icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majusqwa
2. nov 2012

@kuriatko21 ja tiez rozmyslam viac nad hodoninom, predsa len, v SE ani pultiky nie su, ani to nie je velmi baby friendly, co sa mi tak zda... okrem toho tam je dost chladno aj na mojho mm, a to je teda dost otuzily. len mne sa uz teraz zda dost zima, som chcela chodit skor na prelome jar/leto, ale to uz vanicky nestihnem... ale diky za info 🙂

kuriatko21
2. nov 2012

@majusqwa ja chcem chodiť na jar do bazéna...vaničky nám vyšli takto preto, že nechodíme každý týždeň z časových dôvodov..Inak vaničky bývajú vždy pondelky a utorky od ca 13, do ca 16hod...Stačí keď na ich webstránke vyplníš formulár a potom ti príde sms, kedy majú voľný termín a či ti vyhovuje. ďalšie termíny si už nahlasuješ priamo tam..

majusqwa
2. nov 2012

@kuriatko21 no my sme rozmyslali aj tak, ze by sme na tie vanicky nesli, ale az v aprili/maji priamo do bazena. len neviem, ci to nebude prilis velky skok zasa.

monuska342
3. nov 2012

@kuriatko21 noo ved to robil aj moj a vobec mu to nepomahalo tak teraz som uz ani nekupovala 😉

jakani
3. nov 2012

@majusqwa mne sa na vanickach paci, co moja krpata ale povedat nemoze 😝 , boli sme uz 2x, a chvilkami sa usmievala, vzapäti zas vyrevovala...a to dost...dokial sme ju nevybrali von, vtedy automaticky usmev-proste herecka...tak mame teraz 2tyzdnovu pauzu, aby "zabudla", ze sa jej nieco nepozdavalo.......inak mozem odporucit, je tam velmi mila instruktorka, pekne prostredie, vodicka tepla.... 😉

jakani
3. nov 2012

@kuriatko21 tak to ste sa riadne poponahlali!!! gratulujeme 😀 Nasa Gabi je nervna od zubkov uz dlhsie, tlaci si, ide mi zjest ruku, byva mrzuta, ale stale nic...a posledne dva dni uz extrem, vcera nespala skoro 5 hodin, co vyrevovala, nijako sa jej nepacilo na rukach, v kociku, nikde...asi UZ to pojde 😖 Inak, my jej davame gel Dentinox, moze sa iba 3x denne, a je na nej vidno, ze sa jej ulavi...obsahuje male mnozstvo lidokainu, a fakt, ked si po nom obliznem prst, trocha mi strnie jazyk 😅 tak je naozaj ucinny...

kuriatko21
3. nov 2012

@jakani ďakujeme...nooo...ja som na to prišla až ráno, že má zúbok...a v ten deň bola aj trocha umrnčaná, ale inak v poho... kiež by sme každý zúbok vítali takto dobre.... Gabi držíme palce, my máme tiež ten gél...ale malej očividne chutí, tak jej ho už nedávam..pre istotu.. 🙂

marianax
4. nov 2012

@kuriatko21 jej vy uz mate zubok? gratulujem 🙂 ani ste 🙂 a vela netrapili ze?

kuriatko21
4. nov 2012

@marianax áno, máme, Ďakujeme.. 🙂 veľmi ma prekvapil, veru by som ho ešte nečakala teraz! Zatiaľ sme sa veľa nenatrápili, ďalšie budú už asi tvrdší oriešok... 🙂 A Lukáško ako sa má? čo očičko?

marianax
4. nov 2012

@kuriatko21 dakujem za opytanie uz je dobre na 5x sa podarilo prepichnut tak som rada 🙂 no inac tiez si niekedy myslym ze mu uz pojdu zubky lebo aj stolicu ma niekedy riedku kaka kazdy den co pred casom kakal kazde 3-7dni este kojim a je dost mrzuty v puse stale rucky az sa zlosti chudatko moje 😒 ale viem ze to moze trvat aj niekolko tyzdnov ci mesiacov a vy ako sa mate inac? 🙂

jakani
4. nov 2012

@kuriatko21 a ved to je prave dobre, ze jej ten gel chuti, inak by si s nim nedala masirovat dasienko 😉 , aj Gabci chuti, hned pri tom masirkovani pride na ine myslienky, davam jej ho iba pred spanim, ked vidim, ze ju to trapi.....inak, dnes sme sa zobudili s teplotou, zatial 37,8, som zvedava, co bude do vecera....snad zub, snad viroza, mame totiz aj soplik a kychacky.... ☹

kuriatko21
4. nov 2012

@jakani no ano, lenže ona ho scucne akonáhla sa jej dostane do pusinky...dasienko ešte ani nestihnem masírovať... 😀 Fíh, teplota? 😕 to čo? Dúfam, že nebudete choré...! Držím palce... 😉

marianax
4. nov 2012

Babenky mam na vas otazocku na tie ktore kojite uz ste mali mrchu? ja este nie ale tak sa citim boli ma hlava aj pod bruchom urobili sa mi vyrazky a nervna som cely den och neznasam tie stavy 😠

miskaska
4. nov 2012

@marianax ja este nie...a je mi bez menstruacie super 🙂 a pri Emmke si kedy dostala?

kuriatko21
4. nov 2012

@marianax my sa máme inak super...až na to, že plešatiem pomaly, ale isto.. ☹ Ale to sme tu už rozoberali.... A tá druhá otázka, áno dostala, ale len raz (presne po roku) 🙂, čiže ca 3mesiace po pôrode...ale nakoľko beriem antik., tak viackrát nie.. či to tak má byť, to veru neviem, ešte som nebola u dr...

marianax
4. nov 2012

@kuriatko21 aha cize ked mala mala 3mesiace? a necitis sa niekedy na mrchu ? no uz sme pisali teda fakt a neskusala si ten sampon co som odporucala?

marianax
4. nov 2012

@miskaska no ved aj mne je bez nej paraaadne len keby ma tak vsetko nebolelo no priznaky mam na mrchu fuj ☹ pri Emmke ked mala 8mesiacov 🙂

kuriatko21
4. nov 2012

@marianax Ten šampón som ešte neskúšala, u nás ho nemajú, tak musím počkať, kde ho objavím... Hej, malá mala tri mesiace...bez pár dní.. A áno, niekedy sa na ňu cítim úplne, aj mám také príznaky ako som mávala tesne pred...nervozita, chuť na sladké atď...nič moc pocit teda, som si aj odvykla... 😀

marianax
4. nov 2012

@kuriatko21 jaj tak ja tiez vobec mi nechyba 😀 no ten sampon kupujem v Teta drogerii tak skus sa tam opytat je to znacka alpa a Luna snad to najdes mne pomohol nie je to este dobre ale uz to nie je ani take zle ako bolo 🙂

anulienka_nr
5. nov 2012

@marianax ja tiež mala ale len raz presne 17.09.,trvala mi 5 dní a od vtedy nič, tiež to nechápem.(kedže nič neberiem test som si robila,dokonca 3x) Bola som mierne v šoku keď som ju dostala, lebo plne dojčím a teraz som zasa v šoku že mi nechodí.(že by hra hormónov, pred tehu som mala menštruáciu ako hodinky)

keira
5. nov 2012

@anulienka_nr ja nekojim a tiez ju nemam!

marianax
5. nov 2012

@anulienka_nr teda divne je to asi naozaj tymi hormonami 😕

marianax
5. nov 2012

@keira to fakt? 😨 o takom pripade som este nepocula tiez je to zrejme tymi hormonami 😕

anulienka_nr
5. nov 2012

@keira a nie si tehu znova?

anulienka_nr
5. nov 2012

@marianax dúfam že ja tehu nie som..., lebo testy tiež nemusia byť spoľahlivé ale hádam po 2 mesiacoch je HCG tak vysoké že by sa mýliť nemali .... 😕

keira
5. nov 2012

@anulienka_nr tak to si ani len nechcem pripustit! 😠

marianax
5. nov 2012

@anulienka_nr no u mna sa ani jeden test nemylyl a to som si ich robila skor pri malom som vedela ked som bola len 4tyzdne tehu takze urcite je to hormonami

shopvick
Odpoveď bola odstránená
kuriatko21
5. nov 2012

@anulienka_nr
@marianax ja tiež plne kojím a tiež som mala len raz, tiež asi 5 dní a čudovala som sa...ale pripisujem to antikoncepcii... teda...dúfam, že tehu nie som...😀 to by bol fakt gól!!!

lenka_x
5. nov 2012

@kuriatko21 ja som kúpila Havka od Fisher Price, ale asi to nevydržím a dám jej ho za dva týždne, bude mať pol roka 😀 inak vkladačky, kocky, knižky, v ktorých sú puzzle - to je zatiaľ všetko 😉 a ešte valec, čo podporuje lozenie, ale ten už používame