Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 ja zijem v Cambridge ..studentske mesto 🙂 ale najradsej by som bola na svk ....no mozno raz dufam ze tu nezostarnem 😨
@slavka1212 fuha. tak to nemám ani šajnu kde to je 😀 tak ti fandím, n ech sa dostaneš naspäť na SK
@alicia28 ahoj, ja budem rodiť v NR aj som z NR, zatiaľ som nepočula že sa dá vybrať a zaplatiť pôrodná asistentka iba pôrodník-Dr.
ahojte tehulky 🙂
chcem sa spýtať ako ste na tom s priberaním? mám v páse o 17cm viac a o kilo viac. je to normálne? mám pocit že som chudšia než by som mala byť
@michelle1984 aj ja som zatiaľ pribrala nejaké to kilečko, nič viac🙂 pás som si nemerala🙂 ale podľa mňa by to nemal byť problém, aj počas prvého tehotenstva som pribrala iba 7-8 kíl🙂
@sandy80 a v ktorom týždni začnem viac priberať, resp. kedy mi začne "žravosť" :D. Bo mám občas pocit, že tehotná ani nie som. Nemám neobvyklé chute ani veľa nejem, jedine som trošku pribrala
@michelle1984 ahoj aj ja som zatial pribrala asi necele kilo.Sice som si cm nemerala, ale brusko mi vidno, ale netreba to prezivat vsetko ide do babatka. Ak mas v poriadku vysledky a male rastie vobec to neries. Kamoska pri celom tehotenstve pribrala iba 4 kg a pri druhom 5kg. Takze je to tvrdo individualne. Na porodnici na nu kricali, za bude mat postihnute babatko, ked prisla rodit, ale ma krasne zdrave deticky. Proste len sa na nu nic nenalepilo. nejake chute a zravost zatial nemam ani ja sem tam viac sldkeho ale inak nic vynimocne , ved bud rada preco by si sa mala prezierat.Jedz tak, ako ti chuti. neboj telo si vypyta, ked bude nieco chybat. Nesleduj sa tak, najhorsie je stresovat 😉
@milacik0106 jojk uvidis potiahnes este dlho. Ja tiez verim, ze potiahnem dlho, vlastne verim, ze mi bude cim dalej tym lepsie a to je dolezite mysliet pozitivne. Sice vyhliadky su opacne, ale ja neverim vsetkemu co hovoria lekari. Tebe je lepsie casom ,alebo to mas premenlive? No nechapem preco, ked ten kociar chces, tak si ho nekupis. Ked si sa pren rozhodla, je v dobrej cene kludne si ho kup. Povery sa plnia iba vtedy,ked si to pripustame. Co sa ma stat sa stane. Bez ohladu na to, ci si nejake veci kupime alebo nie. Posli link aky je to kociar nech sa mrkneme aj my.
Dobré ráno, či už deň 🙂 ?
@marianax, veď on sa zas zmenší 🙂, keď budeš chodiť na prechádzky
@milacik0106 ako rozhodneš, tak bude 🙂.
my sme napríklad mali veci partnerovej sestry uložené v našej garáži. mali sme problémy s otehotnením, ale dôvod nebol ten, že máme "detské veci v dome", ale zdravotný. 🙂
včera som ani nemala čas sem nakuknúť, mali sme oslavu.
baby mávate aj vy šialené sny? mne čo sa v poslednom čase niekedy sníva... dnes v noci som vo sne vyberala taniere z umývačky riadu a kontrolovala ako sú umyté, každý jeden bol od zvyškov jedla zašpinený. asi 30 tanierov som v tom sne kontrolovala....
@riela ja v posledných dňoch mám také divné sny že neviem kam tá moja fantázia na to chodí, buď sa mi sníva o absurditách alebo o sexe. Hm o tom sexe viac, asi mám absťák 😀
Resp. ako ste baby na tom so sexom, čítala som že je to v poho ale ja sa akosi bojím
@michelle1984 také sa mi snívalo počas tehu iba raz 😀, somariny vysoko vedú
tak sme teraz taký "opatrnejší" ako predtým 🙂
@michelle1984 my sme v celibáte, v 12-týždni som krvácala a ešte na poslednej prehliadke som mala 8mm hematóm, takže nemám ani pomyšlení.....
@michelle1984 tak taketo abstaky vo sne mavam i ja 😀 no ked pride realita staci raz a uz nechcem 😀 netreba a bat sexu len treba davat lepsi pozor a hlavne vynechat nejake tie polohy najlepsia je zboku 🙂 mohla som takto otvorene? 🙂
@michelle1984 ahoj, ja som tiez pribrala len kilo, brusko mi trosku trci, a chute zatial nepocitujem, nezda sa mi ze by som jedla viac ako predtym, akurat som si od takeho prveho mesiaca zvykla jest aj ranajky (inak mi bolo zle, ked som sa nenajedla) co bolo u mna zazrak, kedze som predtym prve jedlo mavala tak okolo obeda
baby Vy sa máte že priberáte tak málinko, ja som sa tiež zo začiatku tešila že len kilečko hore a teraz...už asi aj 3, budem za chvíľku ako veľryba a to vôbec nejak extra nejem, žiadne chute, pravidelná strava, čím to bude?
ahojte tehulky,uz ste boli na 3D sone?
@anulienka_nr ale nerob si z toho nic moja mne uz dcera povedala ze mami neber to zle ale uz mas velky zadok 😀 no co ved len nech porodime zdrave deturence na kila sa budeme sustredovat az neskor 😉
@riela mne sa moc nesniva.Malokedy. Ale tuto noc sa mi to asi vykompenzovali, lebo sa mi snivalo asi 10 salehnych snov.Zakazdym, ked som bola hore a zas zaspala , zakazdym som mala nejaky novy -+ saleny den.
@michelle1984 no my sme s drahym zo zaciatku tiez abstinovali,lebo som tiez mala problemy. No teraz v pohode aj ked samozrejme nie este 100% 🙂 ako predtym.Nieje sa coho obavat, ak nema zena problemy. Vsetko zalezi na tom, ako sa citits, je prirodzene ze vobec nemusis mat chut ani naladu. Treba si uvedomit, ze ak je prijemne tebe, je prijemne aj babatku 😉
@michelle1984 ani ja som nemala ani počas prvého tehotenstva, ani teraz chute, nejem viac ako inokedy, dokonca ma páli záha, tak niekedy aj menej...ani neviem, kedy som tých 8 kíl pribrala, asi len ku koncu🙂
ja som čítala že je to v pohode, ale asi by som sa nevedela uvoľniť že by som sa bála že sa môže miminku dačo stať, tak precelibátujeme :D
je príjemné chodiť na túto stránku a vidieť čo sa deje druhým 🙂 necítim sa tak sama :D
@michelle1984 moja zlata 🙂 ved aj my sme radi ze ta tu mame 😀
Ahojte tak a tento týždeň začínam 20 tt. 🙂 😉 Len ešte 9dní na sono a dúfam že sa už konečne dozviem čo to je 🙂
strašné. dneska som chcela vedieť, aké mená vybral drahý, alebo aspoň aké sa mu páčia, ale dopadlo to katastrofálne. nepovedal absolútne nič. takže vôbec neviem, čo sa mu páči. a ešte povedal, že on bude vyberať vtedy mená, keď príde čas, teda keď už bude malé na svete. 😖
niekedy ho fakt nechápem. 😝
@riela Mne sa to čochvíľa ani nebude snívať...🙂
@anulienka_nr nevymýšľaj, veď len 3kg si pribrala.
@riela ...Ja som ešte pred tehotenstvom dosť pribrala a keď som sa dozvedela, že som tehu tak prvé čo som urobila bolo, že som vynadala drahému že si to zle načasoval,že keď budem mať bruško budem ako slon a že mal počkať keď sa dostanem znova do formy...🙂 Takže niekomu sa o tom sníva a ja sa musím potýkať s takou realitou 🙂 že som ako skrinka 🙂

@slavka1212 ok. beriem ťa za slovo. už som povedala drahémju, nech mi pol litra odloží. a pýta sa kde presne na UK si. ináč naši starý rodičia tiež prišli z Mukačeva.