Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@blackswan75 nič nieje 100% kolegyni povedali že sa ma narodiť chlapec a narodil sa chlapec a kamaratke povedali, že to bude dievčatko a narodil sa chlapček s pipíkom 😀 sa bola pýtať potom tej lekárky, že jak je to možné a len sa zakoktávala. A mnohokrat sa stáva, že výsledky z amnio vyjdu úplne zle - ale žena je odhodlaná aj tak porodiť dieťatko a hádajte narodilo sa úplne zdravé aj ked ju lekáre presviedčali nech si to da zobrať a aj opačný prípad sa stal amnio výsledky super a bábatko sa narodilo s downovým syndrómom.
A to si nevymýšlam mám to od kolegovej manaželky ktorá pracuje na kramároch na novorodeneckom ako zdravotná sestrička.
je to tak 100% ako antikoncepcia - proste niekedy sa stane omyl.
Dokonca nedávno tu na koníkovi bola baba čo bola na amnio a tiež jej povedali že to bude baba a potom bol v 30 tt na sone a tam na vlastné oči 4ria videli pipíka -. tak teraz je zvedava čo sa jej vlastne narodí
ahojte babenky. chcem sa opýtať, v ktorej časti brucha cítite najviac pohyby.
@silvia0201 ja tak vlavo dolu, teda ak su to pohyby - dufam, ze som si to dobre zaradila
@lenka_x pýtam sa preto, lebo aj ja väčšinou cítim dolu v podbrušku a niekedy aj okolo pupka
Ahojte možte mi poradit bola som na ultrazvuku a babetko ma nalez na srdiečku ARSA (aberantní pravá arteria subclavia) mate s tim nekto skusenosti ? 😢
@silvia0201 ahoj ja vacsinou v podbrusku rad ma kope do mechura 🙂
@lenka_x co som pocula tak ta cukrova voda sa pije a potom ta maju kazdu hodinu pichat do prsta ci ti nestupa cukor a nemas tehotensku cukrovku. Ja som sa na 4D objednavala tiez sama a ta sestricka kam som volala sa ma pytala v kolkatom som tyzdni a ked som jej povedala tak mi hovorila, ze to uz je nacase.
Ahojte,
aké dobrotky vyvárate 🙂. Ja jem surovú mrkvu a ananás...
@silvia0201 ja cítim najviac v podbrušku
@macik061, to mi je veľmi ľúto, skúsenosti nemám
@macik061 fíha. no tak s týmto skúsenosť nemám, ale podľa toho čo píšeš, nebude problém v srdiečku, ale v tepne ktorá vychádza zo srdiečka a to v oblasti kľúčnej kosti.
@silvia0201 🙂 tak to sa tesiiiim s tebou 🙂 uz vies co to bude?
@eemmaa že vraj dievčatko. však uvidíme či to nebude aj do tretice chlapček 😉
citim sa hrozne v stredu mam ist na odber plodovej vody
@silvia0201 jeeej tak to je mile ja som tajne dufala, ze to bude dievcatko, ale ako povedala pani doktorka bude to chlapcek 🙂
@eemmaa no pozri. ty čakáš prvé, no tak druhé bude dievčatko. 😉
@silvia0201 no to dufam 🙂 ale v podstate mi to je jedno len nech je zdrave, ale v robote mi uz hovorili, ze mam priniest udaje o mne a manzelovi a da´ju mi to vyratat a podla toho sa mame snazit 🙂 ale asi najprv pockam aky bude porod a potom sa rozhodnem ci chcem este jedno 🙂
@blackswan75 no tak ked vynecham tie krize co ma hrozne bolia chodim doslova ako kacer tak je to ok a ty si z coho dostala zapal ?
@silvia0201 no ja citim v spodnej casti brucha na pravej mame hlavicku a na lavej strane nozicky 🙂

@adulka165 ahoj, aj ja sa idem objednavat na 3D v pondelok, ale musela som sa nan pytat, kamaratku zas poslali automaticky a mala to zadarmo vramci poistenia, platila len za fotky, podla coho to teda zalezi ci ta posle alebo nie? ....a inak ta cukrova voda, to vysetrenie ako presne funguje, o tom mi tiez nic nehovoril 😕