icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
12. dec 2016

@zuzuk22 fuuu 39 je dost,ale tak dnes ked ste si tak dobre schrupli tak hadam to uz bude len a len lepsie 🙂

aandreja
12. dec 2016

@nikolienkaa to si mala podobne mile prekvapenie ako ja 🙂 ja som PN od zaciatku tehu a teda som si nestihla vycerpat dovolenku za tento rok a teraz mi ju vyplatili.. Cakala som tak 250 max 300€ a ze 495€.. No nekup to! 😀

mattkapd
12. dec 2016

Baby za kolko dni od odovzdania papierov vám prišiel list zo socialky domov ?

fronili
12. dec 2016

@lalia87 aj ja mam poradnu 29.12 som zvedava veru.
@misa1992 pridavamm sa ja som vazila pred tehu 67 teraz vazim 83🙈hruza po poride bude zas makacka s chudnutim ako pri simovi

fronili
12. dec 2016

@mattkapd ja som odovzdala papier na socialku 7.12. takze neviem kedy pride rozhodnutie.nakolko mi pride aj tak len ze nemam narok na matersku.Tak uvidim veru.

misa1992
12. dec 2016

@fronili fuuuu dufam ze to pojde dole tak ako slo hore nakolko mam nieco cez 150 cm tak som ako gulka jak siroka tak vysoka :D ale beriem to s humorom 🙂

majaon
12. dec 2016

@mattkapd ahoj,no ja som papiere odovzdala este koncom novembra zamestnavatelovi a cakam kazdu chvilu zo socialky,alebo si ich mam ist zobrat osobne,neviem,pozistujem,kedze dnes mi zacina MD,tak som aj zvedava kolko mi vyrataju a ci si mam ist sama zrusit rodicak,alebo sa to automaticky zrusi...😉

majaon
12. dec 2016

Zienky dnes zahajujem MD 🙂 Vcera sme piekli s chlapcami trosku medovnickov,tak pomaly sa hrajkam so zdobenim 😉

fronili
12. dec 2016

@majaon aj u nas podobne dnes sme skusali nove cesto na linecke dufam ze uz posledne kazdy rok mi niekto povie -istanu zarucene mäjke a nakoniec kamen cisty.
Prikladam aj foto pomocnika😊

veronikanellka171
12. dec 2016

Moja dneska noc hrozna, ako som machrovala ze ma nic neboli to asi skoncilo.. stale ma pichalo v krizoch, este aj zapecena som bola az do dnes rana, stale ma tlacilo kakat a bola som rada ked sa mi prdlo.. tlacit nasilu stolicu nemozem ale plne creva som mala poriadne.. ani som nespala az u mamy som zaspala na gauci po sediacky..

majaon
12. dec 2016

@fronili podareny je 🙂 aj moj pomahal hlavne vykrajovat,muka bola asi vsade,ale zlaty bol 😍 a linecke mavas tvrde?

sandri
12. dec 2016

@fronili pozeram, ze 29.12. je oblubeny datum gynekologov, aj ja mam vtedy poslednu poradnu u svojej dr. 😀

fronili
12. dec 2016

@majaon ano aj linecke nielen medovnicky 🙈ja nechapem asi robim ja nieco zle😅aj u nas bola muka vsade😊
@sandri no ja ani neviem kedy mam prvu poradnu v nemocnici u mojho je dost mozne ze ma tam posle az neskor on si totizto dava na cas ci z poradnami ci z nemocnicou😅

majaon
12. dec 2016

@veronikanellka171 mne ked sa neda ist na velku - to sa bojim,ze vytlacim malu - tak mi pomoze nieco makove,alebo proste ovocie,ci nejaky jogurt ,asi na kazdeho zaberie nieco ine,ale poznam to neboj 😒 teraz najnovsie co mam,tak ked chvilu stojim na mieste,trpne mi prava strana zadku - asi krpata tlaci na nejaky nerv 😲

fronili
12. dec 2016

@veronikanellka171 ja mam problem s tymi hemeroidmi stale nic nezabera skusim mu to spomenut na poradni ale bezabera ani kupel v dubovej kôre ani gel z dubovej kôri a ani avenoc čipky zacinam byt uz zufala.ja leb dufam ze sa to nezhorsi pri pôrode počas tlačenia 😥

sandri
12. dec 2016

Ja prave dokoncujem vanilkove rozky 🙂 linecke budem robit asi az v piatok, skor nestihnem.

lalia87
12. dec 2016

A ako skladujete tie linecke? Mne tiez nikdy nestvrdnu a to robim kdejake ake najdem na nete recepty 🙂

@veronikanellka171 zapekanie poznam doverne uz vyse mes.a pol,mne pomaha bud kava alebo mam vzdy doma slivkovy kompot. A vela vela ovocia jem. Ale na ec vzdy muky,a sa bojim tlacit lebo aj.citim ze suska sa zacne napinat a puchnut,az mam dojem ze mala vyjde. Skus tie slivky

zuzuk22
12. dec 2016

No ja mam zasa problem poslednu dobu opacneho typu....ked idem na velku mam pocit ze s prepacenim cikam aj cez zadok 😂😂😂

veronikanellka171
12. dec 2016

@zuzuk22 ano aj ja stale redsiu stolicu som mala a vcera hento no sok 😀

marusia_81
12. dec 2016

@fronili tak ja som ťa ešte dobehla, tiež som mala 67 kg a teraz 89kg 😱

fronili
12. dec 2016

@lalia87 skldujem ich v plechovej doze na kolaciky tak neviem 😕

Boze babi ja asi budem musiet zavitat skor na gyndu zas ma svrbi zospodu ja uz nechapem vkuse dodrziavam az prehnane hygienu.problem je asi to ze mi mala tlaci tak na mechur ze som jak na gereatrii.😐

veronikanellka171
12. dec 2016

Ja mam vo stvrtok prvu poradnu v nemocke, vy kedy?

nikolienkaa
12. dec 2016

@veronikanellka171 ja mam stvrtok tiez poradňu ale stale u môjho doktora 😳

mamuskazuzuska
12. dec 2016

@veronikanellka171 ja vo stvrtok este u svojho a v utorok v nemocnici u dr. ktoreho idem zazmluvnovat 🙂

ajny40
12. dec 2016

Ahojte kočky, prosím vás môžete mi odporučiť najakú dobrú detskú lekárku zo Zvolena? Som iný obvod a nemám so žiadnou skúsenosti. Trošku som pozabudla a už budú sviatky tak nech sa stihnem s niekým dohodnúť 🙂

ďakujem

ewinna
12. dec 2016

@fronili nechcem ta strasit,ale hemoroidy sa zvyknu pri porode jemne zhorsit,nasledkom tlakov.Mne teraz zatial pomaha gel s dub.korou a Fine6,take kvapky,ktore sa natieraju na hemor.Drzim palce nech sa to zlepsi

lenkavalkova
12. dec 2016

@fronili Aj ja mam hemoroidy. Kazal mi davat masticku Faktu, tak som davala aj mast aj cipky, zlepsilo sa to trochu, tak som prestala a uz zas sa to zhorsilo! Uz som z toho zufala...

fronili
12. dec 2016

@ewinna Fine 6 sa volaju tie kvapky da sa kupit aj bez predpisu?sak to ze tlakmi sa to zhorsuje preto sa obavam ze si potom uz nesadnem ani.
@lenkavalkova mnecipky vobec nepomohli a este ma aj zavdzanie cipky bolelo :-/
mam s tym problem od 16 roku ale raz tobolo velmi zle kedy som stvornozkovala zo zachoda taka bolest to bola.teraz sice nestvornozkujem ale je to zle ked idem na WC :-/

zuzuk22
12. dec 2016

@veronikanellka171 no ja neviem ale ked som bola s olim tehu som v nemocnici na poradni nebola len u svojho.... Tak myslim ze aj teraz to tak asi bude

zuzuk22
12. dec 2016

V tescu som si zasa kupila co su v akcii pampersky dva baliky dvojky a jedny trojky😄