icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

4divokakocka
15. jan 2013

@marianax ten kasel nam tak nevadi, ale mame zapchaty nos :( stale otsavam, davam kvapki... @lubi diky idem jej to dat !

lubi
15. jan 2013

@4divokakacka skus, nasmu to pomohlo. tiez chrapcal a zle sa mu dychalo. davala som mu to 3x denne.

marianax
15. jan 2013

@lubi dakujeme moja si zlata 🙂

marianax
20. jan 2013

Halooo je tu niekto? akosi je tu ticho? 😕 @silvia0201 ako sa mi mas moja? obedik uz navareny? 🙂

silvia0201
autor
20. jan 2013

@marianax ahoj moja. no ja som ko. včera sme boli na svadbe, tak som totálne grogy. ešte šťastie, že prišla imiho mama, tak aspoň mi obed navarila.... nemusela som ja po preflámovanej noci 😀

marianax
20. jan 2013

@silvia0201 jeeeej no ako bolo ? super ked si taka dobita 😀 to je zlata ze ti navarila to vela pomoze 🙂

kari55
21. jan 2013

Ahojte, nejako je nás tu pomenej....... 🙂 len som sa chcela spýtať či už dávate detičkám jogurty, pribináčiky alebo niečo také? Moja má sedem mesiacov a rozmýšlam , či dať či nedať.

silvia0201
autor
21. jan 2013

@marianax bolo veľmi dobre, onečne po dllllllllllllllhej dobe som sa vybúrila, ale chýbali mi parťáčky z mladosti a to sesternice, ale aj napreik tomu som sa poriadne vyšantila. svalovicu mám úplne všade xixixixixi. veď nato prišla, aby odstrážila malú a na druhý deň čo-to povarila. ale ona je tak či tak veľmi dobrá duša 🙂 ja som vďačná za každú pomoc.

@kari55 ahoj. je nás tu žaliostne málo. všetky sa odkmotrili do súkromných tém a na toto sa vys.....
daj kľudne. moja už papá aj domáci uvarený puding s normálneho mlieka. mala som síce trocha obavy, či ju nepreženie, ale obstála na 1. ja jej veselo dávam už varené jedlá, čo navarím,(niekedy sa mi podarí poriadne mastné, alebo trocha viac posolím) jogurty, hlavne broskyňový a vanilkový a keď nemám, tak aj čokoládový a to smotanové z jednoty. papá jedna radosť.

marianax
21. jan 2013

@silvia0201 no super to je dobre ze si sa takto odventilovala 😀 nabrala si nove sily 🙂

silvia0201
autor
21. jan 2013

@marianax veru a ešte túto sobotu ideme na ďalšiu oslavu, na 60.-tku. no som zvedavá dokedy budem mulatovať 😀 a tu budú už aj moje sesternice, takže sa budem asi plaziť domov 😀 😀

kari55
21. jan 2013

@silvia0201 No super, ďakujem ta ja to vyskúšam 🙂

silvia0201
autor
21. jan 2013

@kari55 neboj nič, len jej daj. ja zvyknem do jogurtov nastrúhať aj piškóty, aby bol hustejší a malá sýtejšia 😀

marianax
21. jan 2013

@silvia0201 😀 😀 😀 no moja len sa poriadne zabav potom to dospis a este ked budes mat pomocnicky tak to je len plus 😀

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax však uvidíme ako to celé dopadne. už som vyšla z cviku, lebo ešte aj dneska som nejaká rozbitá a to je už tretí deň po zábave. no čo už, už nie som najmladšia 😵

marianax
22. jan 2013

@silvia0201 no veru uz nie sme najmladsie akosi menej vydrzime ako nasi v nasom veku niekedy tak rozmyslam 😕 😅

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax asi tak nejak to bude. ale vieš ako to je. ideš sa zabaviť, čo-to aj popiješ a potom si mylsíš že si parketový lev... no na dôsledky vtedy nemylsíš. teda aspoň u mňa je to tak 😉
len tak odveci, kukni môj bazár, predávam veci po malej, možno máš naokolo seba baby, čo by sa im volačo hodilo 🙂

marianax
22. jan 2013

@silvia0201 viem o com hovoris xixi ale ja uz kvoli zdravotnym problemom nepijem nic tak mam pokoj 😀 😀 jasne kuknem a odporucim 😉 sice nemam nikoho poblizku ale mozno sa niekto najde 😉

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax zdravotný problém sem, zdravotný problém tam 😅 však aj vínko, alebo pivko je sám o sebe medecínka nie?? vínko na krv, pivko na trávenie. no ale nechcem tu robiť propagandu na chľast. nie nadarmo sa hovorí, že je to metla ľudstva. užila som si ho až-až pri ex.

marianax
22. jan 2013

@silvia0201 tak veru kevy ludia mali mieru mohli by to povazovat za liek .... a inac co malej uz davas papat?

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax všetko moja. pečivo ešte nie, lebo sa trocha bojím, že sa mi zadrhne. ešte nemá veľa zubov, ale čo navarím,tak jej na obed s toho dám. už nekupujem hotové jedlá. dosť to išlo do peňazí a prejdem už aj na kravské mlieko. minule som jej dala puding a nič jej nebolo, tak vo februári idem na poradňu, tak poviem, nech mi už nepredpisuje bebu.
a tvoj?
všímaš? píšeme si tu len my dve 🙂

marianax
22. jan 2013

@silvia0201 no ja este kojim a varim mu ze zeleninku a na vecer kasicku kupovanu alebo ovocie s piskotami ale mam pocit ze mu davam stale to iste ale tiez som mi uz dala z mojho okostovat no az ho triaslo asi si zvykol na svoje neochutene papanie :-! No vnimam moja veru kde sa vyparili ostatne babenky?=-O

lubi
22. jan 2013

@marianax @silvia0201 ahojte. pridavam sa k vam aby ste sa necitli osamelo 😀 . pozeram ze niekto sa tu poriadne zabava. super, len tak dalej aj za nas silvia sa zabav. ja len doma posedavam, nuda jak svina. ked uz pisete o jedeni-ten moj nechce stale velmi jest. uz ako tak otvara usta, ale je lenivy. tak som mu jedlo dala minule do striekacky a tak jedol. tiez sa mi zda ze mu davam stale to iste, lebo on zeleninu nechce. zajtra skusim polievku spenatovu tak snad.

baby a uz rozmyslate co ako na prve narodeniny detom? aka bude oslava a tak? viem ze je skoro, ale ja ked nezacnem teraz tak nestiham. mne dlho trva pokial sa rozhodnem co chcem a tak.

marianax
22. jan 2013

@lubi ahoj moja to som rada ue si sa k nam pridala😀 no nas praveue zeleninku chce klop klop skus ho este nejak presvedcit papat na,lyzicku aby ti ju potom neodmietal aj ked ta chapem ze ti ide hlavne o to aby si maleho nakrmila 🙂 no nerozmyslam nad prvymi narodeninami vecsinou sme mali doma alebo v restike teraz bude leto tak sa tesim chcela by som na nasej chatw teda chate mojich rodicov 🙂

elizabethia
22. jan 2013

Ahooooojte dievcata 🙂 pridavam sa k vam aj ja 🙂 tisko zavidim zabavu, nas maly si akosi zvykol na ludi a spolocnost, takze bez neho nemozem ist pomaly ani na zachod, aj ked uz ho trosku cvicim, lebo od polovice februara nastupujem na dva dni doobedu do prace 🙂 tak si musi zvyknut 🙂 este kojite? alebo nie? ja este ano, ale papame perfektne zeleninky a rozne kase, s papanim sme vobec nemali problem 🙂 a @lubi ja uz trosku planujem oslavu maleho, aj ked v mojej rodine to velmi zvykom nie oslavovat, no manzelova rodina oslavuju skoro vsetko 🙂 takze chystame. Co planujes kupit malemu ako darcek? ja vobec netusim? a inac baby, lozite??? nas Leo je strasne lenivy na lozenie, aj ked svojim sposobom sa dostane vzdy tam kde chce, presuva a prevaluje sa, ale na styri sa mu vobec nechce 🙂

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax aj nme sa niekedy zdá, že jej dávam furt to isté dookola, ale nesťažuje sa-zatiaľ. asi preto som jej začala už dávať to, čo je navarené. joj moja. no moja aj sem tam všetko vygrcia, keď jej to nechutí. ale na druhý deň to v pohode spapá.

@lubi no moja nie si sama. aj ja mám niekedy pocit, že celý deň, jak rozdrapím oči sa krúti len okolo detí... neikedy mám pocit, že som zrelá na psychiatriu 😎
narodeniny??? no ja spravým vonka párty. pozvem kamošku, tá má dvoj ročného chlapca, sesternicu, tá má tiež dvoj ročnú dcéru a ešte možno pozvem susedu-jej malá bude mať vo februári rok a ešte jednu maminku, ktorá pečie torty, jej dcéra bude mať tiež vo februári rok. ale tieto dbe sú ešte otázne. uvidím ako budeme na tom finančne stáť. možno ostanem len pri rodine.

silvia0201
autor
22. jan 2013

@lubi a ešte na margo zábavy. už tretí deň som chorá s tej svadby. už som asi faklt zrelá do domova dôchodcov ako mi to hovorí str. syn 😀
ale v sobotu pozbieram všetky svoje zvyšné sili a roztočím to ako za starých maldých čias 😀 😀

marianax
22. jan 2013

@silvia0201 tak som sa zasmiala nad tvojim poslednym komentarom ze to roztocis a syn nech nebude mudry aj on raz bude mat po 30tke 😀

silvia0201
autor
22. jan 2013

@elizabethia ďalšia spolubojovníčka 😀 aj som horko-ťažko vytiahla 4 mesiace s kojením, čo ma aj dosť mrzelo, že malá nechcela aj dlhšie ťahať, ale čo už. bol to len zbytočný boj. možno 4. budem kojiť 2 roky 😀 😀 😀

lubiduch
22. jan 2013

ahojte, pridavam sa k vam ked mozem 🙂 moj maly sa tiez narodil 6/2012. zuby zatial nema, v noci spi priserne, jest nechce nic okrem sladkeho...ale aj tak by som ho nevymenil za nic na svete 😀

silvia0201
autor
22. jan 2013

@marianax aj ja sa tu rehocem 😀 😀 😀 😀
veď som im vyčistila na svadbe žalúdok. chcela som si s nimi zahrať fľašu a mladý ma odbili, že som už stará. tak som odišla a keď som sa po čase vrátila, tak boli vykotený na lavičke a v kresle a ani jeden netancoval. tak som im naložila, že kto je tu dôchodca a starý. že ja som tancovala od samého začiatku a oni si len rite váľali, akoby mali 70rokov.