icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

emily84
17. okt 2012

@1ivanka1 Gratulujeme k dnesnym 4-rom mesiacikom 🙂

kuriatko21
17. okt 2012

@jakani no vieš že som si na teba aj myslela? V našom okrese nie, v SE je vraj dosť zima a studená voda - okrem toho sú bábätká v tom normálnom bazéne, kde potom a aj predtým plávu aj ostatní. Ale chceme chodiť do Hodonína, nie je to zas až tak daleko a majú vcelku fajn ceny. Rada by som začala už pobytom vo vaničke (5lekcií za 1000kč) - to sa môže už od 2 mesiacov. Plávanie (10lekcií za 1800kč) začína od 6mes., čiže pre naše deťúrence pripadajú do úvahy kurz začínajúci vo februári, alebo v apríli (potom robia až na jeseň). Ak by sa ti chcelo, mohli by sme kľudne aj spolu chodiť...🙂, bolo by nám veselšie...

silvia0201
autor
17. okt 2012

@myska183 presne ako my. aj my chodíme najneskôr o 9.30 hod von. moja v noci spí celkom dobre. klop, klop. minule mi prespala od 20.-tej do 5.30 hod. čo som bola milo prekvapená. 1x takto ťahala 😀 ja som bola 3x hore, lebo tak som zvyknutá.
ale poväčšinou je 1x v noci hore.

silvia0201
autor
17. okt 2012

@marianax presne aj ja tak v noci robím. som úplne ticho, aby sa celkom neprebrala.

filipb
17. okt 2012

Ahojte mamičky 🙂 Privtriem sa medzi vás. Moje bábätko sa narodilo 6.6.2012 a volá sa Šimonko 🙂

hrivushka
18. okt 2012

@kari55 mne sa pretaca uz dva mesiace

Teraz sa pokúša lozit. Síce dozadu ako rak ale nevadi 😀 ináč uz si vie držať sama flasku ked pije čaj. Rýchlo to uteká...pred chvilou sa narodila

1ivanka1
18. okt 2012

@emily84 ďakujeme 🙂 🙂 my sme si ich včera odvrešťali ☹ ☹ ☹
aj vám všetko dobré k 4 mesiačikom 🙂

1ivanka1
18. okt 2012

@filipb pekný dátum narodenia 🙂

1ivanka1
18. okt 2012

@kuriatko21 aj ja budem chodiť do hodoša na plaváreň s malou 🙂

kari55
18. okt 2012

pomooooooooc................ ☹ spaaaať 🙄 Moja malá je ako na baterky. Cez deň spí tak 4x po 20min. a v noci sa budí každú hodinu a pol na kojenie a potom ju neviem uspať ona sa tým kojením úplne preberie , potom sa jej čká 😖 a zaspí tak na chvíľu a zase to isté 😲

jakani
18. okt 2012

@kuriatko21 jeeej, to ma nenapadlo hladat u nasich susedov 😵 maju aj nejaku www stranku, kde sa to da prestudovat? na 99% by som isla, to 1% musim este skonzultovat s MM, ale on nebude proti 😝, aspon myslim 🙂 to by bolo super, a ktory turnus by ste chceli chodit? a tie vanickove su kedy? ja sa tesiiim 😀 ta moja opica ma vodu rada, aspon by sme mali spomienky a zazitky, ved toto babatkovske obdobie sa uz nikdy nezopakuje...treba si ich poriadne vychutnat 😵

jakani
18. okt 2012

@kuriatko21 otvorim IP, a kuk, link na plavanie 😀 😀 citas mi myslienky, idem to prestudovat 😉

1ivanka1
18. okt 2012

@jakani
@kuriatko21
inak v hodoníne sú dve miesta kam sa dá chodiť...

jakani
18. okt 2012

@1ivanka1 a kde? toto co mi poslala Katka, je plavecky bazen, a baby klub Katka...
@kuriatko21 tie vanickove som si uz nastudovala, je to podla volneho terminu, tak som im vypisala rovno prihlasku, kedze je to od 2-6 mes., nech to stihneme 😉 teraz uz len cakat, kedy sa ozvu, ze je volny termin....vy uz ste prihlasene??.....a to plavanie pisu, ze je najvhodnejsie cim skor, tak sa asi treba prihlasit v tom unore...ideme do toho, nie? 😀

market26
18. okt 2012

ahojík kočeny nemáte některá zájem o oblečko na holčičku,,,dejte vědět papa

filipb
18. okt 2012

@1ivanka1 🙂 tak nejako sa podarilo 🙂

katkagab
18. okt 2012

ahojte
Náš Miško mal byť júnový, ale narodil sa 26.5. 2012.. tak ostávame v tejto skupine, ak môžme 🙂
už máme 20týždňov.. ťaháme na 5 mesiac!
už sa pregúľavame na bruško.. potom máme nervy, že sa nevieme vrátiť späť, alebo nedočiahneme na niektorú hračku :D kakáme tak každý druhý deň... aj spánok sa nám stále mení... cez deň tak doobeda v kočíku aj dve hodiny pospí, a poobede doma po hodine dva krát... a noci máme kadejaké.. boli super, ale tieto posledné dni by sme sa aj každú hodinu krmili- plne dojčím...
no a tak .. od pondelka ideme chodiť plávať.. tak som na to zvedavá! vo vani sa mu zatiaľ moc páči 🙂

emily84
18. okt 2012

Baby poradte, pod kolienkami mame cervene akoby zapareniny, skusala som sudokrem, bepanthem, nepomaha, jeden den to ma pekne, druhy den horsie...

kuriatko21
18. okt 2012

@emily84 ahoj, my sme mali na chrbátiku, bola som zúfalá, nič nepomáhalo... Ak kojíš, skús porozmýšľať, či neješ v poslednej dobe niečo iné, nové... ja som prestala piť sirup a malej to zmizlo do dvoch dní... a to som si zo začiatku na ten sirup ani nezmyslela...

kuriatko21
18. okt 2012

@jakani
@1ivanka1 na vaničky sme už prihlásené, ale ešte sa nikto neozval, tak uvidím. Na plávanie ešte nie sme... Ja som práve tiež chcela ísť vo februári, ale mm ma odhovára, vraj je vtedy najviac zima, čiže nič moc pre malú a nič moc na jazdenie autom,predsalen to nie je zas úplne za rohom. Ivi a vy dve kedy sa chystáte? Teda ktorý termín? Nevedela som, že sú tam dve miesta, máš bližšie info?
Ešte sa k nám nakoniec pridajú aj @lenca6482 a @zuzu4444 a budeme mať také regionálne júnovkové plávanie, možno nám spravia extra kurz... 😀 😀 😀

emily84
18. okt 2012

@kuriatko21 Dakujem za typ, ja len kojim, tak to moze byt z toho co ja zjem. Musim zistit z coho... 😒

jakani
18. okt 2012

@kuriatko21 no, moj mm hovori to iste....ale zase na druhej strane, odporucaju, aby sli deticky plavat co najskor...len predsalen, tie cesty, a zima vonku....tak dame to na ten april? to by bolo super, junovkove zahoracke plavanie 😀 😀

majusqwa
18. okt 2012

@kuriatko21
@jakani
@1ivanka1 ze sa vam vtierknem, ja chcem tiez s malou chodit na plavanie, momentalne byvame priamo v SE. co som si zistovala, tak tu je plavanie v piatok rano o 7:45 z toho dovodu, aby mali deti vodu co najcistejsiu (voda sa cisti v noci). inak, ti ludia, co orbia kurzy v SE, ich robia aj v TT a aj v hodonine. povodne som chcela zacat od jej polroka (ale to vychadza tak v januari a to sa mi teda nepaci, predsa len, ked s nou vyjdem z plavarne, ten teplotny skok 😖 ). tak neviem. skor som rozmyslala zacat na jar/leto, taky april-maj.

@olivka84 ja som nedala vobec ockovat. niektore mamicky sa kvoli tomu na mna pozeraju sice krivo, ale mozu mi akurat tak... kedze viem, ze ockovanim by som si dieta mohla zabit, nebudem to riskovat. ale tak kazdy ma inu rodinnu anamnezu a ine zdravie ;) a hlavne kazdy ma svoj rozum ;)

kuriatko21
18. okt 2012

@majusqwa Ďakujem za info, nevedela som, že sa pláve v SE tak skoro a z akého dôvodu. čo ma ale na tom odrádza je práve to prostredie - občas sme tam zašli plávať, ešte ked malá nebola na svete. Je tam fakt dosť zima aj pre dospeláka, aj voda je studená, okrem toho čo viem, tak tam nebol žiadny kútik pre bábätká - prebaľovací pult atĎ., ale to sa možno zmenilo. Čo sa inštruktorov týka, tak to viem, že pendlujú medzi viacerými miestami. Ja chcem práve skúsiť tie vaničky a to v SE neponúkajú. NEtuším totiž, ako bude malá reagovať na väčšie množstvo vody. Doma vo vaničke je síce neskutočne rada, ale to ešte neznamená, že sa jej bude páčiť aj vo veeeľkej vani...tak uvidíme. Ideme prvýkrát teraz v pondelok, tak dám info... 🙂

kuriatko21
18. okt 2012

@jakani my asi dáme až ten apríl... aj ked by som tiež šla najradšej čím skôr.. 😀 ale to som len taká netrpezlivá. Inak my ideme do vane teraz v pondelok, vy kedy? nestretneme sa náhodou? 😀

jakani
18. okt 2012

@kuriatko21 my v utorok!!! prisla mi teraz vecer sms-ka 😀 ...tak v pondelok budem cakat na vase dojmy, som zvedava, ako sa Barborke bude pacit...dufam, ze tam bude fakt teplucko, lebo my sme s Gabi obidve totalne zmrzliny 😝

kuriatko21
18. okt 2012

@jakani mne tiež prišla teraz večer..🙂 mali sme ísť tiež v utorok, ale už niečo máme. Ja som tiež veľmi zvedavá a tiež veľmi dúfam, že tam nebude kosa. U nás som síce totálna zmrzlina hlavne ja, ale stačí, ked chytím B. studenými rukami a už je aj ona zmrzlina... 😀

zuzu4444
19. okt 2012

@kuriatko21 kam sa mam pridat?

olivka84
19. okt 2012

@majusqwa a ake to malo nasledky ze si nedala ockovat? viem ze je to nic v porovnani s tym co by sa mohla drobcovi stat ale tak aby som vedela co mozem cakat

kuriatko21
19. okt 2012

@zuzu4444 na babyplávanie v Hodoníne...🙂