icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
27. apr 2017

@zuzuk22 jaaaj držkajte sa 😉

@julinka88 aj moja grcka kade tade,no už to tiež neriešim pokiaľ priberá,akurát to prezliekanie...

A máme od včera už aj náušničky,krásavica moja 😘😍❤

zuzuk22
27. apr 2017

@julinka88 5 no o 17.30h somdala sirup...o 20 mala uz 39.2...ale pol stupna dolu cize 38.7...tak som ju na 5 min zabalila do studensieho uteraku ale asi ani nepomohlo...a o 21.30h dala cipok a zaspinkala ...:(

zuzuk22
27. apr 2017

@majaon dakujeme zlatunka je velmi🙂

julinka88
28. apr 2017

@majaon jeeej takk uz mate nausnicky super mala zlatunka
@zuzuk22 no mas to caka tiez 9 ideme na očkovanie bojim sa ze ako to zvladne malinka

zuzuk22
28. apr 2017

@julinka88 drzim vam palce nech to mate bezproblemove. My stale este teplotujeme 😪

lenkavalkova
29. apr 2017

@zuzuk22 ako? Uz je lepsie? Nas ockovanie este len caka, ale dr. ma presviedcala, ze z toho prveho reakcia nebyva...tak vidim, ze byva... Ty si dala to, co sa doplaca? Juj, dufam, ze uz je dobre. A nas fesak na poslednej poradni mal 62 cm a skoro 6kg. Rastie ako z vody, usmievave babo je, aj ked odkedy mu davam Vigantol, tak dost place. Kym som mu davala Devit, tak dobre bolo, ale pani dokt. nakazala zase Vigantol, tak sa trosku trapime s krcmi v brusku. V noci papa asi 4x az 5x a od 6:00 byva hore. Cez den chce spat len v kociari, ktory nestoji na mieste, ale sa pohybuje a je vonku! Takze chodim s nim aj 4x za den von. Aj v dazdi a vetre 😅. Takze som uspesne schudla 20 kg za 3,5 mesiaca. Tu je nase stasticko 🙂

zuzuk22
29. apr 2017

@lenkavalkova jeeej nádherný je 🙂 no mala štvrtok aj v piatok teplotu. Najvyššiu 38,7 :( ale dnes uz je dobre konečne 🙂 prvy syn nemal žiadnu reakciu dokopy ani pri jednom ale Sofi mala :( no uz je dobre 🙂 tak sa moc nevyspís teda . Ja vstávam v noci 1 max 2 x. 🙂 sa tomu teším veľmi 🙂 od 20h uz spia obaja moji huncúti tak uz oddychujem 🙂
Ale cez den sa jej v nutri moc nechce spať 🙂 väcsinou po pol hodinách len . Ale vonku na dvore alebo ked sme na ulici tak aj 3 4 hodinky prespinka 🙂 tak mas aspon super ze si fasa schudla 😀 aj ja by som chcela 😀

mattkapd
29. apr 2017

Ahojte maminky..tak my máme dnes 3 mesiace..poradňu máme až O 3 tyzdne plus očkovanie takže potom sa pochválim váhou a centrimetrami. .uz týždeň prespal celú noc tak hadam nam to tak aj zostane..zaspava vecer sám takže aj to dufam ze nám zostane..Cez deň spíme len v kociku 2x denne po 3 hodinky..ale je to strasne zlate bábätko. .ja by som už išla aj do druhého. .tak moc si to chcem vsetko zopakovať. .tehotenstvo pôrod takého drobceka..lebo neskutocne ako ten čas letí a ako rýchlo mi rastie pred očami. ..

mattkapd
29. apr 2017

@zuzuk22 a davala si po očkovaní náplasť? ..kamaratka to davala si to riadne chvália. .Na prvé ockovanie vyskúšam aj ja

mattkapd
29. apr 2017

@lenkavalkova a neskúšala si ten Jamieson? ..20kg dole to je krása ..ja by som zas chcela nieco navrh bo uz mam opat 52kg..A citila som sa lepšie keď má bolo trošku viac..

lenkavalkova
30. apr 2017

@mattkapd nakazala doktorka zase Vigantol, lebo ze ma makksie zahlavie a ze pri Vigantole sa s tym nikdy nestretla, ale pri tych ostatnych ano, takze jedine Vigantol... Tak dufam, ze uz to bude znasat lepsie, ked uz je vacsi...no uvidime, zatial nic moc, aj ked dnes bol uz kludnejsi, uz ho az tak nekrutilo.

lenkavalkova
30. apr 2017

@mattkapd o aku naplast ide? Kupim v lekarni?

lenkavalkova
30. apr 2017

@mattkapd jaaaj ty sa mas, ze prespi celu noc...na to sa tesim 🙂

zuzuk22
30. apr 2017

@mattkapd nedavala som ziadnu naplast? Aka to je ? Nozky nemala opuchnute ani zacervenane nic len tu teplotu sme mali. A moj prvy starsi Oli ten nemal ziadnu reakciu dokopy ani pri jednom . dala som jej len preventivne na miesto okolo vpychu octanovu mas z chladnicky. Drka mi to poradila.

zuzuk22
30. apr 2017

Dnes sme boli u babky 🙂 mala 50siatku 😊

zuzuk22
30. apr 2017

Oli moj starsi s bratrancom 6 mesiacov 🙂

zuzuk22
30. apr 2017

Maminka piekla a Sofinku to unavilo 😄

zuzuk22
30. apr 2017

Atakto sa uz viem sama pretocit na bok 😌😌😌

mattkapd
30. apr 2017

@zuzuk22 super zlata jE. .môj malý sa dnes takto z boku pretocil na bruško. .skoda ze som to nestihla natocit..No vyskúšame či sa mu to podarí aj zajtra..skor si myslím že to bola náhoda než aby to tak chcel..A babka vôbec na 50 nevyzerá. .vyzera uzasne. .cela rodinka ste krasna

mattkapd
30. apr 2017

Baby nejde mi vás tu označiť. .ale toto je tá náplasť. .stačí dat polovičku ..roztrihnut náplasť a nalepiť potom polovičku na miesto vpichu. .ja s tym skúsenosť nemám lebo nás to čaká o 3 týždne ale kamaratka má 6 mesačnú dcérku a jej povedala pediatricka nech si ide kupit toto..

zuzuk22
30. apr 2017

@mattkapd dakujeme. No veru sikovny su ty dropci nasi🙂 zachvilku nam nudu behat ani sa nenazdame tak to ubehne🙂
Dakujeeemeee 😍

zuzuk22
30. apr 2017

@mattkapd super treba vyskusat🙂 mozno pomoze 🙂 ak nie tak urcite neublizi🙂

mattkapd
30. apr 2017

@zuzuk22 veru veru ja sa na to vsetko tak teším. .ale fakt potom chápem ženy že nechcú ostať len pri jednom..Že si chcú vsetko toto krasne zopakovať. .A ty si si dala tu vakcínu rozdeliť alebo ste to dali naraz?..

lalia87
1. máj 2017

@mattkapd ja som davala tie naplaste hned ako som prisla domov. Su tam 2ks,jednu som prestrihla na 3 a nalepila. Ono to ma chladivy efekt a vydrzi to vraj 8hodin. To som robila v den ockovania,na druhy den som dala rano octanovku a na noc opat naplaste. Teplotu sme nastastie mali max. 37,2 🙂

lalia87
1. máj 2017

Poslem aj ja par fotiek ako rastieme 🙂 😍

lalia87
1. máj 2017

😀

zuzuk22
1. máj 2017

@lalia87 nadhernaaa je 😍

zuzuk22
1. máj 2017

@mattkapd ja uz mam parik a staci mi to 🙂 ked bude mat brat a sestri estecpotom uz len tam si to uzijem 🙂 mne stacia uz dve deticky na dnesnu dobu 🙂 a nerozdelovali sme to. Naraz nam dali aj do jednej aj do deuhej nozicky

emakiki
1. máj 2017

Baby, nechcete niektora? Pregnafolin s kyselinou listovou PC 19€, darujem k nemu aj tento čaj. Cena 10€

mattkapd
1. máj 2017

@emakiki ja to kludne aj darujem..vsak sme to dostávali zadarmo tak na tom by som isto nechcela zarobit