icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
14. mar 2017

@bona7 jaj a zabudla som..zapieklo nas,tazsie sa jej kak,v sobotu sa dost mordovala a nie a nie to vyjst,napokon sa to podarilo po masirovani,ale islo z nej velmi huste kako. Toto aj vcera ibaze uz sa tolko nemordovala s placom ale uz bolo redsie. Kakala vzdy ob den,co s bebou kazdy den. Ale myslim,ze to si potrebovali len zvyknut crievka,uvidim.pre istotu som kupila probiotika.

bona7
14. mar 2017

@lalia87 Bebu mam Opti Pro, ale chcem zmenit na HA, lebo ho dost bolu brusko a citala som, ze zvykne pomoct tak chcem vyskusat a kolko mala papa, Tobias zje max 100ml na jedno jedenie, ale vacsinou 70ml, viac do neho nedostanem, napina ho, za minuly tyzden pribral 200g, dnes mame poradnu, tak som zvedava, ale ak ti mala bude priberat tak ako za,vikend tak to bude super, drzim palce nech je to o.k.:slight_smile:

lalia87
14. mar 2017

@bona7 moja sa rozpapala a stiahne zakazdym 120ml,niekedy v noci da len 90, 100,ale vacsinou vzdy 120 (o tyzden mame 2mes.) Inak ked som otvorila ten sunar,to tak vonia,uplne ako smotana do kavy,s bebou sa ta vona neda porovnat. Mne dr.vravela ze optimum je pribrat za tyzden 200-250..tak vy ak ste 200 to je tiez fajn. Ja co som ratala za posledny tyzden ked sme mali este bebu sme pribrali len 80g.

bona7
14. mar 2017

@lalia87 Tak to máš pravdu, že je to málo, veď uvidíš, daj potom vedieť.🙂

mattkapd
14. mar 2017

@bona7 my sme tiez lepsie papamE a priberame zo sunaru. .mame sunar prémium HA1+ a tiez tak 120ml stiahnE. .

tamimacko
14. mar 2017

Ahojte mamule.
Najde sa tu taka, ktorej drobča papa nutrilon low lactose? Kludne aj sukromne. Potrebujem sa spytat par veci 🙂 Dakujem

lenkavalkova
14. mar 2017

Ahojte baby, hlasim sa po dlhsej dobe, stahovali sme sa, takze sme mali riadne rusno, ale dnes sme si uz takto s Jarkom lebedili 😀

sandri
15. mar 2017

Ahojte, tak nas caka rehabilitacia kvoli preferencii hlavicky do pravej strany. Nastastie som to podchytila vcas, hlavicka uz je sice trosku zlezana, ale fakt len trosku. V utorok ideme na vstupne vysetrenie. Ja dufam, ze tam vela chodit nebudeme, lebo som malemu zacala otacat hlavou pri prebalovani a zlepsilo sa to, uz sa aj pozrie dolava, aj v noci uz si da hlavu nalavo, ale len na chvilku a potom sup doprava a celu noc spi s hlavou napravo... Inak sa mame dobre. Uz sa na nas konecne aj usmieva 🙂 len mi nejako nechce doobeda psavat, ale dnes ideme von aj doobeda, tak uvidime, ci zaspi v kociku 🙂

mattkapd
16. mar 2017

Tak už mám aj po prehliadke po 600nedeli. .vraj je vsetko okej..Dnes by som teda s manželom na to skočila uz konečne keďže od septembra sme spolu nespali. .Ale mám trochu obavy či niesom tam dole velka. .lebo také sú moje pocity..Je to normálne?

bona7
16. mar 2017

@lalia87 Ahoj ako sa máte, stále tak dobre priberáte zo Sunaru a chutí malej ?

zuzuk22
16. mar 2017

@mattkapd vyskusate uvidite🙂 neboj dobre to bude 🙂 ja idem teraz pobede tiez uz na kontrolu gynekologovi dufam bude vsetko ok. A ten moj chlap uz tiez caka kedy uz konecne bude tutu mutu 😂 cca 4 mesiace uz nic nebolo ....🙈 uz je jak sopkacpred vybuchom chudak 😃

zuzuk22
16. mar 2017

@sandri neboj dobre to bude 🙂 tiez som so starsim chodila cvicit 3 mesiace vojtovu metodu od 3 mesiacov do pol roka ked mal....a pomohlo to velmi 🙂 tiez nechcel otacat na jednu stranu hlavicku ale my sme to mali koli tomu ze na jednej strane mal na krku skrateny sval preto tam nechcel otacat. Ze to sa mu musel natrhnut alebo co pri porode. Ale uz je dobre 🙂

lalia87
16. mar 2017

@bona7 ahoj,no my mame problemy s kakanim,uz je to sice o kulincek lepsie. Ale po kazdom papani sa mala strasne puci a tlaci az tak ze jej vybieha mlieko,dnes 1x jej uplne vyslo prudom jak z hadice,aj mrnka a potom prdne,co doteraz pekne prdkala. Vcera som volala dr.kvoli tomu,lebo vcera velmi plakala pritom uz mala riedke kako a ze mam zas zmenit mlieko,ale este to skusam s probiotikami a ked nic,tak zas zmenim. Co sa priberania tyka,ostali sme stat,minule nepribrala ani gram,tak som ani nepisala. Dnes sa vazime opat,tak som zvedava ale nedavam tomu nejaku nadej,kedze pogrckava. A vy ste ako dopadli na poradni? Bolo dost tych 200g?

bona7
16. mar 2017

@lalia87 ano, opäť sme pribrali 200g za týždeň a Dr. povedala, že vyzerá dobre, že mu to stačí koľko papá a koľko priberá a že od 4. mesiaca začneme dávať príkrmy, tak by to zase malo byť lepšie.

lenkavalkova
17. mar 2017

Ja som dnes oprasila zrkadlovku konecne 😀

misinkad
17. mar 2017

tak, a to sme my...🙂

majaon
19. mar 2017

Ahojte žienky,ako sa všetky máte? Drobci nám rastú ako z vody,že? Času na MK je už menej,ale ja sem nazriem každý deň ako sa vám darí 😉 My sa máme super - klop klop,malinka je fakt ukážkové dieťa,skoro vôbec neplače,kojime sa,dávame Espumisan a Vigantol a v kočiari prespí aj tri hodiny 🙂 keď je hore dokáže sa sama zabaviť pozeraním na hračky okolo seba a ja si pri nej aj dosť porobím,samozrejme ako každé bábo aj ona sa najradšej nosí na rukách,preto som si tu v bazariku kúpila šatku,zatiaľ čakám kedy príde,tak uvidíme 😉 A toto sú moje zlatíčka 😘😍❤

mamuskazuzuska
19. mar 2017

@majaon bohovsky vyraz ta druha fotka 😀 taky uskrn 🙂

majaon
19. mar 2017

@mamuskazuzuska 😁 no snažila som sa cvaknúť ju keď sa vyškiera a takáto momentka vznikla 😛

zuzuk22
20. mar 2017

@majaon nadherny ste 😍 a moc sa s vami tesim 😍 len tak dalej 🙂

zuzuk22
20. mar 2017

Moja Sofi 😘

zuzuk22
20. mar 2017
majaon
20. mar 2017

@zuzuk22 ďakujeme 😘 aj vy ste krásne baby 😍 ako vidím,Sofi ti chytí dudel,mojej som už vyskúšala všetky tvary aj materiály a nechce,tak som to vzdala a už jej to pchať nebudem,ani Šimi nemal

zuzuk22
20. mar 2017

@majaon no toto je jediná foto s dudlom 😀 obcas si ho vezme nachvilku aj to len dobrovoľne nasilu 😀 ale zachvilu je vonku vypluty 😀 ale skúšam aj tak jej ho davat obcas ci si to nerozmyslí 😀 inak baby tento mesiac prišla aj vam nižšia materská ? Mne došla o 50 EUR menej ako minuli mesiac ... Preco to ???

mamuskazuzuska
20. mar 2017

@zuzuk22 februar mal len 28 dni 🙂 januar 31

zuzuk22
20. mar 2017

@mamuskazuzuska to až toľko spravilo ? Dakujem no 🙂

mamuskazuzuska
20. mar 2017

@zuzuk22 no podla toho kolko mas denny vymeriavaci zaklad... tak o 3x ten mas tento mesiace menej...

mamuskazuzuska
20. mar 2017

@zuzuk22 mne to spravi asi 70 eur 🙂

zuzuk22
20. mar 2017

@mamuskazuzuska dakujem 🙂

majaon
21. mar 2017

@zuzuk22 áno,kratší mesiac bol,aj mne to spravilo asi o 50€ menej 😉