Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@liduska12 my budeme mat chlapceka, bola som v utorok, ale to bolo len tak rychlo na ozvy srdiecka, ale na chvilku nam ho ukazala aj cez 4D.... Za tri tyzdne idem na poradnu a tam bude robit dlhsi ultrazvuk aj s meraniami. Ale 70€ je nejak vela, nie? Moja ho ma, tak to mam zadarmo. Inak by som isla tiez inde, stoji to za to. Ale ja som pocula, ze 35€. Asi ma kazdy inu cenu.
my od pondelka 4.1. vieme ze budeme mat chlapceka 🙂
Baby, môžem sa opýtať, všimli ste si to sami na ultrazvuku, alebo Vám to ukázal lekár? Lebo ja idem o týždeň na veľkú poradňu v 20tt, ale nechcem vedieť pohlavie 🙂 kým mi to gynekológ neukáže si to nerozoznám, že? 😀 Ďakujem!
U nás hlavným iniciátorom je manžel 🙂 on chce prekvapko, a bude to ľahšie pre mňa, ak to nebudem vedieť ani ja 😀
@hena88 ja by som to na ultrazvuku nerozoznala...lekar mi vravel o nejakom kavovom zrne, ale ja som to nevidela :D podla mna to bude lekar respektovat, aj ked zavisi od kazdeho jedneho. Mna moj presviedcal ze naco nam je vediet dopredu pohlavie, ze ved sa dozvieme ked sa male narodi...my sme chceli vediet 🙂
@katykat no asi by som sa mala popytat aj inde kolko stoja tieto 3D, ja som myslela ze okolo 20eur to bude a nie 70..skoro mi oci vypadli ked mi lekar povedal sumu :D
Dievcata 3Dmorfologicke teda geneticke sono stoji naozaj v priemere 70€. Povie vsm tam komplet vsetko. Mozne poruchy, a vseyko ostatne dojonca aj predpoklafane poskodenia organov. S klasickym sonom bez vykladu spevialistu sa to porovnavat neda.
@liduska12 U môjho doktora stojí 3D 50e, teda ak sa cena v novom roku nenavýšila. :D Tiež sa plánujem objednať. :D
My sme boli v 13tt u dr.Grochalu. Bola som s priateľom,ktory hned kukol na obrazovku, videl pipik a doktor mu to potvrdil 😊 Platila som 50eur a ideme v utorok tak sa tiez plati 50eur plus sa doplaca 8eur alebo tak nejako za fotku 🙂 takze aj keby sme pohlavie nechceli vediet, bolo to viditelne 😀 uvidime, ci to iste potvrdi aj v utorok 🙂
Tak my sme uz nakoniec aj kocik objednali 🙂 nakoniec sme sa rozhodli pre Baby Design Lupo Dotty 🙂
Ahojte júnovky. Tak dnes sme mali ultrazvuk. Náš synček je v poriadku, má 286g a okolo 20cm. Pekne kopká, všetko sa dobre vyvíja. Mám byť v 20tt+5 a sme 19tt+1 tak som asi neskôr otehotnela. Tešíme sa z toho, že je zdravy. 😊
Ahojte, práve sme prišli s kontroly, merania všetky ok. :D Na ultrazvuku som videla aj pipíka, takže chlapček, ešte sa chcem objednať aj na 3D, niekedy o dva týždne. Takže všetko je v poriadku len ma skoro stále bolí hlava... Snáď to čoskoro prejde. :D
noo takze nevieme co to bude :D pan dr povedal, ze on mi povie az v 20tt.. takze este mesiac... ale poslal ma na morfologiu, to by nam mohli povedat nie ? ani som este nezistovala co to za vysetrenie.. nevie niekto ?
@maajushka myslím, že to je ten ultrazvuk na ktorom som bola dnes ja . Robia sa tam rôzne merania dieťatka, či je všetko tak ako má byť a tam kde má byť. : D My sme boli ok, a ako si teda asi už čítala test so sódou nevyšiel, čakáme chlapčeka..... ale chlapček vychádza podla čínskeho lunárneho kalendára... tak možno... :D :D :D ale šak ono niekde sa trafiť museli... :D :D :D
@kvikina087 taak asi skusim ten kalendar :D
Kvikina087 koľko si platila za ten ultrazvuk?
Ahojte,,,ako ta pozeram, nejako ste sa dohodli na chlapcekoch🙂)) ja este neviem, 2.2 idem na ultrazvuk, dufam, ze sa ukaze...dcera sa dala odhalit az v 7. mesiaci... 😝
AHojte kočky, aj nám to vychádza na chlapčeka. Kedže už jedného mám, tak som si želala dievčatko, ale ultrazvuk je neoblomný :D
Kočiarik už máme Jane slalom pro, kúpený z druhej ruky, nakoľko pri prvom som zistila, že nový je zbytočná investícia.
Ja som si u doktora zaplatila VIP kartu 200 EUR, ktorá už pokrýva všetky výdavky na ultrazvuky, partnera na každej návšteve, pásy priamo u doktora a nie v nemocnici, atď..... Spokojnosť 🙂
@maruskamolny ...Joj...to cakane zabija aj mna🙂A to idem uz zajtra,na co sa hrozne tesim.Je mi v podstate jedno lebo mam dceru(14) a syna(8) ale ta zvedavost je velka🙂
No mne nevysiel ani test so sodou ani kalendar, kedze to vyzera na chlapceka....nie ze by som tomu verila, ale zo zvedavosti som samozrejme skusila. Ale v podstate mi to je jedno, hlavne nech je vsetko v poriadku. 🙂 no a o dva tyzdne idem na ultrazvuk, tak uz by to malo byt definitivne.
@masterton aj mne to je jedno...taaaak dlho sme chceli druhé dieťa, že sa teším veľmi na girl or boy....len muž by chcel už aj chlapca..mne to je skutočne jedno....vidím pozitíva tak či tak..keď dievčatko tak mám veci po dcérke a keď chlapčeka dôvod robiť novú výbavičku 😉 a naučiť sa narábať aj s pipíkom 😎
@azurmanka1 Neplatila som nič, všetky vyšetrenia mi robí priamo môj doktor u seba a nikdy nič neplatím. Ale 3D ma spoplatnené na 50 e.
@maruskamolny No mne po dcerke neostalo uz vobec nic,po synovi zo par vecy a postelka 🙂 mame za to dost velku rodinu s drobcami tak o vecy nebude problem. 🙂
Ahojte baby 🙂 V polke tehotenstva s dobrými správami...malinký v poriadku, merania, výsledky všetko ok 320g a 17cm 🙂 Dozvedela som sa aj viac, ako som chcela - pohlavie 😀 bude ťažké to skrývať pred manželom ešte celé mesiace...dneska som si kúpila prvú zavinovačku - tak som bola šťastná 🙂

Taak u nas to vyzera na dievcatko 🙂 este sa chystam na 3D ale nevedela som, ze to stoji okolo 70eur...