icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

barca29
7. dec 2016

@cookiee
A nad ktorými menami rozmýšľaš? Ja este tiež nie som rozhodnutá...

lalia87
7. dec 2016

@zuzuk22
@kwr ja som doteraz tiez bola ako naspeedovana vevericka a teraz to je strasne. Ja som tak rada ze mam vsetko poprate,este ma tu caka trocha zehlenia. Ja len umyjem riad a uz ma tam skruca co nevladzem,vcera do 14:30 v pyzame v posteli. Kazdy vecer mi tvrdne brucho,take zvlastne sťahy v nom mam a krce v nohach take,ze sa neviem postavit na nohy a padam,co jak keby som ich mala ochrnute,neviem co sa to deje.

marusia_81
7. dec 2016

@aniko_h Ježiš krupica mňam 😋 ja si ju tiež často robím 😋

zuzzuli
7. dec 2016

Babyyyyy chystam veci pre maleho a teraz ma napadlo. Kupovali ste aj nejake pancusky? Ja mam prve dve deti letne tak tam som to nepotrebovala a teraz neviem ci to vyuzijem alebo nie 😖

nikolienkaa
7. dec 2016

@zuzzuli ja nemam deti čakám prvé ale nekupovala som pancusky,podľa mna zbytočne pre tak male bábätko 🙂

lalia87
7. dec 2016

@zuzzuli ja mam jedny 50-56 zdedene a dvoje 62ky

lenkavalkova
7. dec 2016

Ja som tu asi jedina co nema rada krupicu 😀. Mna zacal pre zmenu boliet chrbat a strasne az bolestivo mi napina kozu na bruchu...som zvedava, kedy sa mi zacnu robit strie. Pri prvych dvoch som nemala ziadne, ale teraz to tak ruzovo nevidim 😎. A pancusky mam od kamosky, nekupovala som, neviem ci pouzijem, ale hadam aj ano ;)

cookiee
7. dec 2016

@zuzzuli
Ja som nekupovala ale mam požičané take maličké.....úplne su rozkošné 💕 ja vôbec neviem ako v tejto zime budem drobca obliekať? 😨

veronikanellka171
7. dec 2016

@zuzzuli ja som zdedila ale neviem asi nebudem pouzivat, pancusky mozu skrabat nozicky a babatko nepovie ze ho nieco svrbi.. viete co myslim 😀

veronikanellka171
7. dec 2016

Dneska varim a zrazu neskutocna bolest brucha take krce tak som utekala na wc ze asi ma chytila hnacka.. no a nic absolutne tak som si sadla na gauc a tie krce boli dost silne mna az pot oblieval nevedela som ci budit draheho alebo nie normalne ma trhalo.. neviem co to bolo byt :(

aandreja
7. dec 2016

Tak dneska som dodatocne mikulasovala 🙂 manzelovi toto robievala svokra ked bol maly.. A kedze vcera som behala zasa po lekaroch tak dnes ho cakalo mikulaske prekvapenie

fronili
7. dec 2016

Bani hlasim sa tiez po dnesku uplne zrobena.Aj sa podla toho citim.Dnes som piekla trubicky jak diva objednavka odozdana uz len zajtra posledna varka.ale nohy ma bolia neuveritelne.do toho trosku problemi doma co musime riesit aj ohladom hypoteky a podobnch veci tak ma bolelo brucho zo stredu jak dive.a to som letela este do mesta nieco vybabit a predtym som bola este s malym vonku.este som videla ako ozivovali chodkynu mladu ktoru zrazilo auto.hrozny pohlad.Po dnesku boli cely clovek krize a brucho najviac.tie nohy sa daju rozdychat.

kwr
7. dec 2016

@fronili cize zajtra kludovy rezim moja..boze neviem si predstavit byt svedkom ozivovania...
@veronikanellka170 uz ti to preslo? Dufam ze si ok...

julinka88
7. dec 2016

@zuzzuli ahoj ak budes davat babatku aj teplaciky napr tak urcite pod ne musis dat pancusky ja mam dve deti uz a z toho jedno zimne a vyuzila som ja mam teraz asi 4 lebo ja urcite budem davat malej😀

veronikanellka171
7. dec 2016

@kwr ano potom hned preslo nerozumiem tomu

kwr
7. dec 2016

@veronikanellka171 super mozno si si len "obarila creva" niecim studenym alebo ti nieco nesadlo...

veronikanellka171
7. dec 2016

Nikolenka ako aniball?

fronili
7. dec 2016

@kwr nooo zajtra uz miernejsie tempo nahodim veru.a na dalsie dni nic neplanujem max dobalit darceky ostali mi dva posledne😊

misinkad
7. dec 2016

Su tu este nejake kocky cviciace s aniballom?ako ste na tom?

natalia_17
7. dec 2016

@misinkad ja som skusala 2x zatial som na 20. A ty??

nikolienkaa
8. dec 2016

@veronikanellka171 neskusala som včera teraz čakám u doktora mam poradňu idem s nim prebrať ci budem mat teda prirodzený pôrod alebo cisársky a potom ak povie ze prirodzený tak si ho tam budem rvat 😁😁 ty si ako nAtom ? Ide to ?

veronikanellka171
8. dec 2016

@misinkad ja 19cm

sandri
8. dec 2016

Caute, ja som dnes cela spuchnuta ☹ vcera sme mali vianocny vecierok, odisla som uz o 23:00, lebo mi strasne tvrdlo brucho a rano som sa zobudila taka spuchnuta, ze ani neviem ruky zovriet v past- co mam zrazu take velke prsty. Snad sa to spravi v priebehu dna ☹

veronikanellka171
8. dec 2016

@nikolienkaa ide ide len neprijemne je to tlacenie ked to s teb vystreli von, mas pocit ze ta roztrhlo 😂

veronikanellka171
8. dec 2016

Ja mam dnes poobede poradnu, uz hnackujem ako inak 😂😂

cookiee
8. dec 2016

@sandri
Tieto opuchy rúk ja mam každé ráno uz asi 3 týždne a tiež mi to ide na nervy. V priebehu dňa sa to dá "rozchodiť" hlavne dnes oddychuj po včerajšom večierku 🙂

@barca29
Juuuuj, mam viac mien. Chcela by som mu dať po ockovi, veľmi veľmi sa mi páči meno Martin ale neviem či si ho nebudú neskôr pliesť ostatný s ockom😝
U nás doma to tak bolo ale mne to akože nevadilo 🙂
A ty máš dilemu medzi akými menami?

zubrienka1
8. dec 2016

@veronikanellka171 ahoj, prosim ta, chodis do poradne na Antolsku? A ku komu?

majaon
8. dec 2016

Ahojte,nam doniesol Mikulas aj stromcek 🙂

veronikanellka171
8. dec 2016

@zubrienka1 ahoj zatial nechodim

majkavid
8. dec 2016

Ahoj babule .. tak dneska 35tt a moj maluch neni este otoceny .. myslite si ze sa este otoci ?? Dochtorka mi povedala ze asi to bude ci cisar ak sa neotoci ... .. dost mam obavy stoho