Tu o Tom aj diskutovali
@sandri a uz ten black friday bezi? Nedaju zajtra este nizsie ceny?
Babi tak umna prepukla chripka rano bolo lepsie no teraz ma nohy neposluchaju prejdem horko tazko na wc sama a s malym.som uplne vykolajena.mama pride o stvrtej s prace tak mi zoberie simca.a taka bola zlata ze sa aj dovolala doktorovi ako som predpokladala neordinuje ale odkazal mi ze nakolko som vo vysokom stadiu tehu mozem max 3 paraleni za den.ja uz chcem byt fit takto to nezvladam sama doma a domacnost dotoho malinku v brusku ktora mi dava tiez riadne zabrat teraz
@lenkavalkova bezi myslim od vcera a trva do nedele ci ako to maju... ale uz bezi...
@nikolienkaa hmm, ale to je 4 roky stara diskusia, tak snad to bude OK. Ja som na pamperskach odchovala prvorodeneho a precikal sa mi mozno raz - aj to mojou vinou, v polospanku som si nevsimla, ze som pipika v plienke nasmerovala nahor, cize ako zacal cikat, tak mal fontanku... 😀 😀 😀
@sandri Hahahhaa teraz som sa dobre zasmiala 😂
Baby ja som kúpila teraz na kidmarket,aj tam sú super ceny a zajtra majú dopravu gratis kúpila som 1tky 88ks za 12,34 a 2ky 96ks za 14,59 cice 184 plienok za 27eur
Pampersky ale či sú poľské,alebo nemecké neviem,je to sila fakt dnes je už vsetko polske
Ja napriklad Pampers davam.len na noc ked viem ze ju bude mat tak 11-12 hodin...na den davam vladtnu znacku nasej drogerie a este sa mi nestalo ze by ich precikal, len mu kupujem o cislo vacsie kvoli pohodliu a ak by chcel vela nalozit do.nej:)
Ahojte baby dneska som bola na tej poradni pribrala som 1 kg za 4 týždne... čiže mám 53 kg ...Vraj je všetko v poriadku neotváram sa .. A na 90 percent idem cisárskym lebo maličká je vraj stále zadočkom dole a mám uzku panvu ale že to ešte zmerajú ... o 3 týždne mám dalšiu poradnu a potom mi vraj budú robiť tie vyšetrenia na cisársky ... No super...
Babi moc dakujem😙
@verunqha23 a nemoze sa este otocit? Kamoske sa otocila v 38tt.
@verunqha23 Nasa je tiez otocena opacne a lekar povedal, ze pri prvorodicke je len mala sanca, ze sa este stihne otocit hlavickou dole. Som 34tt. Takze pravdepodobne tiez cisarsky :( Ale neboj, vsetko sa deje z nejakej priciny 🙂

@kwr sú dva druhy fatry. jedna je vhodná pre tehotné - to mi aj gynekologička objednala a druhá nie je. a tam to aj je na obale napísané. Vhodná je tá ktorá má červený vrchnák a modro červenú etiketu. Potom je tá biela a tá nie je vhodná 🙂