Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@lubica285 AHoj Lubica, no mala som oddychovat ale stav sa nezlepsoval. A ako skrateny mas krcok? Treba urcite spomalit, a nepresilovat sa a nestresovat. Klud, pohoda a relax. 🙂
@adrianita1ahoj. 1,5-2.zajtra idem na meranie na sono, tak budem mat presne kolko
@lubica285 Tak drzim palce. 🙂
@adrianita1 dakujem. Dufam, ze sa to zastavi...
Ahojte baby. Chcem sa spýtať, či ste boli niektoré v Poľsku nakupovať výbavičku a ak áno, tak kde presne sa oplatí ísť ?
@katykat ahoj my sme boli v polsku v Krosne aj v obchodikoch aj na trhu perfektny vyber.. My sme boli spokojní ;)
Aj my sme boli v Krosne dobry vyber.
No od stvrtka sme doma.stvrtok krasny dnik ked nam povedali ze ideme domov.a potom pohroma za pohromov.baby voete co sa mi stalo? Zaniesla som veci na no orodenencke kde obliekaju deticky ktore idu domov.viete co sa mi stalo? Obliekli a doniesli mi ine dieta. Ten sok pot co ma zalial si viete predstavit? Tym den neskoncil sli sme rovno z nemocky na maatriku a tam mi zahlasila matrikarka ze som stale vydata ze im to v pc stale ukazuje a ja som uz rozvedena 15 rokov.pravopl.rozusod mam overeny vsetko.chceli sme ist vybavit urady ale vravim mojmu dnes uz tie soky mi stacili.pochopite toto ?
bábätko
Ahojte idete doktora rodiť do cadce S termínom 25.6
@belinea1991 ahoj ja mám 26.6.
@katykat O deň neskôr 😀 a rodiť budeš kde
@katykat ideš do cadce či
@belinea1991 no dúfam, že áno
Ahojte, ako sa máte? Ja sa uz cítim ako slon. Hlavne vecer, mám už veeeelke brusko. Ale nielen brusko 😜. .... Snažím sa večer jest len zeleninku, cvičím pravidelne, behám okolo dcérky ale kilá pribudaju. Mám uz plus 14 kg!!! Pri dcerke som pribrala neuveriteľnych 27 kg tak dúfam, že to teraz bude menej. Zhodiť to bolo dosť náročné. Ale Bábätko poriadne kopcuje a je v poriadku. To je to najdôležitejšie 😉 ako sa máte vy?
@adrianita1 ahoj, ako keby si opisala mna 🙂 tiez sa citim ako slon, pribrala som 10kg, beham okolo synceka (pri nom som tiez pribrala 27kg!), chodim stale na wc hlavne v noci, babenko je v poriadku dnes som mala velke sono. Chodis niekam cvicit alebo doma pred youtube? 🙂 do schodov fucim, tazisko je uplne mimo, je to srandovne aka nemotorna sa citim. Este pracujes?
@evidielko ahoj, mám osobnú trénerku, špeciálne cvičenia. Už nepracujem, robila som v našej firme ale už som zaucila novu babu. Mám ešte aj psa a všade chodím pešo. Proste sa to na mna lepí. Pred tehu som nejedla pečivo a jedla som málo sacharidov.
@adrianita1 Tak ja som na tom podobné...hnevá ma ta moja neschopnosť 😒 Malička mi leží nízko a klači čo mi spôsobuje dosť nepríjemne tlaky pri chôdzí...no ale nie daj si prechádzku keď ja vonku konečne krásne...ešte,že vymysleli lavičky 😁 Doma už tiež nevládzem všetko...dakedy som rada,že uvarím obed...ostatné poriadky robím pomaličky a fakt pokiaľ vládzem...dom nie múzeum 😁 Ešte,že mám väčšie deti😁😁 Veľa mi pomáha aj manžel...samozrejme v rámci možnosti ❤ Hrozné opuchajú mi členky a hlavne pravý...do rána mi ani riadne neodpuchne ,musela som si kúpiť väčšie botasky 😁 No a nie viem či máte už aj vy bolestivé sťahy 😡 Nie veľmi ale cítiteľne 😩
No jednou vetou...pomaličky robí mi problém už všetko 😒 ale napriek tým všetkým nevychodam...som šťastná,že nosím pod srdcom ďalší život a pre drobca zvládnem všetko...💕❤
Ahojte, prosím poraďte mi s menom lebo už som zúfala. Čo si myslíte o mene Vlentínka? Páči sa mi lebo je klasické a hlavne som ho ešte nepočula nikde v mojom okolí. A skrátene sa dá povedať Tinka, Tinuška, Alebo Karolínka ako si želajú starí rodičia?
@katykat Správne 😁 A ja som nachodila embargo na meno tretého drobca hlavne kvôli svokre...ta chcela byt príliš aktívna a to nie len pri výbere mena ale aj pri ostatných veciach 😒 Ona sama mala len dvoch chlapcov a vytúžene dievčatko neprišlo možno aj preto...jemne som jej vysvetlila ,že to je naše babo...nie jej...Skúša ďalej čim mi fakt lézie na nervy ale snažím sa to pustiť z hlavy...Preto to embargo...nie vie nič😁😁😁
Ďakujem Vám, už som si aj povedala, že keď sa naštvem tak dám Janku alebo Johanku po sebe 🙂
@adrianita1 slon je presne to slovo! :D aj ja so už obria, do všetkého búcham a zhadzujem. Bruško si často privieram do dverí a hlavne funím, strašne funím. Mám pocit ako keby som dýchala úplne na prázdno.
@masterton no presne neviem čo to mám, či sťahy ... ale teda riadne mi tvrdne bruško a dosť často. Nieje to vyslovene bolestivé ale neprijemné dosť... čítala som, že pokiaľ nenaberajú na intenzite a nie sú čoraz častejšie tak by to malo byť ok.
@janusa112 Mne sa páčia oboje mená, musíš vybrať podľa seba. :D A možno je naozaj najlepšie nepovedať nikomu. Ja by som to urobila do budúcna už tak, lebo naozaj sa potom do toho všetci starajú... :D My sme vybrali meno Timothy (Tim, Timinko, Timino), samozrejme som sa stretla s negatívnymi reakciami a iba som mala nervy. Tak sme potom začali zvažovať aj iné mená ale aj tak sme skončili na začiatku a bude to aj tak Tim.
@kvikina087 Tak mi som sama😊 To sú te sťahy čo pomaličky pripravujú maternicu na pôrod... a ja som zbadala,že sú nie len častejšie ale aj cítiteľnejšie...a veľa spôsobuje aj kočka lebo je nízko a tlači mi dole čo už doktor zbadal na krčku...skracujeme sa😩

Baby ked si idem zmenit magnezium Magnosolv za tie obycajne modre magneziove tablety tak si mam vypocitat mnozstvo kolko mam jest tych druhych lebo sa my to zda vela neviem ci to dobre pocitam 😡