Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 ako vidím žiadny závratný pokrok v zisťovaní pohlavia čisto hypoteticky teda nespravím 🙂 musím si počkať asi pekne na sono alebo na pôrod. (lebo stáva sa že aj z chlapcov je sem tam dievčatko, keď sa s nami aj s pánom doktorom zahrá pupočník 🙂)
@anulienka_nr to by si sa musela opýtať minimálne 100 žien a stoho spraviť nejaký záver 🙂
veru stáva. moja sesterka je toho živým príkladom 😀 od 21tt chlapček do 32tt-tretie dievčatko 😅
@littlebaby vitaj. hmm vymysliet meno, to ti je dost tazke ani my este nevieme. uz sme 3x zmenili rozhodnutie
@riela stela je krasne meno. moja kamoska ma stelku a paci sa mi lebo stelka-pastelka 😉 😉
@majulosa a este sa chcem opytat, kedze ja pojdem rodit cisrskym, myslis ze by som tam aj tak mala chodit? mne sa jedna o to cvicenie, lebo ja mam dost problemy s chrbatom a cvicim kazde rano doma, potom chodim cvicit na pilates ale cvicenia nikdy nieje dost ak to su uvolnovacky a podobne. Prebera a nacvicuje sa tam aj starostlivost o babatko, lebo ved ja som v tom nova, tak mam trosku obavy 😉
@silvia0201 ahojte baby dlho som tu nebola. Tak teda blahoželám, že bude vysnívané dievčatko. Teším sa s Tebou. My ešte nevieme, ale to je jedno nech sú zdravé všetky detičky aj tie ktoré sú ešte v brušku... 🙂 🙂 🙂
@silvia0201 Silvi gratulujem k dievcatku 🙂 Super vam to vyslo na treti krat dievcatko 😉 Dufam ze aj nam sa postastí este dievcatko
@anulienka_nr ak sa mozem pridat ja mam tiez taketo chute a nechute na muza xixi teda ked som cakala syna tak som sa na neho tesila a pri dievcatach to bolo veeelmi maaaalo ked som sa tesila 😀 a teraz je to tiez akosi tak on je sice vela prec no a ked pride domov tesim sa a potom uz nemusim 😀 ale este nevieme co budeme mat a taaaaaakaaaa som zvedavaaaaaaa 😀
@silvia0201 joj Silvinka ja sikam z teba ze zhrozeny 😀 no ale ked na neho tatko vyrukujes 😀 😀 😀 ale je mile od neho ze je tak opatrny 🙂
Ahojte aj ja mám termín v júny konkrétne 16 teho. 🙂 😉 a ktorá s vám čo ste tu ide rodiť do Nitry?
@02katka03 Ahoj Katka, ja sa chystám rodiť v Nitre, 10.6. takže trošku skôr ako Ty.🙂, teda vlastne uvidíme kedy to vlastne vypáli 🙂, rozmýšľala som ale aj nad BS a TO, odrádza ma iba fakt, že keď pôjdem spontánne nerada by som rodila niekde na pol ceste 🙂
@anulienka_nr ja som rozmýšľala nad Trnavou, ale som sa rozhodla pre Nitru a to máš pravdu možno sa tam aj uvidíme, bud tvoje maličké sa nebude ponáhľať, alebo to naše bude chceť byť skor na svete 🙂
@marianax ďakujem za pripojenie sa 🙂,takže u mňa by to z tohoto hľadiska mohla byť aj baba, keď mám pravdu povedať ja sa na môjho chlapa tiež až tak veľmi neteším, vyzerá to tak že môj organizmus si povedal, svoje si si už spravil a teraz daj pokoj 🙂), možno ma ale brzdi aj fakt že ešte v 16 týždni som mala na maternici malý hematómik a doteraz neviem ako na tom sme, či je vstrebaný alebo nie, až v piatok...., takže záver ...psychika je sviňa , teda môže moje hypotézy skreslovať. 😨
@02katka03 neviem ,neviem.... Trnava.....odkedy sa tam stal ten prípad s tou ruptúrou maternice a rodička zomrela, určite nie...
@anulienka_nr tak to mas pravdu o tej psychyke neboj vsetko bude dobre nemysly na to zle ale na to dobre 😉
@anulienka_nr akurat som si citala na nete, ako je to s hematomami v tehu - hematom a fetus su dve protikladne veci, kdezto do 16tt zvykne hematom tehotenstvo bud znicit, alebo narobit riadnu neplechu (napriklad poruchy rastu a vyvoja) a od 17tt nema hematom proti fetusu absolutne ziadnu sancu a v zasade sa strebe, alebo praskne, kdezto pri prasknuti musi byt pacientka okamzite hospitalizovana.... vycitala som to z viedenskych vyskumov, na ktorych sa podiela moj doki (ako jeho pacientka som si zaumienila odspehovat jeho vysledky 😅 , kedze si nieje isty pohlavim drobca)... Inak aj ja som rodena Nitrancanka 😉
@silvia0201 to akoze myslis mna tu ciganku hej ?? 😀 odfarbim sa na blond a budem jak olaska ciganka 😅
@indys myslis so mnou ? 😀
@chelonka no hlavne sa chcem ist pozriet na antolsku a ruzinov. A podla toho. Kramare som vylucila ze to daleko a vraj tam je masovka, ale to su len take info co okolo pocuvam. A kolegyna ta zas chce ist jedine na Kramare. tazko sa rozhodnut ked tie recenzie jednoznacne nevyzdvhuju ani nezavrhuju ziadnu z BA moznosti ...
Ale napr: Ruzinov chce za nadstandart izbu pri obsadeni dve maminky priplatok. Na antolskej mi zatial vsetci vraveli ze su max 2 mamicky na izbe bez priplatku...tak toto si povychytavam a uvidim ...ak mas nejake vedomosti, napis budem rada.
@marianna28 našťastie môj hematóm dieťatko bezprostredne neohrozoval a keď mi robil problémy(špinila som) mal ´iba 10mm´, potom sa zmenšil na 8mm (a teraz dúfam, že tam už nie je...).Vznikol mi ako dôsledok spontánneho krvácania v 12 týždni( bez zistenej príčiny ),tak verím že bábo nijak neohrozil.Si z NR, ja som tiež stará Nitranka, rodená a stále verná. 🙂Teba tuším vetrík zavial trochu ďalej, odišla si za prácou alebo za láskou? 🙂
@renatulka66 veru tak. nech sú zdravé úplne všetky detičky. ďakujem.
@katus193 opravujem. na štvrtý. ďakujem ti veľmi pekne. no to dúfam, že nebudeš musieť čakať na tretie, alebo až na štvrté, aby bolo dievčatko 😀
@marianax no ale ako mám ísť na neho, keď mi nepovie ani a ani b. nič. tak ho musím nejak pritlačiť 😀 len nech príde zas domov, poriadne ho pritlačím 😀
@slavka1212 nie moja. ja myslím naozajstnú cigánku. to som raz šla z roboty na vlak uťahaná jak kóň a zastavila ma jedna cigánka. začala trepať, že mám dvoch synov a jednu dcéru, že mám dobrého muža, len v posteli nesmiem ukázať naplno čo vo mne je, že musím byť záhadnejšia atď... ešte volačo trepala a ja som jej povedala že nemám čas, lebo utekám na vlak. noí ako to u cigánok býva, pýtala samozrejme peniaze an koniec. tak som jej dala nejaké drobné, aby som sa jej zbavila.
@silvia0201 jaaaaj aha ....a ja uz aj foto zmenila 😀 😀 😀 Tak ale ciganka neciganka mala aj pravdu 😅 fajne sa ti hajalo vsak ..... 🙂 po vcerajsku ....uzivajte si to spolu babulky 😵
@slavka1212 práveže naopak. vôbec som nemohla v noci spať. a dneska už od 4.-tej malá kope. tak asi tak. dneska skoro odpadnem do postele. už sa vidím. ani správy nestihnem dokukať a budem tvrdá 🙂
no ale ty si mi stále neposlala adresu. a ja už pre teba mám nachystaný materiál 😉
maminky prve kopnutia v brusku kedy zacali? zacinam 19ttzajtra a mam tam tichucko...
@silvia0201 Ahojky tak ako si bola spokojna ,neviem ci si to bola ty 🙂 s p. manzelom ?
Ako si dopadla ,ako sledujem dievcatko ? 🙂 tak u nas to je chlapcek ......podla dr. vsetko v poriadku ...dost dlho to trvalo ...

@indys cigánka a moje sny nesklamali 😀
zatiaľ 🙂 ďakujem.