Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kkristin Mne osobne je to jedno, čo to bude, no môj mm a aj moja mamina by chceli opäť chlapca a svokorvci dievča, bo ešte vnučku nemajú.
Ani nehovor, ja tiež zle spomínam na sekciu, ten prvý deň po je hrozný. Takže ke´d mi to doki povedal, tak som ostala zaskočená, bo som rátala, že by som rodila priridzene. Ešte tu je šanca. Len ak bude mimi väčšie, tak sa sekcii nevyhnem. 😒
To máš super, že môžeš aj z domu čo to porobiť.
Aj si brala nejaké lieky, či si na homeopatikách? treba to poriadne vyležať.
Máš aj foto nábytku, čo si objednala?
@janula123 🙂 no u nas su tiez vnucikovia takze snad pre toto babu, lebo aspon konecne bude aj dievca v rodine 🙂
no ved snad vsetko fajn dopadne a pojdes prirodzene...hlavne si to netreba privolavat a mysliet pozitivne...
najprv som bola na homeopatikach, ale ked to zacalo byt zle, tak som sla na paralen, kvapky do nosy klasicke, tie pre tehotne vobec nezaberali a sirup na priedusky som tiez musela dat, lebo som kaslala jak tuberak, a poctivo lezim, ale lepsie takto ako skoncit na antibiotikach ☹ ale som 21 tt tak snad to nieje az take zle...
poslem ti link na nabytok do IP 🙂
@janula123 objednali sme bugaboo, a mountain buggy ...bugaboo trojkombinacia, je lahucky, co bolo pre mna jeden z dolezitych parametrov, aby som to vladala nakladat do auta, a druhy je vyslovene sportovy, tiez extra lahky a trojkolka, do lesov a na vyletiky, a super lahko skladatelny ako dazdnik 🙂
@janula123 skoro dva mestra 190 cm tak nejak, proste fakt vysoky 🙂 ja som 173 takze ked si dam opatky tak je to fajn...no ten kocik je skvely, ta pani v obchode ho strasne vychvalovala, je cely z kvalitneho materialu, takze sa nezlomi, a je fakt veliky co sme osobne skusili, ide uplne do lahu...predavajuca nam povedala ze toto by bol jej vyber ...a ma velike kolieska, takze prejde cez vsetko a lahucky a lahunko ovladatelny, lepsie ako bugaboo
http://mountainbuggy.com/en/buggies/single precitaj si pripadne, predavaju ich vo viedni, v dohnale...
@marianax Uvidíš aj u teba bude všetko o.k a maličký bude zdravý ako rybka ... tak hlavu hore a pozitívne mysli .. neprivolávaj nič škaredé ... držkaj sa
@milacik0106 dakujem ti moja ja verim ze bude vsetko ok 🙂
@michelle1984 na tvojom mieste by som sla do prace na 1 - 2 dni a potom by som sa vrátila ku gynekologovi, s agumentami, že ti pri praci tvrdne bruško a že sa ti točí hlava a je ti na odpadnutie - toto určite zaberie - kamaratka to presne takto urobila - potom ta nemože poslať do prace!
@janula123 - ja som tiez rodila v Ruzinove, ale teraz by som asi na Antolskej, lebo tam mam znameho doktora.
A drzim palce na tie testy!
@kkristin @janula123 - tak niekedy aj ten prirodzeny porod dost narocny, ja som sa davala dokopy dva mesiace, bola som strasne dotrhana a stratila som vela krvi. Takze v podstate mi je uz jedno, ako to pojde tentoraz, ci cisarsky alebo prirodzene...

@indys no ja som dnes úplne mimo, nátačky vo vlasoch, rozmazané oči, takto veru domácu pohodu nevytvorím 🙂