Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@milacik0106 viem. ja som tiež bývala v paneláku tri roky a stačilo mi. mne to bolo strašne ľúto vyhadzovať. no teraz som sa zariadila ináč. tak ako som písala. nech tlačia do seba rohlíky, ja sa naháňať už nebudem. navarím tak pre seba a cez víkend, keď sme všetci doma.
a čo ma ešte štve, že keď je to čerstvo navarené, tak sa naje každý, lenže na druhý deň sa toho akosi už nechcú ani dotknúť. rozmaznaný spratkovia 😝
@silvia0201 Aj môj drahý frflal na začiatku, že má tri dni jesť to isté .... ale ja som neustúpila a naučil sa papať už bez frflania ... nie vždy je čas a chuť vyvárať dennodenne no nie? 😉 On bol naučený z domova, že u nich mamina vkuse vyvárala a piekla .. tak som mu povedala "zapomeň" a odnaučil sa frflať hehe
Ahojte žabky čo hovoríte na monitory dychu a kamerový monitor pre mimi? Budete sa realizovať. Teraz som hľadala pre kamarátku monitor dychu najskôr si myslela že nepotrebuje. Mimi sa narodilo a dostala nejaký strach, že radšej nech to má. Tak teraz rozmýšľam, že by som pomaly hľadala na nete lebo sú to dosť nákladné záležitosti a mamičky to predávajú malo používané. Chcela by som vedieť aj Váš názor 🙂 🙂 🙂
nech už je zajtra 🙂 teším sa na poradňu a potom na sono 🙂 sa mi dnes už 2x snívalo, že idem na sono a doktor mi hovorí "vidíte toho pipíka" a vtom sa zobudím 🙂 tak som zvedavá či je to pravda alebo to bude moje vytúžené dievčatko 🙂 určite dám vedieť 😉
Ahojte tak teraz som prišla domov a všetko je v poriadku a budeme mať chlapca moja mamina ked to videla tak plakala že konečne budeme mať v rodine chlapca lebpo ona sgtále chcela mať chlapca a my sme 2sestry 😉 a bude sa volať Sebastián 🙂 a teraz už iba črakať na14.2 na dalšie sono ☹
@adulka165 držíme palčeky spolu s mojim malým pipíkom 😉
@majulosa Juíííí vítaj v klube s pipíkmi ... teším sa s tebou veeeeľmi 😉
Tak moje spravy nie su velmi dobre lebo vysledky z AFP su pozitivne ☹ ale doktorka ma upokojila ze sa nemam stresovat to este nemusi nic znamenat a v poslednej dobe od kedy nam tu pomenili miesto kde sa davaju vysledky ved mozno ste to aj videli v televiznych novinach.......vela zien ma teraz zle vysledky a po genetickych testoch a amniocenteze je vsetko ok tak dufam ze vsetko bude v poriadku. 30-teho janurara idem na genetiku a neviete mi povedat co sa na tej genetike robi? No a vyzera to tak ze to bude chlapcek teda aspon zatial to tak vyzera 🙂
ahojte, no ja tiez este neviem naisto, naposledy vravel ze to bude chlapec, ale to bolo este skoro, chcem ist o tyzden na kontrolu, tak dufam ze mi povie uz urcite co to bude, nech na oslavu mozem kupit nieco modre :D
@majulosa ahoj aj my cakame chlapceka 🙂 trosku som sklamana lebo som cakala dievcatko ale co uz hlavne je ze je zdravucke. a tatik sa bude moct pysit ze ma syna.aj ja idem na dalsie sono 14.2.ako nam to na raz vychadza 🙂
dievčata čakame chlapčeka 🙂
@danuskap19 gratulujem moja vyzera to ze aj my 🙂
@danuskap19 neboj, ked uvidis aky je tato pysny ze bude mat syna, aj ty budes rada. aj ja chcem dievca, ale budem rada, ak prvy bude chlapec. uz sa neviem dockat, kedy mi to doktor potvrdi na 100 percent, nech sa moj drahy moze vytesovat
baby toto ste zazili? ma chce gynekolog poslat v 21.tt spat do prace z pn. vraj ked mam vsetky vysledky v poho a uz nemavam nevolnosti zbytocne by mi pisal dalej pn. hlavne ze vie ze by som tam robila 12-hodinove sichty lebo zamestnavatel mi nechce v nicom vyjst v ustrety.
@michelle1984 fuha tak to mas teda zle, 12 hodin stat to si neviem ani predstavit. ja brigadujem a teraz som si vybavila miesto 8 len sest hodinove smeny, lebo som citila ze mi to statie a behanie nerobi dobre...ved ked to nebudes moct vydrzat, budes za nim musiet ist, nech ta posle znova na Pn
@michelle1984 podla prava ti zamestnavatel musi prisposobit tvoju pracu tak, aby si ju ako tehotna mohla vykonavat, takze je to problem zamestnavatela nie lekarky, teda tolko moj nazor...
@lenka_x ja nie som smutna ze to bude chlapec som velmi rada.kazdy mi hovori ze je lepsie mat prveho chlapca aspon ked bude velky tak bude ochranovat svojich surodencov 🙂
aj ja si to myslim :D
@kkristin uz ked som zistila ze som tehotna som zaziadala o osmicky ale zamietli to. vadilo im ze beham po lekaroch a musela som makat tehotna netehotna az som skoncila na pohotovosti bo som brutal krvacala. tak som sa viac setrila az mi dali ultimatum. bud pojdem na pn alebo budem makat. tak som sla na pn. a cul sa tam mam vratit? on chce aby som potratila?
@michelle1984 na to su ale pravne cesty ako to riesit..staznost nadriadenemu, a ked nemozes tak si zisti kam dalej mozes ist...mozes ho samozrejme aj zalovat. isla by som tam s pravnikom a poziadala o stretnutie a riesila to tvrdo a nekompromisne pravnou cestou aby videl ze nema inu moznost
Ahojte,
@danuskap19, @majulosa, @marianax blahoželám !
4x dievčatko: mianpa, silvia0201, michelle1984, anulienka_nr
9x chlapček: indys, zz134, danielkabn, milacik0106, stela01, zuzu4444, danuskap19, majulosa, marianax
@lenka_x počkám do budúceho týždňa, že čo povieš 🙂
@riela jej ako to pekne sledujes.ja by som to nevedela spocitat lebo stale ked tu pozriem tak uz tu su zapisane aspon 3strany za hodinu a nestiham to citat,stale si len precitam poslednu stranu.
@kkristin ja sa s nimi handrkovať nechcela. jedna u nás otehotnela a horkoťažko si vybojovala osmičky, potom bohužiaľ potratila a ked otehotnela zas tak šla rovno na pn a s nikým sa nehádala. ja som myslela že jednoduchšie bude ísť na pn, nestresovať sa a nerozčulovať ale som nevedela že je s tým pn taký problém :(
Babenky mate niekora z vas skusenosti z genetickym vysetrenim ?

@silvia0201 Ale aspoň zvieratká mali plné brušká hehe 😉 Bohužiaľ čo píšeš je tvrdá realita ... u aj môjho bračeka je to presne tak ako píšeš ... až nato, že nemajú ani psa ani mačku .. a končí to spláchnuté vieš kde 😉