icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
27. jan 2012

@silvia0201 jeeeej chrumka mala no som stastna moja ze je vsetko ok 😀

marianax
27. jan 2012

@tinka5 ahoj niekto si dava sodu bikarbonu aj ked to neodporucaju alebo skus nejaku vodu perlivu neviem moja sestra pila mlieko to jej pomahalo alebo sa porad v lekarni 😉

marianax
27. jan 2012

@nat_marcipanova ahoj vitame ta tu 🙂 vecicky ked mas strach nekupuj kupuj az vtedy ked budes pripravena ved casu este dost 😉 ja nemam nic 🙂

silvia0201
autor
27. jan 2012

@marianax aj ja. aj tvoje bude v poriadku. uvidíš 😉

alicia28
27. jan 2012

caute baby, nebyva cam zle od zaludka? ja zjem hocico a do par minut od najedenia ma picha pod rebrom napravo.... a je to teda poriadna bolest, ☹ hruza,, myslela som ze je to palenie zahy ale sama to neviem identifikovat 😒 lebo nikdy som nic take predtym nemala. a pri prvom som toto asi neriesila,, som v 22.t a dufam ze sa to nebude zhorsovat lebo potom neviem ci mam prestat jest alebo ako sa zariadit ? ☹

lulu1988
27. jan 2012

Ahojte baby...takze oznamujem Vam a pridavam sa k mamickam co cakaju princezne...🙂) budeme mat krasnu bambulku....dnes sme boli na 3D utz neuveritelne krasny zazitok...nezdrzala som sa slz a polovicka tiez....

lulu1988
27. jan 2012

@nat_marcipanova Ahoj, ja som zacala nakupovat prve veci na Vianoce ale tiez s obavami.... ale dnes uz mame slusnu zbierku oblecenia ... podla mna zalezi na tebe kedy sa rozhodnes.... ked sa bojis pockaj...ale potesit sa urcite mozes nejakou malickostou... 😉

silvia0201
autor
28. jan 2012

@lulu1988 gratulujem k malinkej a vítam ťa v dievčenskom klube 😵 nás je tu veľmi málo. prevaha je tu chalpčekov.
ale tuším v súkromnej je to prevaha zasa dievčat, ale týmto som si nie istá 🙂

lenka_x
28. jan 2012

@marianax a to amnio sa uz nemoze mylit?

lenka_x
28. jan 2012

@nat_marcipanova ahoj, ja nic nemam, tiez sa este bojim :/ stale odkladam aj ked mam uz take bocaky ked idem okolo detskeho...

nat_marcipanova
28. jan 2012

@lenka_x bocaky mam teda aj ja riadne ked idem okolo detskeho... 🙂

slavka1212
28. jan 2012

@silvia0201 Ahoj moja ....akurat cumim do tych papierov a pohlavie este nemam zapisane ......neviem preco ....som z toho taka domotana ...riadny napinak to je 🙂 mala mi napisat chlapceka nie ??

indys
28. jan 2012

@lenka_x tak tak. tomu sa hovori , ze aj ovca ostane cela aj vlk je syty

@tinka5 na palenie zahy pomaju lupane mandle. Ale nie prazene a solene. Musis si kupit tie hnede v supke, zaparit ich horucou vodou a olupat

silvia0201
autor
28. jan 2012

@slavka1212 ja ti neviem povedať, lebo každý dr je iní. napríklad mojej sesterke celé teju neanpísal dr do knižky pohlavie a zas ten istý dr mojej kamoške napísal pohlavie. najlepšie budem keď sa najbližšie opýtaš, že prečo ti to tam nenapísala. ja som ostala prekvapená, že mi to tam napísala 🙂

eemmaa
28. jan 2012

@slavka1212 ahoj ani mne nenapisali do papierov, ze cakame chlapceka iba mi to povedali....

majulosa
29. jan 2012

Ahojte babenky a od zajtra sú naše slniečko o jeden týždeň staršie a my sme o týždeň bližšie k pôrodu 😉 🙂

indys
29. jan 2012

@majulosa aj ja to takto ratam. Vytesujem sa z kazdeho dna co mame za sebou a ze je vsetko v poriadku no a potom si uvedomim. Do kelu to uz je dalsi tyzden za nami a tesim sa ako mala?

@slavka1212 ani ja nema napisane v knizke pohlavie a to mi uz 2x pekne ukazal, ze to bude chlapec. Asi zalezi od dokotra no a pri tebe to aj tak videla iba tak letmo, takze asi kym si lekar nie je isty tak to tam nenapise

marianax
29. jan 2012

@lenka_x neviem stale je nejake percento ze sa moze mylyt ale ale iba take malinke lebo to amnio je dost presne

marianax
29. jan 2012

@silvia0201 dakujem moja verim tomu zajtra ma caka ta genetika tak tento tyzden bude nabity zrejme 😕

marianax
29. jan 2012

@lulu1988 gratulujeeeeeeeeeem 🙂

silvia0201
autor
29. jan 2012

@marianax potom daj vedieť ako to dopadlo 😉

marianax
29. jan 2012

@silvia0201 dam moja dam 🙂 a co dnes varite moj mm je doma tak robi ryby s ryzou mnamkaaaaaaaaaa a kurca s plnkou a kuraciu polievocku no a ja robim domace rezance tak dnes sa asi opraskam dufam ze zajtra ma nebudu vazit 😀

marianax
29. jan 2012

@eemmaa ahoj emmka ty si tu nova akosi som ta tu nezaregistrovala 🙂

silvia0201
autor
29. jan 2012

@marianax mne o váhe ani nehovor. ja som za mesiac pribrala 2,5 kg. chápeš!!! no ja nie!!! dr zatiaľ nič nepovedala.
dneska som chcela pôvodne uvariť lasagne, lenže včera v kaufalnde som kúpila také je.... cestoviny, kde nebol slovenský návod. aj som sa pýtala predavačky, či cestoviny treba variť, alebo len poukladať a nechať zapiecť. pozerala na mňa ako na mimozemšťana a opýtala sa či to zvyknem variť, že ona to ešte nikdy nejedla. no ale nech napíšem podstatu. cestoviny som nechala trocha prevrieť, čo som spravila obrovskú chybu. totálne sa rozvarili. tak som ich vykydla sliepkam. k mäsu som vyvarila vretenká. asi tak. no a máme doma návštevu, prišla nás kuk bud.svokra, a ona je skvelá cukrárka, tak včera napiekla osie hniezda a oškvarkové pagáče a dneska zasa koláč. no idem prasknúť. kua, to sa bude sakra ťažko zhadzovať 😝

sandy80
29. jan 2012

Ahoj, tak my sme sa akurát vrátili z prechádzky so synom aj s mm, najedli sme sa, uložím malého spať a idem trocha oddychovať🙂 Mamina robila zákusky nejaké fajnové, tak sa už neviem dočkať, kedy k nám zavíta. Ja som zatiaľ pribrala počas celého tehu 1 kg, neviem či je to normálne, sestričky ani doki nehovorili nič🙂

marianax
29. jan 2012

@silvia0201 😀 moja ja uz musim vypadnut z bytu lebo to jedlo asi cez usi pojde 😀 uz nemam to kde napchat 😀

marianax
29. jan 2012

@sandy80 wow jedo kilecko tak to mas stastie ja uz 4kg 😀

marianax
29. jan 2012

@silvia0201 no a tie cestoviny tak vidis ja sa radsej uz nic predavaciek nepytam lebo tiez pozeraju na mna akoby som spadla z marsu 😀

silvia0201
autor
29. jan 2012

@marianax nechápačka. tak potom prečo robia predavačku, keď nič nevedia. 😅

lenca6482
29. jan 2012

@marianax držím ti palečky veeeeľmi.....bude to určite dobré 😉