Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Babi mate kraaasne bruska ak ma napadne zajtra odfotim aj ja uz kezim a funim jak jezko 😄
Baby nestihli sme vydržať do januára. 🙂 Večer sa mi narodil malý v 33. týždni s váhou 1850g a 44 cm. Nedočkavý bol.. 🙂
@adad23 jééj moja zlatá gratulujem, len aby ste boli v poriadku... 😲:he:heart:art_eyes:
@marusia_81 Áno, je v pohode len malá váha ale krik spustil riadny 🙂
@adad23 ahooj joj gratulujem velmi a zaroven velmi velmi drzim palce aby bolo vsetko ok 😘😘 potom daj fotku, a co sa stalo zacal ti zrazu porod alebo ako?
Moja dneska noc tragedia... 125x som sa pretocila, a to brucho pretacat z boka na bok je niekedy dost makacka.. rano o 5h som sa zobudila na neskutocnu bolest noh od lytka az dolu akoby krce... povolilo ked som si lahna na chrbat inak nie.. niekedy sa bojim ze pocas spanku ublizim malej alebo pri tom otacani aj teraz cakam na poriadne kopacku na znamenie ze je ok
@veronikanellka171 ďakujem 🙂 celý deň ma kríže boleli, neskôr bruško, večer som začala krvácať tak sme šli.. 🙂
@zuzuk ďakujem 🙂 zatiaľ fajn sa máme 🙂
@adad23 gratulujem 😍 Nech ste najmä zdraví 🙂
adad23
Jeeeej, gratulujem a teším sa a prajem Vam obidvom veľa veľa zdravička a nech ste čím skôr doma a Tebe rýchle zotavenie z pôrodu 🙂
@adad23 gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka 🙂
@adad23 Gratulujem! :D Hlavne, ze je maly v poriadku, vahu urcite rychlo dobehne. Drzim vam palce a vela zdravia zelam a krasne Vianoce! 🙂
zuzzuli
Ja este tiež niesom nakomplet pobalená ale tento tyzden som si dala záväzok že si vsetko nakúpim a nachystám. Práve idem do lekárne na nákup 🙂

@aniko_h. Neboj,par dni si das cipky a bude to oki. Treba to cim skor vyliecit.