Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majusqwa ja chcem chodiť na jar do bazéna...vaničky nám vyšli takto preto, že nechodíme každý týždeň z časových dôvodov..Inak vaničky bývajú vždy pondelky a utorky od ca 13, do ca 16hod...Stačí keď na ich webstránke vyplníš formulár a potom ti príde sms, kedy majú voľný termín a či ti vyhovuje. ďalšie termíny si už nahlasuješ priamo tam..
@kuriatko21 no my sme rozmyslali aj tak, ze by sme na tie vanicky nesli, ale az v aprili/maji priamo do bazena. len neviem, ci to nebude prilis velky skok zasa.
@kuriatko21 noo ved to robil aj moj a vobec mu to nepomahalo tak teraz som uz ani nekupovala 😉
@majusqwa mne sa na vanickach paci, co moja krpata ale povedat nemoze 😝 , boli sme uz 2x, a chvilkami sa usmievala, vzapäti zas vyrevovala...a to dost...dokial sme ju nevybrali von, vtedy automaticky usmev-proste herecka...tak mame teraz 2tyzdnovu pauzu, aby "zabudla", ze sa jej nieco nepozdavalo.......inak mozem odporucit, je tam velmi mila instruktorka, pekne prostredie, vodicka tepla.... 😉
@kuriatko21 tak to ste sa riadne poponahlali!!! gratulujeme 😀 Nasa Gabi je nervna od zubkov uz dlhsie, tlaci si, ide mi zjest ruku, byva mrzuta, ale stale nic...a posledne dva dni uz extrem, vcera nespala skoro 5 hodin, co vyrevovala, nijako sa jej nepacilo na rukach, v kociku, nikde...asi UZ to pojde 😖 Inak, my jej davame gel Dentinox, moze sa iba 3x denne, a je na nej vidno, ze sa jej ulavi...obsahuje male mnozstvo lidokainu, a fakt, ked si po nom obliznem prst, trocha mi strnie jazyk 😅 tak je naozaj ucinny...
@jakani ďakujeme...nooo...ja som na to prišla až ráno, že má zúbok...a v ten deň bola aj trocha umrnčaná, ale inak v poho... kiež by sme každý zúbok vítali takto dobre.... Gabi držíme palce, my máme tiež ten gél...ale malej očividne chutí, tak jej ho už nedávam..pre istotu.. 🙂
@kuriatko21 jej vy uz mate zubok? gratulujem 🙂 ani ste 🙂 a vela netrapili ze?
@marianax áno, máme, Ďakujeme.. 🙂 veľmi ma prekvapil, veru by som ho ešte nečakala teraz! Zatiaľ sme sa veľa nenatrápili, ďalšie budú už asi tvrdší oriešok... 🙂 A Lukáško ako sa má? čo očičko?
@kuriatko21 dakujem za opytanie uz je dobre na 5x sa podarilo prepichnut tak som rada 🙂 no inac tiez si niekedy myslym ze mu uz pojdu zubky lebo aj stolicu ma niekedy riedku kaka kazdy den co pred casom kakal kazde 3-7dni este kojim a je dost mrzuty v puse stale rucky az sa zlosti chudatko moje 😒 ale viem ze to moze trvat aj niekolko tyzdnov ci mesiacov a vy ako sa mate inac? 🙂
@kuriatko21 a ved to je prave dobre, ze jej ten gel chuti, inak by si s nim nedala masirovat dasienko 😉 , aj Gabci chuti, hned pri tom masirkovani pride na ine myslienky, davam jej ho iba pred spanim, ked vidim, ze ju to trapi.....inak, dnes sme sa zobudili s teplotou, zatial 37,8, som zvedava, co bude do vecera....snad zub, snad viroza, mame totiz aj soplik a kychacky.... ☹
@jakani no ano, lenže ona ho scucne akonáhla sa jej dostane do pusinky...dasienko ešte ani nestihnem masírovať... 😀 Fíh, teplota? 😕 to čo? Dúfam, že nebudete choré...! Držím palce... 😉
Babenky mam na vas otazocku na tie ktore kojite uz ste mali mrchu? ja este nie ale tak sa citim boli ma hlava aj pod bruchom urobili sa mi vyrazky a nervna som cely den och neznasam tie stavy 😠
@marianax my sa máme inak super...až na to, že plešatiem pomaly, ale isto.. ☹ Ale to sme tu už rozoberali.... A tá druhá otázka, áno dostala, ale len raz (presne po roku) 🙂, čiže ca 3mesiace po pôrode...ale nakoľko beriem antik., tak viackrát nie.. či to tak má byť, to veru neviem, ešte som nebola u dr...
@kuriatko21 aha cize ked mala mala 3mesiace? a necitis sa niekedy na mrchu ? no uz sme pisali teda fakt a neskusala si ten sampon co som odporucala?
@marianax Ten šampón som ešte neskúšala, u nás ho nemajú, tak musím počkať, kde ho objavím... Hej, malá mala tri mesiace...bez pár dní.. A áno, niekedy sa na ňu cítim úplne, aj mám také príznaky ako som mávala tesne pred...nervozita, chuť na sladké atď...nič moc pocit teda, som si aj odvykla... 😀
@kuriatko21 jaj tak ja tiez vobec mi nechyba 😀 no ten sampon kupujem v Teta drogerii tak skus sa tam opytat je to znacka alpa a Luna snad to najdes mne pomohol nie je to este dobre ale uz to nie je ani take zle ako bolo 🙂
@marianax ja tiež mala ale len raz presne 17.09.,trvala mi 5 dní a od vtedy nič, tiež to nechápem.(kedže nič neberiem test som si robila,dokonca 3x) Bola som mierne v šoku keď som ju dostala, lebo plne dojčím a teraz som zasa v šoku že mi nechodí.(že by hra hormónov, pred tehu som mala menštruáciu ako hodinky)
@anulienka_nr ja nekojim a tiez ju nemam!
@anulienka_nr teda divne je to asi naozaj tymi hormonami 😕
@keira a nie si tehu znova?
@marianax dúfam že ja tehu nie som..., lebo testy tiež nemusia byť spoľahlivé ale hádam po 2 mesiacoch je HCG tak vysoké že by sa mýliť nemali .... 😕
@anulienka_nr tak to si ani len nechcem pripustit! 😠
@anulienka_nr no u mna sa ani jeden test nemylyl a to som si ich robila skor pri malom som vedela ked som bola len 4tyzdne tehu takze urcite je to hormonami
@anulienka_nr
@marianax ja tiež plne kojím a tiež som mala len raz, tiež asi 5 dní a čudovala som sa...ale pripisujem to antikoncepcii... teda...dúfam, že tehu nie som...😀 to by bol fakt gól!!!
@kuriatko21 ja som kúpila Havka od Fisher Price, ale asi to nevydržím a dám jej ho za dva týždne, bude mať pol roka 😀 inak vkladačky, kocky, knižky, v ktorých sú puzzle - to je zatiaľ všetko 😉 a ešte valec, čo podporuje lozenie, ale ten už používame

@kuriatko21 ja tiez rozmyslam viac nad hodoninom, predsa len, v SE ani pultiky nie su, ani to nie je velmi baby friendly, co sa mi tak zda... okrem toho tam je dost chladno aj na mojho mm, a to je teda dost otuzily. len mne sa uz teraz zda dost zima, som chcela chodit skor na prelome jar/leto, ale to uz vanicky nestihnem... ale diky za info 🙂