Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Maminky tie co kojite, kedy zacinate s prikrmami? Ze teraz uz aj kojace mamicky zacinaju od ukonceneho 4.mes., ale moja doktorka mi nic nepovedala naposledy a ja som si zabudla popytat povolenie 😀
@lenkavalkova no aj ja som nad tým rozmýšľala,ale asi začnem keď sa mi bude zdať,že jej nestačí moje mliečko ako aj pri Šimonkovi,to bolo od 5. mesiaca 😉
Ahoj kocky maly tomaso ma 4 mesiace a 1 tyzden .. je zive dieta tak ked sa naje tak polovicku vygrcka 😀.sme na umelom miecku a uz prikrmujem .. uz 3 tyzdne mi spava od 20:30 do 6:30 rana ... chcem sa opytat musim mu davat papat aj v noci ked spi ....lebo sa mi zda ze schudol ..... ( moja svokra mi stale hovori ze mu mam davat jest vo spani ) stale mi to tlucie do hlavy ... ale ja si myslim ze keby bol hladny tak si pyta
@majkavid mne zas moja mamina stale hovori,ze ci malej musim davat aj v noci papat lebo nam vzdy v noci davala len caj 🙄 😂 ak ti vela vygrckava tak mu davaj v kratsich cas.intervaloch ale necakaj az kym prejdu cca tri hodky alebo nu daj viac,i ked aj tak to vygrcka. Tak asi tie intervaly kratsie. Aspon mne tak vravela pedi ked mala nepriberala a este aj vygrckavala. Tiez si myslim ze keby je hladny v noci tak sa zobudi. Ved praveze cim je babo starsie tak si zvyka na nocny rezim,ze v noci sa spi
@majkavid ahoj,koľko ti pije ml?
Tak on na 4 mesiace vazi 8 kg 😀a mera 64cm... a vypije 150 kazde 3 hodinky dakdy aj 5 vydrzi cez den nepapat ale zasa vela cajiku vypije
@majkavid mne môj malý papa 150ml. Každé 3 hodiny ale ide spát o 20tej a budí sa O 6tej..Na papanie ho nebudim keby bol hladny tak si isto vypýta ..A uz ked aj príkrmuješ tak by si mu mala dávať pit..Najlepšie dojcensku vodičku a nie cajiky..to ma na to hneď doktorka upozornila. .
@lenkavalkova od 6
Ahojte baby nemáte problém s vlasmi? Ja som bola dnes u kadernícky a mi dosť vypadli vlasy...☹
@lenkavalkova nam tiez doktor povedal prikrmy uz od ukoncenia 4.mesiaca (cisto kojena je),kvoli tomu,ze kojene deti nedostavaju dost zeleza cez mlieko,a aj kvoli inunologickemu okienku,kt.je medzi 4-8.mesiacmi. Radila som sa o tom aj s laktacnou na Slovensku (my sme vo Viedni),a suhlasila s jeho nazorom..tak za chvilku zaciname🙂
@lenkavalkova aj tu je o tom pisane
Mme tiez zacali teraz nedavno dost vypadavat 😬😭
aj mne hrozne padaju ach bože a take pekne som ich mala, a s príkrmami pomaličky začneme tiež od ukončeného 4. mesiaca, je čisto kojena. Tak sa mi osvedčilo aj pri strednej dcérke 🙂 prvorodenu si nepamatam iba viem že už jej babka davala ochutnať jablčko v 2. mesiaci ale len trošku a nič jej nebolo ale tiež sme začali od 4. mesiaca a jej som aj pečivo dala skoro ešte nemala 6m. a je tu zdrava bez alergií, stále v pohybe a zje všetko aj jedna aj druha 🙂

@julinka88 dakujeme 😊