icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

sandri
29. nov 2016

@jetotu a to si vezmi, ze mna sa gynekologicka spytala, ze preco sa tak strasne branim sekcii... som myslela, ze zle pocujem! Presne, ako ty, ani ja si neviem predstavit byt doma s 3-rocnym tornadom a s novorodencom a mat zasite brucho...

kwr
29. nov 2016

@veronikanellka171 ja som hrozne rada ze to tu mozem napisat lebo viem ze tu mi rozumeju kedze sme v tom vsetky spolu;) a mam pocit ze moj muz to uz ani nevnima kedze je zvyknuty ze ja vsetko zvladnem, uvarim upracem postaram sa o maleho, domacnost aj psov a este jeho rodicov rozvazam po letiskach...a potom vecer padnem jak kabela srotu...ale dnes sa vyjadril ze di riti my budeme dvohnasobni rodicia!!! Uf esteze mu to trvalo len 35 tyzdnov si to uvedomit;))))

cookiee
30. nov 2016

Ahojte baby, čítajte čo ja som včera zažila 😀
Som bola v lekárni na nákup a p.lekárnička mi dala radu, ked maviděa s bruškom, že pár dní pred termínom pôrodu sa mám vybrať na nejakú zábavu a mám ísť tancovať a ešte mi odporúča veľa sexu 😝
Že vraj tieto dve činnosti stimulujú prekrvenie maternice a pôrod bude mat rýchlejší priebeh 😲
Ona to ma odskúšané na dvoch deťoch a svojej neveste toto tiež poradila 🙂

nikolienkaa
30. nov 2016

@cookiee 😁😁 pani lekarnicka dobre radi ale hladná hudba vadí bábätku ,koli tomu ani do kina teraz nechodím zevraj by sa nemalo teda... a ten seeex po sto rokoch sme mali ,lebo môj muž sa nieže boji ale mu je blbe ze malinky je medzi nami a tak 😂😂

marusia_81
30. nov 2016

@nikolienkaa môj muž mi povedal, či sa bude s veľerybou 😨 naťahovať...blázon , od 4 mesiaca nič a ja by som aj hej,,,😉

nikolienkaa
30. nov 2016

@marusia_81 môjmu tiež vadí to brucho ale hlavne ze tam je bábätko tak sme zaujali inú polohu a bolo dobre 😂 Inak by uz bol rozvod 😁😁😁

kwr
30. nov 2016

@cookiee ahoj, ja som v 35.tt isla.na koncert mojich milovanych U2, a 7 dni na to mi zacala odtekat voda a dalsie 3 dni na to sa nam.narodil.zdravy 3-kilovy chlap, ale.musim.priznat ze den pred porodom som.na tajnasa vysla 5 poschodi v porodnici lebo som sa tam uz nudila a chcela som aby sa uz narodil🙂

nikolienkaa
30. nov 2016

Ja by som chcela ísť tuším 19.decembra na koncert Fragile co Jak sa to piiise...moozem ak dovtedy neporodim,ze ? @kwr 🙂

cookiee
30. nov 2016

@nikolienkaa
Ešte ten sex si viem predstaviť 😉 ale ísť na diskotéku alebo nejakú svadbu či zábavu tak na to naozaj nemám náladu 😖
Maličký už v brušku nemá veľa miesta a niekedy tie bolesti ktoré aj ja mávam a este k tomu prerábame dom a chceme to vsetko stihnúť 😂😂😵🤐

malvo
30. nov 2016

Baby ja mám vďaka Vám dvoch nových koníčkov a muž je spokojný, že konečne robím niečo finančne nenáročné. Snáď to stihnem do pôrodu.

kwr
30. nov 2016

@marusia_81 boze baby ja mam.presny opak, do postele.padam takmer v bezvedomi a sice potom neviem zase zaspat ale moj muz je totalne poblazneny do bruska a chcel by kazdy vecer alebo aj rano a u mna je to posledne na co myslim🙂)))hovori mi ze sa na Alfieho velmi tesi ale ze brusko mu bude chybat...blazen

nikolienkaa
30. nov 2016

@cookiee keby sme prišli na diskotéku s tými bruškami tak ako nechcem si predstaviť tie pohľady 😂 Ved to je choré

kwr
30. nov 2016

@nikolienkaa jasne ja by som.isla:) vstepovat dobry hudobny vkus.od.mala.
Ja som s Alfiem uz stihla Bryana.Adamsa, Muse a naposledy Nickelback a to bol riadny rock to som bola tak zhruba v polke tehu🙂
Uzite si to potom sa tak.lahko na koncert asi.nedostanete;)

adriana101
30. nov 2016

@veronikanellka171 veru už sa to blíži ku koncu, takže máme sa na čo tešiť 🙂 ale chvalabohu ja to ešte zatiaľ zvládam, aj keď ráno vstávať do práce mi robí už problémy, lebo v noci aj 5x vstať na WC kvôli pár kvapkám a zas si nájdem miesto a znova to isté 🙂 ale keď to tu niekedy čítam, bojím sa, čo ma ešte čaká a kedy sa to začne prejavovať u mňa, teraz začínam 34tt a budúci týždeň už materská 🙂

nikolienkaa
30. nov 2016

Inak ked som bola minuly tyzden na poradni a bola som na koze tak doktor zobral taký meter ako krajcirsky 😁 Niečo podobneee a začal mi od susky merať povrch brucha a ze no bude to veľký chlap ... ja kukam naňho ,ale ani som mu nič nehovoril ani nepýtala cítila som sa Jak v dobe kamennej...ved neviem co to meral a....včera som si to skúšala ja omerat a ako píšu tak vrch maternice by mal byt 36cm -a aj to tak mam tak ja neviem nerozumiem sa teda do toho,ale ked som bola v Tom Martine a Grochal mi malého poroadne pomeeal a povedal ze nebude taký veľký lebo ma kratšie ruky a nohy a pozrel na mna a na manžela a povedal ze ved ani nemá byt po kom ked aj videl ze ja mam ledva nohy do trištvrte postele 😁

cookiee
30. nov 2016

@kwr
Fíha 😀👍 tak to Ta obdivujem. Ja som tiež chcela ísť v decembri asi okolo 20-teho majú koncert v Ba IMT Smile ale radšej som si to rozmyslela 😉 nechcem aby sa malí narodil v Ba aj ked nemám nič proti Ba 🙂

kwr
30. nov 2016

@nikolienkaa tak sa volakedy meravalo v ktorom.si tyzdni, od vrchu.maternice po lonovu kost- pocet cm=pocet tyzdnov a ked bola mamicka.pred tehu stihla resp.nemala vela tuku na brusku tak to.meranie bolo celkom.blizko.pravde...teraz sa k tomu zase vratili.napriklad v UK- som mudra lebo pozeravam serial o porodnych babiciach a ako sa porodnictvo vyvijalo od nejakych 30-tych rokov 20.storocia...zboznujem ten serial.ale.myslim.zr na Slovensko este nedorazil...

nikolienkaa
30. nov 2016

@kwr jaaaaj taaaakto to videl niekde doktorko 😂😂😂

kwr
30. nov 2016

@cookiee hehe ja dom.sa nebala lebo ako je aj vidiet z mojej fotky, nas maly mal.kvalitnu extra izolaciu na mojom bruchu🙂)))

nikolienkaa
30. nov 2016

@kwr inak my sme asi narovnako budú ti robit ster tento tyzden ?
Môj sa s tým nenašli bude robit nab tyzden v štvrtok
Mne zatiaľ nikdy nič nerobil ani ctg nič ani častejšie poradne
Veľmi je v Tom taký neviem no
A ja ked som bola malička operovali mi mocovod teda robili mi plastiku mechúra a vlastne ani neviem ci možem prirodzene rodiť ,ved predá je to veľký tlak na telo a tam dole aby sa mi niečo nedokazilo...

kwr
30. nov 2016

@nikolienkaa no volakedy neboli sona a mamicky si nejak extra nekontrolovali pravidelnost cyklu tak inak by nezistili kedy budu rodit;))))
Podla man je to dobra neinvazivna metoda co sa zase vrati do ordinacii...

kwr
30. nov 2016

@nikolienkaa mne brali krv na pritomnost bakterii asi tak 2 tyzdne dozadu a vysledok negativny...
Neviem preco este nemas catejsie poradne, ja som vedena ako.mierne rizikova kvoli tomu ze Ozzy prisiel v 36+3 a mala som.problem s placentou po porode a skoro ma.brali na operacku...preto mam tolko son a aj kvoli mojej vahe kontroluju ako Alfie rastie...bohuzial asi ich sklamem lebo napriek vsetkemu mam v brusku uplne perfektne priemerne babo a nic som pocas tehu nepribrala...
Fuha a lekar s Tebou uz riesil ci ides prirodzene resp.ci ta operacia moze mat dopad na porod? u mna babice len hovorili sledovat si poslickov a ak bude vytok do ruzova alebo cervena sfarbeny krvou tak hned volat lebo to uz je potom velke finale🙂 ja hovorim Alfiemu este kupime stromcek buduci tyzden v Ikea a potom nech sa paci ked sa mu zachce;)

fronili
30. nov 2016

Babi ja mam ist na fifemny vecierok 22.12. s manzelom a vobec neviem ci na seba nieco natiahnem.A co sa tyka toho sexu moj chlap by chcel stale ale uz je s neho mnich hovori😂nakolko nemozme.Ale od 36 tyzdna si doprajem uz aj ja vtedy uz malinka moze prist kedy chce.ale to si pockame do 36 tt je daleko presne do 30.12🙈niektore uz tu aj porodite a ja budem este fucat😅

jetotu
30. nov 2016

@sandri a to si predstav že môj dr vyplastil oči a dodal :,, nechceš sekciu? To je super keď chceš rodiť, ja len ze máš na ňu nárok,, :D som sa skoro rozplakala... To je teda výhra.

jetotu
30. nov 2016

Mňa vkuse boli to brucho 🙈 mám divne pocity a zabalená som len na papieri :D MALA MI DAVA BRUTAL ZABRAŤ KAZDY DEN A BABKY NEMAJAU ČAS MI JU ANI POSTRAZIT, okná umyté, už len dozdobit, mam chuť zrobit Vianoce aj dnes naozaj mamcitak že 2v1 si Vianoce neuzijeme... A predstava že mojku Zojku neuvidím ako sa teší pod stromčekom má privádza do šialenstva... Len nech som doma🙈🙈🙈

fronili
30. nov 2016

@kwr ja mam zajtra kontrolu po mesiaci aj ja som zvedava ci mi da uz konecne kratsie kontroly alebo co?Pri Simcovi nestihol nakolko som bola po mesiaci potom mal dovolenku tak ho zastupoval iny a ten krutil hlavou preco nechodim na poradne uz do nemocnice.v nemocke som bola potom dva krat na poradni a po poslednej sa aj Simi potom narodil.tak som ozaj zvedava co bude zajtra a ci je malinka v poriadku😊za posledne dva dni sa moc nehybe ale ked kopne tak to stoji za to az musim zastavit a rozdychat to.

kwr
30. nov 2016

@fronili uuj tak sa budem tesit ako sa pochvalis vysledkom🙂 ja mam buduci tyzden kontrolu a ockovanie s Ozzym v ten isty den ako.moju poradnu a potom uz budem mat ukonceny 36.tt a ked ten den prezijeme bez ujmy bude dobre🙂 maly mal nastastie reakciu na ockovanie len jednu, 38st.zvysenu teplotu ale nic ine...

fronili
30. nov 2016

@jetotu tuto istu myslienku mam aj ja v hlave sice ja mam termin neskôr ale bojim sa ist skôr a na vianoce chcem vidiet moje male sidlo ako sa tesi z vianoc a darcekov.Neviem si predstavit lezat ja stedry den v nemocnici😔ale ak by to inak neslo tak to clovek zvladne aj ked smutno.co sa tyka malej ze ti ju nemaju cas postrazit u nas je to tiez teraz tak.maly je hroooozne aktivny a do toho ked este brahina a nechodime dva krat za den von je to hrôza.ako keby mu niekto dal niaky budič.

fronili
30. nov 2016

@kwr moj maly znasal ockovanie tiez vzdy celkom dobre. Ja uz sa neviem dockat tej poradne nakolko mam pocit ze mala je dost nizko z hlavickou a chcem vediet co mi on povie a hlavne ze je vsetko oki.

nikolienkaa
30. nov 2016

@kwr nie nič neriešil a uz som mu to prízvukovala od začiatku tehu a ze ma pošle aj na vyšetrenie ľadvin a nič ....lebo aj to často som mala zapálenú panvičky pri obličkách .... no nab tyzden mu to všetko povypravam a uvidime....