icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
24. jan 2012

@indys no ja som dnes úplne mimo, nátačky vo vlasoch, rozmazané oči, takto veru domácu pohodu nevytvorím 🙂

riela
24. jan 2012

@zuzube ja som to ešte nevidela, ale uvítala by som 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin Mne osobne je to jedno, čo to bude, no môj mm a aj moja mamina by chceli opäť chlapca a svokorvci dievča, bo ešte vnučku nemajú.
Ani nehovor, ja tiež zle spomínam na sekciu, ten prvý deň po je hrozný. Takže ke´d mi to doki povedal, tak som ostala zaskočená, bo som rátala, že by som rodila priridzene. Ešte tu je šanca. Len ak bude mimi väčšie, tak sa sekcii nevyhnem. 😒
To máš super, že môžeš aj z domu čo to porobiť.
Aj si brala nejaké lieky, či si na homeopatikách? treba to poriadne vyležať.
Máš aj foto nábytku, čo si objednala?

janula123
24. jan 2012

@kkristin fíha, objednali ste viac kočíkov?Aké?
My máme Teutonia Spirit, nikdy som nechcela trojkolku a nakoniec ju máme. 😀 Som s ním veľmi spokojná.
A golfáč máme I´coo Pluto, tiež super kočík.

kkristin
24. jan 2012

@janula123 🙂 no u nas su tiez vnucikovia takze snad pre toto babu, lebo aspon konecne bude aj dievca v rodine 🙂
no ved snad vsetko fajn dopadne a pojdes prirodzene...hlavne si to netreba privolavat a mysliet pozitivne...
najprv som bola na homeopatikach, ale ked to zacalo byt zle, tak som sla na paralen, kvapky do nosy klasicke, tie pre tehotne vobec nezaberali a sirup na priedusky som tiez musela dat, lebo som kaslala jak tuberak, a poctivo lezim, ale lepsie takto ako skoncit na antibiotikach ☹ ale som 21 tt tak snad to nieje az take zle...
poslem ti link na nabytok do IP 🙂

majulosa
24. jan 2012

@marianax mojka nieje zač na to sme tu aby sme jedna druhú podržali 😉 🙂

marianax
24. jan 2012

@alllexa1 ahoj vitame ta tu 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin Teraz je veľa chorých.
Tiež myslím, lepšie ako ATB.
Ja mám s homeopatikami veľmi dobré skúsenosti, len ak choroba už naplno prepukne, to už asi nemajú až taký účinok.
To jefakt, treba pozitívne myslieť.
Zajtra idem na poradňu a dozviem sa výsledky AFP. Mi ho opakovali.

kkristin
24. jan 2012

@janula123 objednali sme bugaboo, a mountain buggy ...bugaboo trojkombinacia, je lahucky, co bolo pre mna jeden z dolezitych parametrov, aby som to vladala nakladat do auta, a druhy je vyslovene sportovy, tiez extra lahky a trojkolka, do lesov a na vyletiky, a super lahko skladatelny ako dazdnik 🙂

kkristin
24. jan 2012

@janula123 ja som chcela len homeopatika nemam rada lieky, ale ked uz bolo zle...nedalo sa, som to chytila od mm...a preco ti ich opakovali??nieco vazne?

kkristin
24. jan 2012

@janula123 teutonia je super, vravela mi ta pani v obchode co nam radila, len bola dost tazka a ja som taky slabsi typ...ale ze su velmi kvalitne...dolezite ze si spokojna 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin Dobré kočíky.
No mne prvé robili v 15.tt a AFP vyšlo nižžšie, tak na hranici. Sestrička mi potom povedala, že sa to robí až od 16. tt
No opakovať mi to musia, či to stúpa. To isté som mala aj pri malom, to isté, vyšlo nižšie a tiež mi to opakovali.

kkristin
24. jan 2012

@janula123 no mne to robili az v 18tt ale verim ze to bude ok aj u teba....
hej uz sa na kociky tesim strasne...verim ze to bol dobry vyber

janula123
24. jan 2012

@kkristin Len je teda pre nás Teutonka malá. skoro sme z nej vyrástli. 😀 Bo môj mm má 194 cm, ja mám 175 cm a narodilo sa nám dieťa 54 cm a 4050 g. Veľmi rýchlo rastie a od svojich rovesníkov je o hlavu vyšší. 😀
A golfáč som hľadala pre väčšie deti, normálne problém taký nájsť.

janula123
24. jan 2012

@kkristin ja si tiež nič zlé nepripúšťam.
Hej AFP sa robí od 16.-20.tt.
Určite budú kočíky fajn. Kamoška mala Bugaboo a bola spokojná.

kkristin
24. jan 2012

@janula123 nestras moj mazel ma skoro dva metre 🙂 ale ked mozem poradit tento golfac co sme kupili my je pre deti az do 6 rokov, moj manzel si do neho sadol 🙂 vanicka neviem, elbo z tohto sme brali len verziu sportovu 🙂

kkristin
24. jan 2012

@janula123 tak bude vsetko fajn 🙂 a hotovo
z nasich kriterii co sme si dali nam vysli len tri kociky, sme aj dost akcne typy 🙂 dva sme kupili.... ale ten bugaboo sa tesim, mm zas z toho druheho 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin Jéj, tak to je super, že je taký veľký. Ja som vtedy hľadala golfky s vyššou nosnosťou, no akosi som nič nenašla. Ten Váš vyzerá super.

janula123
24. jan 2012

@kkristin Fíha, že 2 m, dobré a ty si ako vysoká?

kkristin
24. jan 2012

@janula123 skoro dva mestra 190 cm tak nejak, proste fakt vysoky 🙂 ja som 173 takze ked si dam opatky tak je to fajn...no ten kocik je skvely, ta pani v obchode ho strasne vychvalovala, je cely z kvalitneho materialu, takze sa nezlomi, a je fakt veliky co sme osobne skusili, ide uplne do lahu...predavajuca nam povedala ze toto by bol jej vyber ...a ma velike kolieska, takze prejde cez vsetko a lahucky a lahunko ovladatelny, lepsie ako bugaboo
http://mountainbuggy.com/en/buggies/single precitaj si pripadne, predavaju ich vo viedni, v dohnale...

kkristin
24. jan 2012

@janula123 195 prepac, proste vysoky 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin ten kočík je super. Keby som vtedy na také niečo narazila, určite by som si dala povedať.

kkristin
24. jan 2012

@janula123 tak s kocikmi je to uz ako s mobilom, kazdy rok nieco nove, clovek to nestiha sledovat 🙂

janula123
24. jan 2012

@kkristin tak to máš úplnú pravdu.
🙂

sandy80
24. jan 2012

@marianax neviem, pozajtra idem na sono, tak dúfam že sa ukáže🙂

marianax
24. jan 2012

@sandy80 aha tak drzim palceky a daj vediet 😉

milacik0106
24. jan 2012

@marianax Uvidíš aj u teba bude všetko o.k a maličký bude zdravý ako rybka ... tak hlavu hore a pozitívne mysli .. neprivolávaj nič škaredé ... držkaj sa

marianax
24. jan 2012

@milacik0106 dakujem ti moja ja verim ze bude vsetko ok 🙂

chelonka
24. jan 2012

@michelle1984 na tvojom mieste by som sla do prace na 1 - 2 dni a potom by som sa vrátila ku gynekologovi, s agumentami, že ti pri praci tvrdne bruško a že sa ti točí hlava a je ti na odpadnutie - toto určite zaberie - kamaratka to presne takto urobila - potom ta nemože poslať do prace!

alllexa1
24. jan 2012

@janula123 - ja som tiez rodila v Ruzinove, ale teraz by som asi na Antolskej, lebo tam mam znameho doktora.
A drzim palce na tie testy!

@kkristin @janula123 - tak niekedy aj ten prirodzeny porod dost narocny, ja som sa davala dokopy dva mesiace, bola som strasne dotrhana a stratila som vela krvi. Takze v podstate mi je uz jedno, ako to pojde tentoraz, ci cisarsky alebo prirodzene...