Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@mamuskazuzuska dobre !
Tebe sa nič nelubi všetkým len nonstop komentujes a sprdnes ich...
@nikolienkaa ako myslis. Pytala si sa tu na nosic, pisala som ze urcite ergonomicky. Rozhodla si sa pre klokanku, tvoja vec. Je ti to pohodlne? Malemu to nerobi dobre ani na chrbatik anina klbiky ale ked ja len sprdavam tak dobre 🙂 rob ako myslis 🙂 chcela som ti poradit a pomoct ale teba uz komentovat teda nebudem ked si to nezelas. Pekny den.
@nikolienkaa nikol mariju ty si jaka rychla,uz si aj nakupila? 🙂 kde si to kupila? Uz mozes upratovat a vyvarat o 106 noci dni 😂
@lalia87 včera som to len doma spomenula ,žeby som vyskúšala daky obyčajný na doma a muž dnes bol v meste ,chcel nás prekvapiť tak doniesol tento 😝 Ako Niko je veľmi dobre dieťa nemôžem ani slovo nanho povedať ,nechá ma aj oddýchnuť aj navarit aj bar co ale niekedy su chvíle ked potrebuje mna a ja potrebujem obe ruky voľne 😂
@nikolienkaa ja sa musim @mamuskazuzuska zastat. Ma pravdu, aj ked sa ti jej nazor nepaci. Klokanka je absolutne nevhodna, dieta visi za genitalie a pretazujes mu chrbticu. Nehovoriac o tom, ze nosenie tvarou dopredu je uplne najhorsie. Ale je to tvoje dieta, tvoje rozhodnutie a tvoja zodpovednost, ty si jeho mama.
@sandri dakujem
Preboha ženy 😌
@mamuskazuzuska a ty sa vlastne aj staráš o svoje dieťa ked si nonstop tu a na každú prkotinu vies odpovedať ? 😘
Ps.:nepýtala som sa fakt vobec na názor
Baby vsak 9mes.tu bol klud ked s nami hormony bili,teraz sa tu hadam nepohasterite 🙂 ved clovek sa opyta a aj tak si urobi podla vlastneho uvazenia sam ako uzna za vhodne a ved nikol pise,ze to kupil tatino no..chcel im urobit radost a panulky v obchode mu tiez mohli poradit..
@nikolienkaa tak naco si sa vcera pytala aky nosic je dobry? Dve sme ti tu odporucali ergonomicky nosic aj tak si kupis klokanku. A som tu na mobile. Akurat mi dieta zaspava na prse. A predstav si ze staram. Dokonca o dve.
@mamuskazuzuska Nebudem sa tu s tebou doťahovať
Ale si tu moc aktívna tak neviem ako ti mohlo ujsť ze som si tu KLOKANKU nekúpila ja ❤️
@nikolienkaa ja som si kupila zumbuccu na odporucanie kamosiek a som spokojna. Ale vela mamiciek teraz chvali aj rischino 😉
@nikolienkaa to vidim ale napisala si to az po mojom komente... a necitam tu vsetko, predstav si
Baby pomoccccc...oli kazle od soboty cca ...2dni uz ma aj sople az za usami a uz to aj sofi chytolo.. 😪😰😥😭 vecer o 20h po kupani som ju uz zacula zakaslat...😢😢😢 uz aj pokaslieva aj chrni ako by mala sopliky ale ked sa jej skusim vytiahnut von nejde nic. 😢😢😢
Rano o 7h ideme k dr...alurat to vysli v den poradni :(
@lalia87 no tak aj oli aj sofi maju nakazane calciovy sirup a sprej do nosa plus oli aj stopkasel sirup. Nastastie sme bez horucok a dufam ze to tak aj ostane ... Sofi aj Oli maju dosť hnusny kašel :( plus tie plne nosy:(. Dufam nas to nebude dlho drzat:( oli byva malinko chory a prave teraz ho to muselo chytit ked je sofi malicka este a uz to maju obaja :( oli bol chory ked bol maly prvy krat ked mal rok a sofi ma len mesiac:( tak vam drzim tiez palce silno nech sa vam to nezhorsi a uz ste zdravy aj vy . a dakujeme . toe choroby hnusne ...
@lalia87 a ze ak by dostala horucky alebo sa to zhorsilo mame dojst hned . dufam a modlim sa ze nebude treba :(
Inak vysledok poradni je ze zasa sme za 2 tyzdne pribrali 520g 🙈🙈🙈 moja baculka 😊 a mame 57cm 🙂 uz vazi 4630 g 😊 som sa pytala drky ci to neni zasa az moc vela ze pribera...a povedala mi ze no je to viacej trosku ale ze mozem byt rada ze tak pekne pribera. Ze niektore deticky maju taku vahu v 3ch masiacoch 😂 ape hlavne nech sme zdravy 🙂 ze mam dobre mliecko 🙂 dalsia poradna 23.3. A robila jej aj stej z nosa a hrdla . v piatok si mam o vysledky zavolat
@zuzuk22 no malinka ako pekne pribera,supis. Vravim,ze to tie tvoje kacky a mnamky co vyvaras. A mala kaslala vkuse ci len sem tam? Lebo moja zakasle tak raz za hodku,niekedy ani to nie,tak zato sa pytam. Dnes jej uz nostek nechrci vobec,teplotu nema,este si ju dnes odsledujem a zajtra pojdem ak sa jej to nepolepsi alebo nedajboh zhorsi. A sopliky mala akej farby malinka? Az o mesiac mas dalsiu poradnu? Ja tam chodim jak na hodiny klavira kazde dva tyzdne. Skore uzdravenie drobcekom,nech lieky pomozu 🙏 😘
Inak žienky prosím vás,je normálne keď ešte stále trošku krvácam aj po šestonedelí ? Môže to byť myómom ktorý mi zistili po pôrode? Ani na kontrolu sa nedostanem takto...
@zuzuk22 jeeej pribera teda dobre princezna.My sme boli na kontrole v utorok a malinka uz nexhrci uz je celkom dobre.a meria toez 57 cm a vazi 4700 gramov😅
Simi este sem tam zakasle a on ma problem ani tak nie zo soplom ale jemu to strasne zaschina v nosteku od malicka a musime mu to vyberat niekdy aj pinzetou nakolko inak to nejde ani tycinkami do usiek.Dost som aktivna od pondelka kazdy den dve prechadzky absolvujeme doktorka povedala ze radsej von ako vnutri bacile navzajom dychat.do toho som aj upravila stravu kila musia ist dole este mi veeeela chyba v nemocke som nenehala vela pred porodom som mala 86,9 kg ked som prisla domov 84 kg a dnes 79kg otehotnela som ked som mala 71 kg ale to uz som bola pribrata trosku nakolko som pred tym vazila 65kg takze ma caka dlha fuska ako pri simcovi kym to zhodim🙉🙈
@fronili
@majaon
@lalia87 dakujem vam baby a tiez vaetkym prajem skore uzdravenie nech su vsetci rychlo zdravucky.
No sopliky ma priesvitne. A kasle tiez len obcas nie casto ale kasel ma taky hnusny :( dufam ze to rychlo prekoname...a tiez nas chcela dat najprv o 2 tyzdne na poradnu ale nakoniec ze ked tak dobre pribera ze staci aj 23.3. Tak som rada 🙂
@nikolienkaa maly je naaadherny tie ocka krasne velike 😍
@zuzuk22 to by som brala povodnu vahu veru ey tam mam ja este dalekoooooo🙉
ahojte, ake plienky uzivate? my pouzivame pampersky premium care, ale chcem vyskusat nieco nove a cenovo menej narocne... viete mi nieco poradit?
inac, krasne babatka mate vsetky 😘 nasa mala v utorok 4 tyzdne, riadne to leti 🙂

@nikolienkaa juuj moja toto si si veru nevybrala dobry nosic :(