icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

chelonka
17. jan 2012

@indys nooo moja kamarátka presne ako píšeš malinkého učila od začiatku na jeho postielku - samozjrejme že ju mali hned vedla svojej, tak spinkával cca do 1/2 roka kým mu nezačali rásť zúbky, v niektorých prípadoch to bolo u nich fakt tragicke tak ho zobrala ale iba cez den k sebe do velkej postele a od vtedy so spaním v postielke maju problem. chce spať len vo veľkej

chelonka
17. jan 2012

@marianax hej hej pochopila vidím že si si na to vymyslela riadnu strategiu 😀 ale dobre si si to vymyslela, ale ked malinka spavala s tebou vo velkej posteli tak asi si nepozívala v tedy monitor dychu či???

chelonka
17. jan 2012

@lenka_x ahoj, ja viem, že to budeš mať spočiatku tažke spolu zo skolou, ale všetko určtie zládneš neboj, potom odstupom času si povieš ako dobre že to bolo takto uvidíš!!!!

chelonka
17. jan 2012

@milacik0106 keď sa ti páči a je nan dobra akcia tak kludne kup ten kočik!

milacik0106
17. jan 2012

@chelonka Už je objednaný 🙂

zz134
17. jan 2012

@anulienka_nr ja zatial len tie obrtmave bradavky. Inak ja kremujem 3x denne ...aj brucho( rano, potom v praci a potom po sprske vecer), je to otrava ale koza zatial drzi. Snad to tak aj zostane. A krem striedam s olejmi. Tak neviem ci to pomoze ....

zz134
17. jan 2012

@milacik0106 Kupili sme Stokke xplory. Strasne sme ho chceli ale zdal sa nam drahy. No a boli sme cez vikend kuk v Brendone a mali nan akciu. Tak som neodolala a mame ho doma🙂 jupiiii
Ja mam termin 31.5. a tykedy mas?
Vcera sme boli na morfologii a som z toho cela happy lebo uz mame na 100% potvrdeneho pipika a take krasne obrazky babatka to boli. Tvaricka zretelna vsetko ...

zz134
17. jan 2012

@marianax uz som pridala ...iba sice sportovu cast ale je kraaaasny. teraz snorim po bazaroch a zohanam lacnejsie fusak a slnecnik🙂

zz134
17. jan 2012

Dievcatkaaa tak mi uz mame potvrdeneho pipika na 100% 🙂

indys
17. jan 2012

Baby ja akosi od vcera citim, ze na mna volaco lezie a bohuzial moja polovicka to nie je. takze dnes liecebny rezim : vlocky - s velkym obsahom zinku na imunitu. cesnak- tiez zinok a ako silne prirodne antibiotikum, zazvor- protizapalovy, cvikla a paraorechy- vela selenu na podporu imunity. Pekne nasvietit hrdlo bioptronom a sup na to priznicovy zabal. No a verim, ze zajtra budem ako rybicka.

@majulosa no aj ja mam stale take mensie obavy,ked idem do poradne a vzdy sa tesim ze mi bude robit ultrazvuk. Teraz som bola minuly tyzden na ultrazvuku a tiez ma to dost ukludnilo, lebo na novy rok som uz pohyby citila niekolko dni za sebou a teraz 2 tyzdne nic, tak mi vrtal taky maly cervik ci je vsetko ok a teraz viem, ze je. Proste sa malemu asi nechce tak ako predtym alebo mozno sa mi uz zas roztiahla maternica a ma tam viac miesta neviem. Ale uz som kludna, aj ked by som pohyby citit chcela, viem ze je vsetko ok a keby nebolo hadam by sme to citili. Urcite je zle sa stresovat, malinke to vie a urcite sa mu to nepaci. Ak budeme sklucene narodia sa nam uplakane, nespave babatka, takze je nesmierne dolezite byt v pohodicke najvacsej ako sa da.

slavka1212
17. jan 2012

@zz134 jeeej gratulujem ...ja sa nemozem dockat 27.1 len dufam ze sa nam malinke ukaze 🙂

slavka1212
17. jan 2012

@milacik0106 aka znacka ???ja tiez zhanam nieco ale stale neviem ze aky 😒

indys
17. jan 2012

@michelle1984 ja som bola na ultrazvuku aj 9-tom, v 12-tom aj v 16-tom tyzdni aj teraz pojdem v 20-tom + popritom este 2x lebo raz som spinila a pozeral ci vsetko ok a druhykrat kontroloval hlavicku, lebo mi to odporucili na genetike. Ja som si za tie ultrzvuky priplacala na prvu polovicu tehotenstva. Mala som velku dilemu, ci si to dat alebo nie,lebo predsalen kazdy mesiac ultrazvuk, velmi sa mi to nepozdavalo. Nakoniec som si nieco precitala a rozhodla sa, ze na prvu 1/2 si to zaplatim a naozaj teraz som taka spokojna, ked mi robi ultrazvuk lebo je na nom vsetko tak nadherne vidiet a viem, ze vsetko je v pohode. No a hned aj zistil, ze je tam maly posun v tehotenstve, ze o cca 10 dni je to menej ako podla vypoctu

@majulosa a na ake cvicenie si to sla? to je ta psychofyzicka priprava pre zeny pred porodom?

michelle1984
17. jan 2012

@indys ja si platím každý ultrazvuk v plnej výške lebo môj gyn. u seba nemá tak chodím k externému do súkromnej ambulancie kde robia aj 3D a 4D. za normálny platím 35€. zatiaľ teda 2x čo som bola, teraz idem tretí a potom chceme na ten 4D 🙂

riela
17. jan 2012

@zz134 blahoželám 🙂

indys
17. jan 2012

@michelle1984 Moj gynekolog ma 4D a platila som 100€ a robil mi zatial 3 x + tie pomimo co som mala spinenie a vysetrenie hlavicky. neviem kolko krat mi este bude robit. V piatok isto, takze to bude 4.x a k tomu mam vytlacene 2 fotky a teraz bude 3. Tak som zvedava kolko krat este, lebo na druhu polovicu tehotenstva sa doplaca 125€ ale neviem, ci to este chcem. Je to blbe, ze musis dochadzat na ultrzvuky niekam inam. Ja som velmi rada, ze mi to robi moj doktor, lebo mam voci nemu doveru a robi vsetko pri jednom a nemusim behat hore-dole.

@zz134 aj ja blahozelam, tak aj vam bolo tak pekne vidno?

michelle1984
17. jan 2012

@indys 100€? uff a ja že platím veľa, ale čo viem tak celé tehotenstvo má rovnakú maržu, len to 4D neviem koľko bude stáť. Fotky mám aj ja 🙂 sa teším keď si kúpim album a dám ich tam 🙂

marianax
17. jan 2012

@chelonka jaj nie moja nepouzivala som ani pri jednom dietati 🙂 ked som mala male pri sebe tak som viac nespala ako spala lebo ja som taky typ ze nespim tvrdo a vobec nie ked mam babo 🙂

indys
17. jan 2012

@michelle1984 no nie za kazdym 100€ alr za vsetky dokopy za 4D-ecko. to keby za kazdym,tak to sa nedoplatim 🙂

milacik0106
17. jan 2012

@zz134 Ja som na tom tak isto ako ty ... termín 31.5. ... a pipík ... a s tou tváričkou detto xixi

riela
17. jan 2012

tak zatiaľ tu vedú chlapčekovia, nie?
indys, zz134, danielkabn, milacik0106

milacik0106
17. jan 2012

@slavka1212 Brio Go ... sme sa doň s polovičkou zaľúbili 🙂

indys
17. jan 2012

@milacik0106 aj ja musim pochvalit fotku a kto je ten drobec na nej? ja som este ziadnu normalnu nenasla,tak idem daco popozerat

milacik0106
17. jan 2012

@indys neterka - moje krstniatko 😉... moja lásočka 😉

indys
17. jan 2012

@milacik0106 akoby tvoja bola, tak sa k sebe mate 😉 za chvilocku bude mat partnera na darebactva.

milacik0106
17. jan 2012

@indys presne ... už sa naňho veľmi teší 🙂))

slavka1212
17. jan 2012

@milacik0106hmm peknucky 🙂 ale ta cena je zavratna 😖 no samozrejme pre koho ako 🙂

silvia0201
autor
17. jan 2012

Ahojte dievčatá. Konečne doma s Blavy. Dneska sa tam čerti ženili. Dokým sme s drahým našli pána dr, skoro sme o nohy prišli. Pekne sme si trocha počkali a potom to všetko začalo. Videli sme všetko. Ručičky, nožičky, srdiečko, pán dr pomeral všetko čo sa pomerať dalo. Zodpovedáme 20+1, teda sme jeden deň pozadu. Kukol aj pohlavie a na papier napísal XX 😀 Ja som stratila reč a do očí mi vyhŕkli slzy. Nevedela som s dr komunikovať, lebo mi hrdlo zvieral plač. Drahý bol celý čas so mnou. Kukol dr 2x, či sa náhodou nepomílil, ale nie. Čakáme DIEVČATKO :o)))))))))))))))))))))))))))) Ja sa asi zbláznim.

silvia0201
autor
17. jan 2012

@slavka1212 pošli mi adresu 😀

marianax
17. jan 2012

@silvia0201 jupiiiiiiiiii moja zlata gratulujem ja som to vedela velmi sa s tebou tesim aj moje malinke tiez podskajujeeeeeeee 😀 😀 😀