Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@milacik0106 kujeeeeeeeeeeeeeeem 😀
Žienky berie niektorá z vás vitamíny Mamavit?
@marianax no asi si dam od nich aj ja radsej na nejaky cas pauzu 😅
@ladylilhomeboyy jasne kludne myslym ze ti to neposkodi a aky si mala hemoglobin ja som mala len 100 ale to uz asi pred dvom mesiacmi este mi nerobili kontrolu 🙂
Dnes o 13:00 ma čaká poradňa, tmám trošku obavy ale som zvedavá čo nosím pod srdcom 🙂
@anulienka_nr ja mala včera ked som šla, ale všetko je okej. každá sa asi trochu bojíme.
ja by som chcela mať domáci ultrazvuk a stále sa na nu pozerať že čo robí 😀
@tinka5 Ahoj ... a vítaj 😉 ... ja beriem Calibrum mami ... a som veľmi spokojná a aj bábatku prospieva ... klop klop klop 🙂
ahojte kocky mozem sa k vam pridat? ja cakam svoje prve babetko. a budem moc rada ked mi kedykolvek s niecim poradite 🙂
@riela ahoj ja len chodim nakukovat a citam vas tu 😀 a co mas nove?uz vies co budete mat?ja sa to dozviem za 6 dni 🙂
@murkodm Ahoj .. vítame ťa 🙂
@tinka5 jej moja ved mame spolocny termin teda podla menzesu mam na 20teho juna a podla ultrazvuku na 26teho juna 😀 ale rodit budem cisarskym tak vlastne neviem kedy to bude 🙂 a ked som citala ze to tretie nebolo v plane no moja ja cakam 5te babo boli to riadne soky ti poviem lebo v jeden den mi to potvrdili a hned som aj musela ist do nemocnice kvoli podozreniu na mimomaternicove no a den pred operaciou sa ukazalo ze male je normalne v maternici ....takze tiez to bolo necakane a neplanovane ale tiez sa na to malinke tesime a teraz ked uz aj kopkame som ako prvorodicka tak sa tesim 😀
@murkodm aj mne tu ukazuje o týždeň viac než som teraz
@michelle1984 prehod si datum podla ultrazvuku na datum podla menzesu..🙂
@murkodm to bude dosť problém keďže mne sa podľa menzesu počítať nedá :(
@marianax ahoj. ako?? potešila si sa so synovcom??
@monuska342 aj ja idem 26. na ultrazvuk, mám trocha obavy, či je všetko ok, lebo pohyby stále necítim, ale som už strašne zvedavá, čo nosím pod srdcom - či ďalšieho chlapčeka alebo dievčatko?🙂
@michelle1984 a to preco?
ahojte kočky, na 90% rozširujem skupinku mamičiek, ktoré čakajú XX. 🙂
@sandy80 ahoj ja som tiez este iba teraz zacala citit pohyby a cakam tretie 🙂 do 22t by sa malo ozvat takze zatial pohodicka 🙂 a na sono ja idem 27.1 tak potom napis ze co budete mat ....drzim palce nech je malinke zdravucke 😉
@murkodm lebo ja som vysadila antikoncepcie po osmych rokoch a dlho mi meškali krámy, ked som zistila že som tehotná čo som už bola mesiac, tak mi ešte predtým meškali 2 mesiace krámy. preto mi to nevedia podľa toho vypočítať
@silvia0201 ahoj moja joj potesila zlatucky je taky malinky bol trocha vystraseny z novych tvari aj trocha poplakal ale dovolil mi zobrat si ho na ruky ocka ma nadherne modrucke no zlatusik 😀

@tinka5 ahoj vitame ta tu 😀