Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Ahojte baby po poradni my doktorka povedala ze som v 34 tyzdni ale mala je velkostou len na 31 tyzden pritom vazi 2000g chce ma poslat o tyzden do nemocnice. Nemate niektora s tymto skusenosti ze je babatko takto mensie ako ny malo byt?
Ja mam 9-10 ročný rozdiel. Jednu dcera ma 19, druha deväť a teraz v júni bude chlapček 😵 A ty azurmanka?
Kucerawa- kedy mas termin?
Biba- to je zvláštne. Ja som bola v 31 tt a maly mal 1680g a dr povedal ze je väčší o tyzden. Podla mna na 34 tt je 2000g v pohode. Pozri si ine fóra . Podla mna je to blbosť. 🙄
paloma76 ved to ze mne je to divne ona povedala ze vahou je dost velke na 34tt ale podla bruska ked ho merala tak ze je na 31tt tak tonu vobec nerozumiem
@paloma76
@azurmanka1 Aj ja čakám tretie 😃 Dcéra ma 14,syn ma 8 a v júni bude ďalšia kočka.Termín mam 9.06
@biba3131 A podľa mňa tvoje bábo váži ukážkovo 😊 Moja v 34tt vážila 2120g a z odpovedala týždňu tak asi ta tvoja doktorka sa riadne sekla 😃
Aj podla mna je váha OK!!
Ja mam termin 12.6. Budes rodiť v ZA?
Ja som v piatok 33tt ale mne este brucho nikto nemeral. 😕
Ku komu chodíš do poradne? Budes rodiť v ZA?
No ja mám dcérku, tá má 10 rokov, syn má 8 rokov a teraz v júni by malo byť dievčatko 🙂
Biba3131 to vyjadrenie Tvojej lekárky je naozaj zvláštne, nenechaj sa znepokojiť, skôr ak máš možnosť by bolo dobré vyjadrenie iného odborníka. . .
Jej. Tak vam je uz veselo. Drzim palce , aby predcasniatko vyrástla do plnej krásy a sily. 😉 😵
Ahojte kocky, ste tu niektora, ktora chodi/chysta sa na predporodnu pripravu na Antolsku? Neviete ako to tam funguje- kedy/kam sa prihlasit? Na nete vela informacii nie je ☹ dakujem
@han84 ahoj, skus pozriet skupinu porodnica antolska
https://www.modrykonik.sk/group/2293/?q=%23pred...
@biba3131 ..suseda tiež ma malinkého,že mala zle prietoky a bol váhou pozadu,ale on sa narodil v 36 .t. S váhou 1950 a 43.cm,takže ty si na tom s vahou lepšie....robili jej sekciu,...a teraz ma 3 mesiace a vazi 4000..takze všetkov pohode...
No ja som dnes bola v poradni a vážime 1900g.Vraj je dosť veľká. Ale všetko v poriadku, takze som rada.Baby ako často chodíte do poradne? Ja som v 32 týždni a kázal mi prist až v 36 týždni. Som si myslela, že už od tohto týždňa sa chodí častejšie. ..uz si to nejak nepamätám 🙂 z predošlých tehotenstiev 🙂
@biba3131 ... myslím, že tú nemocnicu ti navrhla kvôli veľkosti tvojho bruška a nie hmotnosti malinkej...ak máš malé tehotenské bruško, môže byť malý priestor maternice pre malinkú...ja keď som chcela vedieť malinkej váhu cca pred 2 mesiacmi, tak mi povedala na poradni doktorka, že nebudeme to zisťovať, že podľa môjho brucha vidí, že všetko je OK...a pri prvej malinkej mi vždy povedala aká je veľká, no bruško mi vykuklo veľmi neskoro...teraz je už vari od 3 mesiaca dosť viditeľné...
@azurmanka1 ahoj ja som bola v 32.tt teraz pojdem v pondelok to budem presne 34.tt a potom od 36.tt uz do nemocnice na ozvy...aapon tak som to pochopila z papierov
@azurmanka1 ja tak isto ako ty, tiež som myslela že pôjdem skôr... a tiež idem až v 36tt... ale potom už hadam každy tyžden ( si myslím )
@biba3131 ... nebojkaj... všetko je OK ... lebo je malinká živá a bije jej srdiečko 😉 ... ja si to opakujem každý moment, keď zakopká...tiež som zvedavá, čo mi v stredu po mesiaci doktorka povie...inak...prvá moja dcérka mala mať na poslednej poradni pred pôrodom podľa doktorky okolo 3300 g a nakoniec sa mi narodila a mala 2980 g 😉
Tak ja sa tiež pripájam k 3.rodičkám :-P
Najstaršia má desať, druhý bude mať sedem A teraz tiež do tretice dievča... Takže už máme starších pomocníkov 😉
@cica369 a ako staršia dcérka, teší sa?Moje deti obidve veľmi, dcérka sa stále túli k brušku a rozpráva sa s malou, pevne verím, že jej to vydrží aj keď bude malinká na svete 🙂
Ahojte, mne nikdy nehovori lekarka vahu babatka. Len skontroluje ako bije srdiecko, ako je na tom krcok a hotovo. A co sa tyka surodencov tak my mame dvoch chalanov skoro 10 a 8. Starsi sa k surodencovi velmi nevyjadruje a mladsi sa tesi a chodi ho pocuvat a vecer sleduje pohyby... Teraz to bude tiez chalan... takze doma 1:4 🙂

Jeej baby aj ja som 3 .rodička. Som myslela, že som tu sama 🙂
A aký máte odstup medzi deťmi?