Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@biba3131 Mne sa páči! :D pekné meno :D My sme vybrali Timea a Timothy... keďže je to asi uráčite chlapec, tak Timothy. Tiež je to také nezvyklé, nám sa páči, len okoliu moc nie... :(
Ahojte tak ja sa pridavam k Vam ak mozem 🙂U nas to bude tiez chlapcek a termin mame 1.6 :-* a meno sme vybrali Damian
@kvikina087 aj vy máte krásne mená vybraté mne sa osobne páči obidve 🙂 my sme mali chlapčenské hneď vybrané buď Alex alebo Hugo, ale dievčenské akosi stále sa mi žiadne nepáčilo až som narazila na toto 🙂 a mimochodom u nás v rodine vedia všetci, že to bude dievčatko ale meno sa dozvedia až po pôrode, aby som sa vyhla tomu, že komu sa páči a komu nie už keď bude tak bude je to naše dieťaťko 🙂
my cakame Dianku 🙂
My budeme mať Elišku ♡ toto meno sa mi páči už stráášne dlho. Len chlapčenské bude horšie vybrať, lebo do pôrodnice treba, myslím mať nachystané chlapčenské aj dievčenské meno. 🙂
My budeme mať Miška 🙂 (18.6.)
Ahojte pridávam sa k vám dievčatá, my budeme mať Karolínku 15.6.2016
My Lilianu 20.06. 💕
Krasne mena mate povyberane dievcata.
My uz doma mame Riska a Miska. Nas chlapcek v brusku zatial meno nema...
My Samuela. 13.6. Okolie Mt na ten termin niekto? 🙂
ake kremy na strie pouzivate? ja o chvilu minie ELASTI-Q tak zvazujem ci si kupit ten isty alebo prejst na nieco ine..zatial strie ziadne, ale viem ze to este len pride
Jej ja mam termin 25.6...
@lubica285 Ahoj, ja som zo ZA, skoro okolie MT 🙂 Termin mam 6.-8.6. Ale uvazujem nad pôrodom v MT, len som este okolo toho nezistovala...
Co sa tyka kremovania, zatial pouzivam tak ako pred tehotenstvom slezove telove maslo, ale kamaratka mi odporucala aj pupalkovy olej tusim.
@mala_dracica a co chces zistovat? 🙂 Myslim, ze je na Tebe, ktoru si vyberies. A mala som termin 3.6.a na ultrazvuku v 20tt mi to posunuli. Tak hadam sa vidime, ak sa rozhodnes. A dievcatko ci chlapcek? Uz vies?
@lubica285 No, rada by som sa tam pozrela a potrebujem vediet, ci vyzaduju nejaku pripravu u nich, navstevy pred pôrodom a pod. A neviem sa dostat k nejakym novym hodnoteniam porodnic, na babetko.sk su same stare info... My cakame chlapca, tretieho 🙂
@mala_dracica ahoj...ja tiez premyslam ci ZA a MT...ci nebodaj RK...a myslim ze uz treba pomaly sa rozhodnut
@mala_dracica a na stranke unm to nie je? 🙂
Maminky, tak mi napadlo, je tu niekto z TT a okolia?
@lubica285 ahoj, ja som z Martina a termín mám 10. jun 🙂
@uglybetty1234 ahoj 🙂 tak možno sa vidíme v júni 🙂

masterton @ no práveže to meno my udrelo do očí z kalendára je napísané pri Tamare 🙂 tak som rada, že sa páči 🙂