Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zuzu4444 celkom fajn. treraz rozdýchavam to dievčatko. bola až priveľmi sústredena a naladená na to, že to bude chlapec. mala som to dosť hlboko zakorenené. ešte stále sa mi nechce veriť, že to bude dievčatko. hneď ako to niekto spomenie, tlačia sa mi slzy, neviem ešte o tom rozprávať.
dneska som bola na rodičovskom a menšieho triedna mi poblahoželala a spýtala sa či sa teším. no nevedela som jej odpovedať, lebo bola by som sa rozrevala. to robia tie tehu hormóny. nejak to celé moc prežívam.
a ty ako?? gratulka ku chlapčekovi. 🙂
@stela01 ja som rodila obidvoch skôr. staršieho len o deň, ale druhého už o týždeň 🙂
@michelle1984 no tak papať to nie v noci dodržiavam že tie 2hod. pred spánkom nepapám 🙂 sem tam sa mi podarí si dať nejaké to ovocie aj pred spaním 😉 no ale nevadí teraz si dovolíme a potom to už nebudeme robiť aspoň si myslím 😀
@ladylilhomeboyy ano ja mam a beriem tabletky na zelezo sorbifer 🙂
Babenky a ja mám trošku zvýšenú hladinu železa ... podelím sa? 😉
@silvia0201 no a to je to tie hormony v tehu xixi sme precitlivene a pri dievcatkach este viac 🙂
@milacik0106 ano ano so mnou mozes 😀
Babyyyyyyy my máme dievčatkoooo, krásne maličké, zdravučké juj ako sa hanbilo. Si stále zakrývalo tváričku ručičkami akoby vedelo že ho snímame :D
@michelle1984 gratulujeeeem 😉
@marianax oki ... nemám problém hehe
@marianax veď všímam. takáto usmoklená som nevola ani pri jednom 😀 sila!!!!
@michelle1984 jeeeej aj ty máš dievčatko gratulujem , tak už sa tu s tými babami začína pekne zbierat 😀
@michelle1984 gratulujem🙂))
@michelle1984 GRATULUJEM 🙂
Ahojte!
ako sa to pekne rozrastá:
3x dievčatko: mianpa, silvia0201, michelle1984
6x chlapček: indys, zz134, danielkabn, milacik0106, stela01, zuzu4444
@michelle1984 blahoželám k dievčatku 🙂
@sandy aj u nás sa potom rozpršalo a lialo ako z krhly, celý deň.
Ahojte žienky, môžem sa k Vám pridať? 😉
@riela Ahoj, pekné od teba, že počítaš o koľko bude babeniek a koľko junákov v júni viac 🙂 super
@milacik0106 hej počítam 🙂. ale niektoré baby sa tu už dlhšie neukázali, @monuska342 kde si?
@riela A aj pribúdajú čo je tiež fajn no nie? 🙂
@michelle1984 gratulujem k dievčatku 🙂 ...je hanbliva, ale hlavne že sa nakoniec ukázala
@marianax ja beriem ferro- folgamma na predpis a mam dost problemy koli nim s travenim 😒
@ladylilhomeboyy no take som nebrala ale aj pri tych co beriem mam tiez problemy s travenim prv som brala kazdy den ale teraz si niekedy dam den oddychu 🙂
@silvia0201 ano ano to je teda sila i ja tak hovorim a dnes pride sestra s manzelom a malinkym Miskom ...nevideli sme sa vyse roka a ani maleho som nevidela na zivo lebo ma len 4mesiaciky 🙂 tak od radosti budem plakat jak dazd 😀

@stela01 ja som brala aj počas prvého tehotenstva, a teraz takisto - pred otehotnením calibrum babyplan a počas tehotenstva calibrum mamy🙂 Malý mal 3450 g, tak nemyslím si, že je to na chlapca veľká hmotnosť🙂 a ja jem hlavne mäso a sladké, tak mi vitamíny určite chýbajú, tak aj preto ich berem🙂