icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

veronikapodolska
2. mar 2017

@vuvi mne vyhovovali aj z lidla plienky teraz ich tiež vyskúšam a cena je v pohode aj akcie mávajú často 🙂

lalia87
2. mar 2017

Tak sla som aj ja pre istotu dnes k dr.s malou. Dychanie mame ciste,povedala mi vsetko co som robila aj doteraz,plus sirup prospan na kasel. Rovno urobila poradnu,za 6dni sme pribrali 170g,co doteraz sme za 10dni priberali 150g,tak nas pochvalila a od porodu sme narastli 2cm 🙂 takze sme velkaaaci,3350g a 48cm,6tyzdnov. Posielam foto bez remienkovu po prichode od dr. 🙂

bona7
2. mar 2017

@vuvi Veľmi dobré sú plienky z DM baby love

vuvi
2. mar 2017

@veronikapodolska
@bona7 dakujem dievcata, vyskusam 🙂

zuzuk22
2. mar 2017

@vuvi tiez odporucam aj z lidla aj z dm babylov ;)

zuzuk22
2. mar 2017

@lalia87 tak super sa tesim 🙂 krasna je 🙂 my sme mali tiez ciste dychanie dufam to tak aj ostane lebo ten kasel znie zle :( aj ked nastastie nekasle casto

lalia87
2. mar 2017

@nikolienkaa mavas aj ty este niekedy pocit akoby si v bruchu nemala cit? Po sekcii to bolo,akoby som spodok brucha mala stale umrtveny a mavam to aj teraz este niekedy.

zuzuk22
2. mar 2017

Baby aky vykon maju vase vysavace co pouzivate odsavacku na sopliky na vysavac ?

lalia87
2. mar 2017

@zuzuk22 ja od 300-1600 a davam na najmensie

nikolienkaa
2. mar 2017

@lalia87 ja mam stale bez citu,mohla by som si aj nozikom rezať a nič ... kamoska bude v máji rok po sekcií a stale je bez citu...niekedy mam aj vysunuté tričko brucho trčí a ja ani necitim 😂😂😂

elisebah91
2. mar 2017

čitala som len zbešne a tak len zbežne komentujem: ja zatial šatkujem, dnes sme boli na prechádzke v šatke a to už bol výkon. Babulka už ide mať 5 kg a s nou isť do kopca..som až fučala, ale bolo pekné počasie 🙂 Inakle pokukávam po ergo nosičoch- mne sa páči Manduca.

a plienky striedam z LIDLa a Pampers premium care 2- tie sa mi pacia, su aj Pampers 3??🙄

adawada
2. mar 2017
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

kedy ste baby prvy raz isli na dlhsiu cestu autom k babkam dedkom?

nikolienkaa
2. mar 2017

@elisebah91 pampers premium care je po 5 🙂

elisebah91
2. mar 2017

@nikolienkaa dakujem, studovala som konecne latacik co nam davali v kufriku v porodnici 😅 a tam bolo napisane len po 2.. tak sme zachránenííí👍

nikolienkaa
2. mar 2017

@elisebah91 hmmm to neviem prečo tam je tak napísane ale je po 5 ,robím v drogérii teda teraz som na materskej 😂 No a trojky su tuším od 5-9kg

elisebah91
2. mar 2017

@nikolienkaa no mááme ešte polk 2jak a to už mame asi 5 kg... mame čo roibiť ked ešte striedame s lidlovskými

nikolienkaa
2. mar 2017

@elisebah91 my mame 2mesiace ,58cm 5070g a mame este 5balikov dvojek😝 My sa vobec neorientujeme podľa kíl a veku...
Dako to na malom nevidno ani tie centimetre ani kilá,...este nosíme 50tky veci a veci do 1.mesiaca 😝 No uz sem tam aj 56🙂

mamuskazuzuska
3. mar 2017

@adawada zajtra ideme (6t a 5d) 200 km (ba-bb)

mamuskazuzuska
3. mar 2017

@elisebah91 pozor, premium menili obal aj prevedenie plienok a vsade citam ze tie nove su nanic ☹ tak si nekupuj vela a nqjskor vyskusaj ci vam sadnu...

lalia87
3. mar 2017

@elisebah91 my mame premium care od narodenia a su v pohode,mali sme aj take aj take..treba skusit a nenechat sa odradit poplasnymi spravami 😉

nikolienkaa
3. mar 2017

@lalia87 aj u nás su v pohode aj tie nové s tou sieťkou...ja len nerozumiem ako im to moze precikat plienku a majú potom problémy s nimi...podľa mna neprebaluju tak často....je pravda ze u nás doma sa caaaasto prebaluje mame 100plienok asi na tyzden 😂 Ale vďaka tomu nemá žiadne ani problémy ani s ritkou ani s plienkami ...a som dosť naučená na ten indikátor a dostali sme aj tie zelene pampersky som zvedavá aké budú tie nemajú ten indikátor

lalia87
3. mar 2017

@nikolienkaa mne sa tiez nestalo,ze by sa precikali,ja prebalujem kazde papanie a prebalujem aj v noci,co mnohe neprebaluju. Ja ale nemam to srdce nechat ju v tej nacuranej plienke,lebo viem aku nacuranu dokaze mat behom dvoch hodin. Mne na zac.vsetci odporucali zelene ale ja som skusila aj tieto a klop klop,ziaden problem.

jargre
3. mar 2017

Ahojte baby. Ja moc nestiham len tak zbezne citam. My mame dnes 7tyzdbov a mala Klara ma 5550gr a 61cm, vcera sme boli na poradni. Oblecenie ma 62velkost. Celkom rastie nato ze sa narodila 4160gr a 52cm, chcem sa spytat ktore mate uz starsie deti, ja mAm maleho Simonka, ten ma 2roky aj 7 mesiacov teraz a rozprava len svoje blaboli..povie mama, tati, mnam, huka hasici a zvysok on stale rozprava ale len tie svoje skomoleniny. Aku mate vy skusenost ak mate aj starsie deti??? Ako vsetkemu rozumie, vsetko donesie co mu poviem len komunikacia nasim jazykom viazne. Aku su vase skusenosti???

mamuskazuzuska
3. mar 2017

@jargre este sa rozhovori neboj. Do 3 rokov sa neriesi. Nas sice v tom veku hovoril asi troska viac ale nemyslim ze toto je nejake zle. Vela mu citajte

zuzanadringus
3. mar 2017

@jargre ahoj, moh syncek ma 3 roky a 4 mesiace... ked mal 2 roky a 8 mesiacov vedel povedat vsetko... Rozpraval suvisle vety, povedal ked mu nieco je, ked ho nieco boli aj co chce- proste hotovy "maly velky" clovek... Mozno sa tomu vasmu nechce rozpravat a je v tomto troska lenivsi - ved on sa rozhovori ani nebudete doma vediet ako 😊 az si raz uvedomis, ze premyslas nad tym, kedy bude aspon na 15sekund ticho 😂 vsetkemu treba cas 😊

jargre
3. mar 2017

@zuzanadringus dakujem pekne za podporu. Uvidim mam pocit ze on je taky lenivy pohodlny ako vo vsetkom.

jargre
3. mar 2017

@mamuskazuzuska
Dakujem budem trpezliva

julinka88
3. mar 2017

Ahojte aj ja mam pampers tie nove mame uz 6 tyzdnov a stale mame jednotky a mame tie nove su s inou vystelkou ale zatial nemozem zle slovo povedat
A boli sme sa fotiiiiit🙂

zuzuk22
3. mar 2017

@julinka88 nadherna je 💓

zuzuk22
3. mar 2017

@jargre neboj my sme na tom rovnako . Oli ma 3roky a 2 mesiace a tiez toho az tolko nenahovori...sice uz toho konecne povie viacej uz ale este tam je aj ta jeho cinstina 🙈 konecne sa trochu viac rozhovoril pred tym nejako ako mal 3 roky . takze klud on zacne neboj ;)