Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte mamičky,chcem sa opýtať ake stolice majú vase detičky? Lebo mam dilemu,moj ma riedku,je aj kojeny aj mu davam nutrilon a čítala som ze riedka stolica je zla,tak ja uz neviem.dakujem za rady.
@kostrmenka My sme len na nutrilone a kaka kazdy druhy den, nema tuhu, ma taku napoly riedku, takze si myslim, kym nieje zelena,,,alebo spenena, nestresuj
@marienka1703 teraz kakal zase a mal zelenú☹
@kostrmenka moja je len kojena a má riedku stolicu,a skoro pri každom kojeni sa po.... 😁 a tak ako píše mamička vyššie,kým nie je zelena,alebo kým nemá koliky,alebo zapchu netreba stresovat...dokonca som čítala že zelená stolica nemusí byť dôvodom toho že ho boli bruško alebo je hladne,ale od stravy matky-pokiaľ je kojene....kým priberá a rastie podľa mňa netreba robiť paniku
Zelena stolica moze byt aj z urcitej latky, ktora sa stiepi v tele, nepamatam si teraz presne nazov, ale upozornil ma na to pediater, - z hladu uz vobec nie, to ze je hlupost
@majaon
@zuzuk22 babi krst zvladla sice si trosku poplakala nakoöko mala zrovna spinkat a nema rada vodu na hlavicke ale prezila.uz je po vsetkom a ja uz dufam ze budem mat toho menej tento tyzden vcera som bola ako matoha vsetko ma bolelooo do posledneho svalu.behala som cely de riesila vybabovala chystala na oslavu asi to malo riadny ucinok na moje telo.
K tej stolici nakolko malinka nieje este uplne fit tak ma s primesou hlienou najskor som sa dolakala ale doktorka vravela ze je to skrz prechladnutia ze sa telicko cisti od bakterii.tmavo zelena stolica nieje v poriadku zevraj ale tiez nemam blizsie info.
@zuzuk22 božinku 😮 nech sa mu to rýchlo zahojí 😉
Inak už mám po zákroku,malinká to zvládla,teda hlavne tata si zaslúži veľkú pochvalu ako sa celý čas o ňu staral 😘 ,akurát,že fľašu s UM nechytila ani za svet,tak aspoň striekačkou trochu popapala 😊 potom mi pomohla sestrička odsať to prvé mlieko po narkóze a ďalšie už papala,síce dosť grckala - asi tam ešte boli nejaké pozostatky z liekov,no hádam bude už len lepšie 😉
Ahojte kocky hlasim sa po dlhom case. Zatial papame moje mliecko aj ked som uz zbadala asi krizu tretieho mesiaca(papame papame a prsniky poloprazne ze som aj rozmyslala ci tam daco najde), ale hadam sme to zvladli prikladanim, pitim tekutin a vajcovou polievockou mnam. Ja este stale mam zimny fusak kedze spi vonka aj podvecer a tu je este chladno, niekedy aj mrazy rano. Uz pekne drzime hlavicku aj ked este kolemba. A mame na navsteve o mesiac starsiu neterku. Tolko od nas 🙂 a prajeme pekny dnik 👍
Sestrina mala má veľkosť 50 na sebe a naša 68😘
@veronikapodolska boze takto je ten rozdiel riadne vidno. .No nedala som si ani tabletky predpísať tak som zvedava kedy sa druhé zadarii
Ahojte my mame 5230 a 57 cm mame sa super a uz mame fotečky z fotenia
Pozdravujeme

@fronili jeeej,no bombova je,krásnučká 😍 hlavne,že jej je lepšie... a ako zvládla krst?my krstíme až 21.5.