Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem
@marianax ďakujeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀
@slavka1212 no ja som zvedavá na teba, či ti test neklamal 😀 😀 😀 pošlem ti dievčenskú energiu. 😀 😀 😀 cigánka neklamala 😅 😅
@silvia0201 blahoželám!
mení sa stav na 4:1, som zvedavá čo bude ďalej 🙂
@riela ďakujem, len nechápem aký stav sa mení???
@silvia0201 zatiaľ čo už baby vedia čo čakajú majú chlapčekov, ty dievčatko. ak som nikoho nezabudla.
@milacik0106 vav tak to je supis🙂 a kde budes rodit?teda v ktorom meste?ja v Ba ale este som nevymyslela kde presne .
caute kocky my sme novy mali by sme prist okolo 22.6.2012 , no nevieme si vymysliet meno poradte nejake najma divcenske ,chlapcenske sko tak vieme 🙂)
@riela to fakt?? ale to je veľmi dobre, že to takto počítaš, aspoň nejaký prehľad bude 😀
@slavka1212 dakujem a drzim palce ! potom napis som zvedava 🙂
@silvia0201
asi si všetko nečítala: indys, zz134, danielkabn, milacik0106 chlapci a Ty dievčatko 🙂
@michelle1984 , je to jedno a to iste 🙂 ziadny rozdiel tam nie je
@littlebaby ahoj, a ani prvé písmeno neporadíš ? nejaké slovenské alebo exotické?
ozaj kocky a ake mate vybrate mena pre chalošov?ja som si posledne roky myslela ze mi je meno mojho syna jasne na 100% ale teraz som sa zalubila do ineho. lenze to mi neprejde bohuzial :(
@riela možno aj čítala, ale nepamätám si. ja to zisťujem tak, že keď dám myš na fotku, ukáže mi čo čaká dotyčná osoba, teda ak to tam napíšu. 🙂
@silvia0201 aj ja, ale dnes 2 baby napísali že chlapček a teraz ty dievčatko 🙂
@silvia0201 GRATULUJEEEEEEEEEEEEM!
@silvia0201 gratulujem k dievcatku tak sa do tretice podarilo, tak dufam ze nam sa do tretice podari chlapcek 🙂)))
@riela nechcem typicke slovenske ako hana anna zuzana a pod ale nechcem ani prilisnu exotiku taky stred 🙂 syn sa vola Maxim a teraz pre druhe uz neviem
@zz134 no doma mame uz Maxim a teraz cakame druhe ak bude chlapec tak asi Timur alebo damian
@littlebaby krasne mena! velmi pekne!
riela@ No zatial mame vybrateho Leona ale ten Izak ...budem spracovavat🙂 A Stela je nadherne meno! Este aj vyznam mena je krasny. to si presad
@zz134 aj mne sa Stela veľmi páči. Aj Leon je pekné.
@littlebaby Daria mi napadla, ale tých mien je toľko, určite vyberieš krásne aj pre dievčatko

@silvia0201 heheh sikaaam z teba 😀 ale keby si vedela jak mi dnes uz lepilo ze ci to vyde 😅 jojjjj tak sa tesim 🙂 ale nie zato ze domacu dostanem 😀 ale tak ze som ti priala ... viem aka je to tuzba mat dcerku ...a tebe to vyslo ..super paradicka waaw 🙂 ....len nech pekne rastie princeznicka malinka a nech ste obe zdravucke 😵