Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@slavka1212 jaj super si zlatá, si ma povzbudila a samozrejme napíšem, ak sa ukáže, už sa neviem dočkať🙂))
@indys na to EKG posielali aj moju kamošku, myslím si že kvôli interným vyšetreniam pred cisárskym a cukor (glukozovy test) - tak vyšetrenia robi u nas gynekolog a ked je hladina cukru vysoká, tak ťa pošle na diabetologiu, tam ťa budu sledovať🙂 Aspon u mna to bolo tak pri prvom tehotenstve, mala som tehu cukrovku.
Ahojte kočky, ako preživate dnešný deň? 😨 Ja strašne, dnes od ráno stále niečo do seba tlačím..... 😝
ahojte zienky ...ako vikendujete? 🙂 mne nazral neryyyy stary 😖 ach ti chlapi 😒 samozrejme cest vynimkam 🙂
ahojte, ak mozem sa pridam........my cakame druhe mame dva terminy 2.6 28.5 tak uvidime.........rodit sa chystam na Kramaroch BA, nakolko mam dobru skusenost............
No prosím pekne, celý deň som varila, piekla, upratovala a chystala občerstvenie pre návštevu - jedna bola dopredu nahlásená, druhá prišla hneď po tom, čo odišla prvá - neohlásene - nevadí, teraz už mám upratané po všetkom, a sedím pred telkou, vonku sneži. Jaj, ozaj, tento rušný deň bol aj tým náročný, že včera sme boli na plese, a malý vstával o pol deviatej...som už veľmi unavená - ale pred chvíľkou som asi začala cítiť nejaké tie pohyby, aj mm dal ruku na moje bruško a hovoril, že to cítil, tak to už hádam bude ono🙂)) teším sa🙂)) dobrú noc vám prajem🙂
Ahojte žienky u nás toľko snehu napadalo, že až borovici pred domov odlomilo 3 konáre... uff... neviem sa dočkať stredy mám poradňu a aj sono tak ak sa maličké ukáže napíšem Vám čo budeme mať 🙂 inak víkendík pohodový včera sme boli na takých konských pretekoch - Sielnicka podkova - predvádzali sa tam furmani s ťažnými koníkmi bolo to pekné podujatie a večer sme išli ku kamošom a hrali sme Activity2 no neskutočne sme sa narehotali odporúčam tú hru. A dnes by sa patrilo už aj niečo navariť tak šup šup do kuchyni a ide sa robiť grilované kuriatko s ryžou 😝 peknú nedeľu prajem tehulky 😉
Ahojte,
@anulienka_nr pripájam sa ku gratuláciám!
@sandy80 máš môj obdiv, aj my sme v piatok plesali, ale včera som okrem ležania a spania neurobila vôbec nič 😖 , celé telo ma bolelo, hlava, nohy ani nehovorím. ako po opici som sa cítila. hadam dnes postíham poupratovať a oprať.
@silvia0201a @marianax ste mi chúťky narobili, aké dobroty to vyvárate, hneď by som si dala.
@monuska342 ešte neviem čo to bude, naposledy mi utz nerobili a ďalší mám až 5.2.
Ahojte dievčatá. Ako sa máte?? No ja v poslednej dobe hlavne cez noc chodím strašne veľa x an wc. Už som s toho zúfalá. To ako naschvál. cez deň normálka, ale v noci to je katastrofa 😖
@riela dobroty len občas, aj to len vetdy, keď sme všetci doma. dneska idem 1x variť koložvársku. doteraz sokm nemala čas vyvárať, lebo som bola skoro furt v robote. no a teraz sa môžem plne realizovať 😀
@riela akurát hovorím mužovi, že po tom včerajšku dneska budem trocha leňošiť, iba hov. polievku spravím a vyprážané kur. prsia a hranolky ... tak nech zabáva malého (lebo popritom všetkom treba ešte aj malého zabávať celý deň 😉 ) no ale pohodička iba do tretej, potom sa ide na návštevu - švagor má narodky - hádam sa už v živote nevyspím🙂)))) teraz by som mala oddychovať a nemám čas - keď sa narodí malé, už nikdy nebude čas🙂))))))
@silvia0201 aj ja chodím cez noc furt na WC, dokonca niekedy aj cez deň každú hodinu a vieš čo je zaujímavé, ak sa mi malý zobudí 6x za noc, pôjdem 6x na záchod (po každej návšteve WC pol alebo hodinka kým zaspím, tak si to viete predstaviť 😀 ) ale keď sa mi zobudí iba raz, tak iba raz idem na záchod 😖
@marianax urobila som len rychlu babovku, bolo to za 10 min. v rure a mohli sme hrat hru. Hlavne, ze som mala sladkost fajnu. Teraz do seba kazdy den natlacam zmrzlinu. Zacala som byt od nej zavisla
@silvia0201 aj ja chodim na wc cez noc. Teraz sa mi to upravilo a idem tak 3x, aj ked hore som ovela viackrat, ale prehodim sa na druhu stranu a zas hodinu spim. No co je to uz nas udel za to krasne co nas caka 😉
kocky tak ja uz mam od vcera prvu vec pre male doma. Mamka mi vcera doniesla body 5 ks za 10€, biele s obrazkom, bavlnene.Chcela kupit neutralnu farbu, no som sa smiala lebo na jednom tricku je napisale "Little Man", tak to teda musi byt chlapec uz to pan doktor nemoze zmenit, ked uz 2x povedal 🙂 V tescu maju tie FaF veci velmi dobre. Brasko tam malej kupuje stale , a ani tie malinke veci sa im neroztiahli ani neoprali. Oplati sa hlavne ked su akcie.
ahojte ešte 2noci a ide sa na sono jupííííííííííííííííííí a hádam už mi aj povie čo to bude.... 😉 🙂
@majulosa tešíme sa s tebou ... a sme nedočkavé tak isto ako ty 😉 držíme palčeky
@milacik0106 je to ťažké ked nevieme čo je s našimi anjelikmi aj ked treba myslieť len na dobré veci ale to sa asi stále nedá ☹ a aj dúfať treba tak to aspoň dúfam 🙂
Dievcata ahojte, chcem sa spytat tych ktore su z ba, viete o nejakej dobrej detskej lekarke, zacinam to uz aj pomaly riesit a tak sa pytam ci aj vy...som proti ockovaniu takze je to o to tazsie
@majulosa no aj ja som zvedava. A mas aj tusaka co to bude? ja som mala. Si este na ultrazvuku nebola? pohyby uz citis?
@kkristin proti ockovaniu uz zacina bojovat cid dalej tym viac rodicov a som zvedava kam to povedie 🙂 drzim palce nech si najdes niekoho co ti vyjde v ustrety. Ja mam z toho tiez obavy ako to bude s tym ockovanim
@riela Ahoj, aký máš pocit z profilaxie, chodíš, nechodíš?Ja to asi vzdávam,už mi padli 2 termíny ...Pýtala som sa na to aj dr., aby som počula jeho nestranný názor na predprípravu a viac menej sa vyjadril že je to konverčná vec...aj keď naučiť sa správne dýchať pri kontrakciách a pôrode nie je zlá vec?!
Ahojte babenky moje teraz tu nechodim akosi nemam cas ale myslym na vas 😀 zajtra idem na poradnu mali by byt aj vysledky z AFP a mozno sa ukaze aj co to bude drzte palceky 🙂
@kkristin k tomu očkovaniu, žiadny lekár si nezoberie na triko že nezaočkuje dieťa, pochybujem že takého nájdeš (ale ak by bol držím palec,sesternica nenašla)...dokonca viem že ak by si odmietla čo i len jedno očkovanie z povinných očkovaní, musí Ťa pediater nahlásiť na príslušný úrad Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (ten Ťa môže sankcionovať za nesplnenie si povinnosti, cca 331€ atď).Počula som že máloktorý pediater na tichú dohodu medzi ním a rodičom pristúpi...(to by bolo riešenie), ďalšie riešenia sú odsťahovať sa do zahraničia alebo nezaregistrovať dieťa u pediatra (ale v tom prípade strácaš nárok na získanie príspevku pri narodení dieťaťa), ale myslím si že toto máš asi dávno zistené 🙂
@kkristin
Na tejto stránke je problematika povinného očkovania aj odmietnutia fajn rozobratá (Ty ju asi poznáš, ale možno pomoc pre druhé baby..)
http://ockovanie.org/odmietnutie-povinneho-ocko...
@silvia0201 no ja som presla tym ze som takto chodila cikat teraz len raz alebo najviac 2x no ale to este len pride 😀

@marianax uz davno od 16teho tyzdna viem ked mi robil ultrazvuk 23.12.. Ma to byt chlapec. Uf jak by som si teda dala tvoj kakaovnik.No mne sa kysnute teraz robit nechce, ale dajaky rychly kolac idem zbuchat si mi narobila chute 😉
@sweetlittleangel ahoj aj ja sa tesim, ze budeme kocikovat v lete a posedavat na zahrade a inu moznost teda ani nepripustam 😉