Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zz134 ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEM 😀 😀 😀
@riela ja som chcela rebeccu ale mi nepresla :/
@riela no tak máš dobrý postreh 🙂 ty ešte nevieš čo to bude??
@silvia0201 pripájam sa s gratuláciou 😉 juupíííí
@milacik0106 ďakujeeeeeeeeeeeem 🙂
@silvia0201 nie, ešte neviem. až vo februári sa dozviem ak sa ukáže.
@littlebaby možno ešte prejde 🙂
skoro vsetky uz vieto co cakate len ja este nie.musim si na to pockat este tyzden len dufam ze sa ukaze 🙂
@danuskap19 ani ja neviem zatiaľ, na sono idem až 26. 1. a možno ani vtedy sa neukáže, takže nie si sama🙂
@sandy80 ja idem 24.1 no dufam ze sa ukaze
@silvia0201 waaaaaaaaaaw gratulujeeeeem no čo viac si môžeš želať 😀
@danuskap19 ale čoby je nás tu ešte dosť čo nevieme pohlavie svojho babatka tak nebuď smutná 😀
@silvia0201 gratulujem :D
@danuskap19 ja tak isto este musim pockat tyzden aaaaak sa ukaaze 🙂
aké pekné mená sa tu mihajú. my sme s manželom rovnakého názoru, slovenské mená sa nám veľmi nepáčia. ja by som rada Brianu alebo Sandru pre dievča a Alexa pre chlapca, manžel zas že Alexander, alebo Dorian pre chlapca alebo Karolína alebo Jesicca pre dievča. Nejako sa nemôžeme dohodnúť :D
@danuskap19 Ani ja ešte neviem presne, nie si sama 🙂 🙂
@silvia0201 Gratulujeeem! aj ja cem 🙂
@silvia0201 Silvi opis brusko, chute, atd. nech sa aj ja uistim ze cakame dievcatko,lebo okolie tipuje rozne aTy si uz ista 🙂..ako sa citi zena ked caka babu a ako chlapa? 🙂)
@chelonka už len aby to naozaj bolo dievčatko a aby bolo zdarvučké a aby som šťastlivo porodila 🙂
Dobré ránko! Ako sa mi zýva...
@anulienka_nr dievčatko by si chcela 🙂 ? už máš aj meno vybraté ?
@riela je to taký náš tajný sen 🙂, meno... možno Anna (po mne 🙂) alebo Viktória.Ale budeme sa tešiť aj keď to bude chalanisko,hlavné je aby bolo bábo zdravé!Už v piatok by sme hádam mali vidieť ak sa nám odhalí 🙂
@anulienka_nr moja takto to je veľmi ťažko popísať. každé jedno tehotenstvo je iné.
na porovnanie, keď som čakala chalanov, rapídne som priberala. pri obidvoch skoro 30kg. a priberala som všade. nohy, boky, brucho, ruky, proste všade...chute boli rôzne. napr. pri prvom som jedla len mäso, slaninu, klobásu atď. pri druhom podobne, ale nakoľko som ho čakala cez leto, tak som jedla menej, ale zato sa mi v tele dosť držala voda, preto som opúchala. no a teraz mám váhu v norme. pribrala som tuším nejakých 6,5kg-zatiaľ a to len čisto do brucha,.a na začiatku tehu som mala skôr chute na mäso, ale nič extra chute. preto mi toto tehu pripadá tak trocha divné. neumieram za ničím. zjem všetko. aj sladké aj slané.
no neviem , či ti toto pomohlo 🙂
@silvia0201 Veď ja viem, že je to strašne individuálne ale dúfala som že si možno málinko niečo postrehla, čo bolo iné? 🙂 Čo napr. chuť na partnera, keď sestra čakala dievčatko manžel sa jej nemohol ani dotknúť a pri chlapcovi zasa naopak, alebo pri chlapcovi menej a pomalšie zarastala (hormóny ich výška, možno to je určitý ukazovateľ...).🙂Poteš ma 🙂
@silvia0201 Blahozelaaaaaam tak vidis vyslo ti to s tou babenku 😉
@anulienka_nr tak budem držať palce, nech sa ti to splní 🙂.
@anulienka_nr fuha. no tak toto ti ja neviem povedať. pri chalanoch som nemala nejakú chuť na posteľné hrátky, no zato teraz občas besniem, čo je drahý zo mňa zhrozený, lebo sa bojí. 😀
a hormóny, no to fakt neviem. zarastám asi rovnako. 😖

@blackswan75 ďakujem. podarilo 😉 budem ti držať palčeky, aby aj tebe vyšiel chlapisko jak hora 🙂