Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lalia87 kočky ste 🙂
@zuzuk22 ano balit nasiroko plus nam na mieru vyrabali pavlikove remence,cela bude poremencovana,no co uz mam robit,tak jej to mam nasadzat zatial aby si zvykla a v pondelok dr.povie ze na kolko hod.denne to ma mavat 😕
a dakujeme 🙂
@elisebah91
@majaon este nezacali ale ocakavam 🙂 a to zevraj padaju z porodu nie z kojenia 🙂
@majaon aj mne už začali pomaly vypadavať, a pomáha ti ta lopuchova vodička maš to odskušane ?
No zoenky zas sa hlasim po dlhsej dobe.V pondelok sme boli na klbikoch vsetko mame v poriadku kontrolu az v juni.Ale za to sme ochoreli.Maly kasle malinka ma sopliky a ja som total k.o. zajtra ideme k doktorke na poradnu a hned mi ceknu aj maleho.Som s tej choroby na nervy vam poviem.A to pocasie je na slaktrafenie.Pridavam zatial jednu foto z fotenia co mi poslala fotografka ostatne budem mat az cez vikend 😊
@mamuskazuzuska
@veronikapodolska ešte len som začala s tou vodičkou,ale pri malom mi pomohla,no a dávam si tie vitamíny čo aj v tehu som brala,ostali mi,tak vyskúšam 😉
@fronili bozinku ta je krásna,ako bábika 😍 no a o chorobe mi ani nehovor 😡 aj u nás je furt nasačkovana,malý znova kašle,sopli,aj malinku to dostalo tiež soplik má a aj sem tam zakašle,bola som dnes s ňou u dr,že dýchanie má čisté,tak len odsávať a vytierať morskou vodou,urobila jej výter z nosa,tak čakám na výsledky,a malý bol včera tiež s tatinom u dr a takisto všetko OK,aj z krvi čo mu brala v pondelok,aj CRP bolo OK,tak ja už neviem čo to je za chorobu 🙄
Maminky je tu medzi vami niekto kto kŕmi iba UM..?.. Mám pár otázok tak by som potrebovala poradit
@mattkapd mt
Y takisto.vklude Pis
baby pampers premium 1nechcete niektora? mam cele balenie iba otvorene.. nam su male uz
@fronili ďakujeme 🙂 no tak to vam nezávidím :( dufam ze čoskoro budete všetci zdraví . U nas je len nas tatino soplavý a mne ide dnes hlavu roztrhnut . Dufam ze sa to nebude stupňovat. A moja mamina ta je uplne ko ... Dnes bola na pohotovosti . Dali jej antibiotiká ... Kašle nenormálne nos upchaty zachrípnutá ... Teda skor bez hlasu :(
A dnes sme boli na 2 a pol hodinovej prechádzke 🙂 Tomáš konečne išiel Oliho uspat a ja som uspala sofi práve tak som si konečne lahla ko
@mattkapd ja 🙂
@fronili blby telefón😠
My sme dnes skončili na pohotovosti s Miškou,lebo mi už kašlala viac a viac a tak štekavo,vyfasovali sme kalciovy sirup a ak nezaberie,tak Sinupret kvapky,dýchanie mala čisté našťastie 😔
Inak aj mňa to laplo,už mám nos zavaleny a tiež pokašliavam,no des,všade samá choroba 😕
@ljenka no ja som na tom podobne, aj sa kojime aj dokrmujeme aj odstrekavame, asi polovicu má ale UM. Aspoň niečo, keby aspoň zo štyri mesiace sme takto vydržali 😍
Skore uzdravenie mamine prajem
@zuzuk22
@majaon aj vam skore uzdravenie fakt je to hrôza s tymi chorobami ja osobne som na prasky uz aj moja mama aj oco su chori.a do toho neciem ci vobec pojdem von hrozne fuci ale fakt ze hrozne a to som sa potesila ze uz neprsi☹
@marusia_81 kraaasna babulka ako sa skeri 💖

Ahojte maminky,ja som teda sokovana kolko priberaju ti vasi malkaci,teda oproti nam velkaci 🙂 my sme sa konecneee dostali na porodnu vahu,o dva dni ma sofi mesiac,za 13dni sme pribrali cca 240g,papa tak ako dr.nakazala,podla mna pribera stale malo,mame 3075g podla vcerajsieho vazenia. Zltacku mame este trosku,vidiet jej to na bielkach,telicko uz ma blede,cele dni ju mam na dennom svetle,mozno aj to nam pomohlo. A priznam sa vam,lebo som trosku smutna. Vcera sme boli u ortopeda a dnes pre pavlikove remence 😔 malej sa vyklbuje jedna nozicka 😔 co som citala na nete nasu diagnozu,riz.faktory: dieta otocene koncom panvovym-co sme boli, pohlavie-dievca, mamicka ma uzku panvu...vsetko na nas sedelo. Dufam ze sa jej to cim skor napravi. Tak tolkoto o nas nove spravy. Inak je to moje najvacsie stastie zivotne,furt ju pusinkujem od hlavy az po smradlosky malinkate😍 ❤