icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

liduska12
10. feb 2016

Ahojte kocky, ja tiez este pracujem a neviem sa dockat kedy uz ostanem doma 🙂 vycerpam si este celu dovolenku pred materskou, tak budem o tie 4 tyzdne skor doma 🙂 a tiez mam sedave zamestnanie a strasne ma bolieva chrbat ked dlho sedim, hlavne lava horna cast chrbta....

ddka
10. feb 2016

@liduska12 mna zase tá pravá :D ale chodievam cvičiť do Ružinovskej nemocnice, tak aspoň dačo

kvikina087
10. feb 2016

Ahojte, no my sa máme celkom dobre. Bábo moc nekopká, len tak jemnučko.... Mám problém ho ucítiť. Inak to tvrdnutie bruška tiež neviem či som mala... ale sem - tam v noci sa mi tak ako keby stiahne a potom uvoľní... tak to je možno ono. No v práci stále som, ale neviem dokedy. Je mi na nevydržanie nakoľko stále sedím. Rada by som ešte vydržala a potom na PN ak mi lekár dá.... Bolí ma aj dosť chrbát, aj nohy zapuchajú.. A inak ako ste na tom z nákupmi... ja už mám kadejaké oblečenie a pokukujem aj po kočíkoch a postieľkach...

biba3131
10. feb 2016

kvikina087 Ahoj tak ja som mala na začiatku problémy s tvrdnutím stalo sa mi to asi ale len 3x ale dost som sa vtedy zlakla zdalo sa mi to skoro ale od vtedy nič......pohyby cítim čoraz viac a silnejšie 🙂)) takisto mám sedavú prácu, našťastie chrbát zatiaľ ok aj nohy...mňa skôr trápy únava 🙂 už chcem vydržať do konca marca a potom šup na PN. No a nákupy ja som už začala kočík už máme aj positelku a keď som sa teraz dozvedela, že to bude dievčatko tak už pomaly kupujem aj oblečenie, aby som potom nemala toho veľa naraz a aby som to stihla 🙂

ddka
10. feb 2016

@kvikina087 na chrbát skúšaš nejaké cviky? čo ti pomáha? Ja mám nohy zatiaľ v pohode. Na PN by som nechcela ísť, peniažky sa zídu. čo sa nákupov týka, tak kočík už mám, oblečenie budem riešiť ako posledné a momentálne hľadám postieľku a matrac 🙂 ale zatiaľ si len prieskum robím

kvikina087
10. feb 2016

Ja už mám tiež taký celkový prieskum, v podstate aj všetko povyberané... a začiatkom marca by som chcela všetko poobjednávať... potom budem už dokupovať len to čo mi chýba, alebo to čo som zabudla, prípadne, to čo som ani nevedela, že potrebujem... ale to skôr len minimum vecí.... No cviky moc necvičím... prídem z práce, max sa idem niekam prejsť, upratať, navariť a spať... nič viac nevládzem, ale určite by boli dobré nejaké cviky.... a určite by aj pomohli.
Dievčatá, ešte som sa chcela spýtať aj chodíte niektorá na tie predpôrodné kurzy, alebo plánujete???

biba3131
10. feb 2016

Dievčatá aj my napadlo, že by sme tu mohli sem tam pridať neaké vecičky čo kupujeme pre malé, niektorej sa nám niečo zapáči 🙂)) oblečenie kozmetika rôzne pomôcky atď. Aby sme aj na niečo nezabudli 🙂

smejka
10. feb 2016

ahojte
a mate nejaky dobry tip na postielku? my mame akurat kocik a par veciciek

januvia
10. feb 2016

Maminky tak ja tuto skupinu zial opustam.... vcera sme sa dozvedeli to co by nikto nechcel pocut... malinka ma zavaznu formu srdcovej vady a ak prezije do porodu tak porod nezvladne, takze sme sa rozhodli to vzdat a netrapit ani mna ani ju.... ☹ Drzim Vam vsetkym uprimne palce a zelam lahke porody so stastnym koncom. Mne sa zial ide naplnit moja nocna mora. Drzte sa.

katykat
10. feb 2016

Ahojte dievcata. Tak konecne mam za sebou "velku" poradnu s ultrazvukom a vsetkymi meraniami... Vsetko vyzera byt v poriadku, tak dufam, ze to takto pojde dalej. Akurat sa nam nechcelo otocit zahlavim, takze o tri tyzdne este doktorka chce urobit kratky ultrazvuk kvoli meraniu zahlavia. Boli sme s manzelom stastni, ze vsetko je ako ma byt....tak som si hned vcera kupila jednu rychlozavinovacku.... Inak postielku budem mat od svagrinky + plus nejake vecicky tiez, takze budem kupovat az ked ich od nej zoberiem...podla toho co mi bude chybat... A kocik budem kupovat novy, ale to ma este cas. A baby budete davat ortopedicke nohavicky a balit nasiroko...lebo ze teraz uz sa to moc "nenosi" , ale ja by som chcela.

masterton
10. feb 2016

@januvia také správy sa hrozné cita...mráz mi beha po celom tele...ani neviem co mám ti napísať 😩 Len toľko...drz sa a buď silná...lebo žiadna matka nechcela by to zažiť...😡😡

maajushka
10. feb 2016

@januvia mna tiez az srdce zabolelo... neboj sa, raz to pride so stastnym koncom, posielam objatie...

maajushka
10. feb 2016

inak baby 😎 babske rady su asi na dve veci 😀 😠 podla cinskeho kalendara - dievcatko, podla sody bikarbony - dievcatko, podla chuti - dievcatko.. a hold mame v brusku chlapaka 😀 chlavabohu vsetko v najlepsom poriadku, tak verim, ze to tak bude az dokoncaa.... 😝 😉

kvikina087
10. feb 2016

@januvia :( Veľmi ma to mrzí, i keď to ti určite nepomôže... Prejem naozaj veľa, veľa síl. :(

katykat
10. feb 2016

@januvia je mi to luto, drz sa.

mihalocka
10. feb 2016

@januvia
velmi smutna sprava :(. Drz sa, prajem vela sil ☹

katykat
10. feb 2016

@maajushka inak mne tiez vsetko vychadzalo na dievca a je to chlapec...

maruskamolny
10. feb 2016

@januvia a nemohol sa doktor mylit?

ddka
10. feb 2016

@januvia
@maruskamolny
presne to ma napadlo, že či by sa na teba nepozrel ešte nejaký iný doktor, alebo nejaké lepšie vyšetrenie, prístroje atď. možno skús aj v zahraničí...

januvia
10. feb 2016

Boli sme v detskom kardiocentre. Uz tretie vysetrenie. Jasna diagnoza. Ebsteinova anomalia trikuspidalnej chlopne, extremna zavazna forma s nepriaznivou prognozou... Pracovala som na srdcovocievnom are, naozaj nepomohol ani citlivy pristup detskej kardiologicky, o srdiecku viem nanestastie prilis. Dakujem vsetkym za podporu, velmi to potrebujem. Napriek tomu, nebudte pre mna smutne, musite byt stastne a vesele, vase bruska to citia 🙂

maruskamolny
10. feb 2016

@januvia je mi z toho veľmi smutno..ale čo ak sa dá bábätku pomôcť...Bohu nič nie je nemožné...a doktor je len človek...ja verím na zázraky...a asi by som nechala na prírodu...či vydrží bojovník..sú aj náročné operácie, ktoré dobre dopadnú...častokrát doktori povedia tú najhoršiu prognózu....ale nijaky človek nemôže na 100percent povedať čo bude...držím veľmi palce.....

vierkal
11. feb 2016

@adrianita1 gratulujem

alenapavlinska
11. feb 2016

... 😢 aj mne je to veľmi ľúto...tiež si myslím, že zázraky sa dejú...aj som čítala knihu, nepamatám si , ale je to o nejakej talianskej mamičke a Medžugorju...ale je to ťažké..želám veľa síl...

vierkal
11. feb 2016

@januvia drzkaj sa je to hrozne, bolestive .a prajem hlavne vela sil tebe aj muzovi aj rodinke tvojej.Osud je kadejaky a vsetko sa deje pre nieco.Mozno chce dat sancu druhemu babetku co budes cakat.Niekedy aj ja nad tym rozmyslam ked sme mali pred dvoma rokmi zdravotne problemy a muselo ist babetko do nebicka a teraz cakame v marci malickeho .asi to tak malo byt jedno babetko dalo sancu druhemu. aj ked obcas premyslam co to mohlo byt ci dievcatko ci chlapcek ale snazim sa na to nemysliet lebo teraz myslimna drobatko chlapceka ktoreho mam v brusku. drzim palceky

mala_dracica
11. feb 2016

@januvia Tazke spravy.... tiez viem, ze vselico je mozne a mnohe veci sa daju zvratit ale v tejto chvili je najdolezitejsie, co ty citis.... myslim, ze vies, co mas urobit.... raz urcite zistis, preco sa to deje a co to ma tebe a partnerovi priniest. Prajem ti vela dusevnej sily a prijatie, s niektorými vecami je zbytocne bojovat, lepsie je ich prijat a ist dalej. Drzte sa!

mihalocka
11. feb 2016

predstavujem maleho Alexa :-*

nelly0212
11. feb 2016

@januvia, je ťažké písať Ti slová útechy. Veľmi ma to mrzí, ale to Ti nepomôže... Takže, držíme Ti palčeky a posielame silu a pozitívnu energiu do tohto ťažkého obdobia. Určite to zvládneš a dokážeš ísť ďalej - len to chce čas.

biba3131
12. feb 2016

Ahojte baby čo poviete na meno Tamia?

masterton
12. feb 2016

@biba3131 Je to určite málo známe ale zároveň krásne meno😊 Ale nie som si istá či aj je v kalendári...Je síce pravdou,že v dnešnej dobe sa robí všeličo...tak prečo nie😊 Som za😊

alenkaa1510
12. feb 2016

Ahojte je tu aj nejaka buduca maminka junovka z okolia Humenného?