icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

lilian23
2. máj 2016

@maruskamolny Toto je moje prve babo - chlapcek - uz od zaciatku je KP. Nechce sa mu otocit 🙂

andrea1010
2. máj 2016

@lilian23 a môj malinký už od 30teho týždňa otočený dole hlavou 🙂 ale šnúru ma okolo krku, ale zatiaľ nikto nič nerieši, snáď sa z nej vymotá

maruskamolny
2. máj 2016

@lilian23 moja prva dcerka bola v takej polohe cele tehu a teraz sa historia opakuje a presne to iste..co uz...

paloma76
2. máj 2016

Juj. Tak vam drzim palce. Ja idem zajtra do poradne. Naposledy bol dole hlavickou, tak dufam, ze to tak aj ostane 😵 V piatok som v 33tt, tak som zvedava ci ma uz posle na ozvy- pasy. Este som zatial nebola.

lucassia
2. máj 2016

@paloma76 aj ja v piatok idem do 33tt 🙂

nelinka2009
2. máj 2016

Kocky co mate starsie deticky ako budete riedit toto leto? Aj date aj s babatkami nejake vylety, ci savti starsi musia tento rok prisposobit a byt cele leto doma?

filiatko
2. máj 2016

@paloma76 na pasy sa chodi od 37 tyzdna.ale asi zalezi od lekara.

lucinda13123
2. máj 2016

Ahojte...ja uz zacinam od buduceho tyzdna chodit na pasy t.j. od 36 tt 🙂

evidielko
3. máj 2016

Ahojte baby hlasim cerstve miery 34+1 tt. 2612g 🙂

masterton
3. máj 2016

@nelinka2009 Tak moja staršia dvojica chodieva pravidelne každý rok na par týždňov k mojim rodičom k poľskému móru (cca 1000km)a tento rok nič sa nezmení 😊 Nasi prídu v prvý júlový týždeň ,spravíme krstiny a pôjdu 😊 My z mužom a drobcem pôjdeme dokedy v auguste ako vždy.Okrem horskej turistiky tento rok budeme robiť normálne všetko ostatné...kúpalisko,grilované,dáka zoologická...My sme ten typ,že radi chodíme do prírody a drobec bude z nami len sa trošku prispôsobíme 😃

masterton
3. máj 2016

@lucinda13123
@filiatko Ahojte...tak u nás sa tiež začína chodiť na pásy od 36tt.Ja idem už v pondelok 😊

paloma76
3. máj 2016

No u nas bude rušno. 1.7 sa stahujeme zo Ziliny do Bytče . 9 rocna ide na mesiac k nasim ( 190 km) ale este neviem ci júl ci august. Staršia bude praxovat a sem tam dobehne ku nam , ku frajerovi, ku nasim. A my ked sa uz bude dat, tiez milujeme prírodu- tak bude chodit na túry. Juj ci sa tesim. Malému sme zohnali 2 baby vaky. Tak ho budeme navlacat uz od zaciatku. Samozrejme pomalicky, postupne. Zdravy vzduch nadovšetko !!! 😀
Evidielko- gratulujem...krasne miery !
Lucasia -'tak sme na to rovnako 😉

lilian23
3. máj 2016

@paloma76 u nas sa na pasy chodi az ked uz chodis do porodnice posledny mesiac kazdy tyzden. Ja v sobotu zacinam 35tt a v pondelok idem na poslednu poradnu (to uz budem 35tt+2) a na pasy do nemocnice asi az po 36tt uz v nemocnici

paloma76
3. máj 2016

Lilian23 - 😵 Aha, dik. Uz som si nebola istá.

azurmanka1
3. máj 2016

Baby máte niekto kúpenú šatku na nosenie?

katka2904
3. máj 2016

@azurmanka1 ahoj...ja mám kupenú ... chcela som v nej nosiť malinkú, no mali sme problém s vykĺbeným bedierkom, tak sa to nedalo...

paloma76
3. máj 2016

Ja nie, len tie baby vaky. Pri najstaršej dcérke som aj ja mala problem s klbikom 😒 . Ale vsetko je ok 😉

lilian23
3. máj 2016

@paloma76 baby vak myslíš do postieľky na spanie? lebo mi bolo doporučené, aby som malému na začiatok nedávala do postieľky paplónik, ale radšej ho zabaliť do baby vaku. AJ keď prvé týždne bude v zavinovačke a prikrytý ešte dekou (podľa toho aké bude počasie). ale stále neviem či kúpiť ten baby vak, alebo predsa len používať paplónik.

kucerawa
3. máj 2016

My mame len ergo nosic ale satku este zvazujem, hlavne na zaciatok, aby som mohla nosit, lebo nosic sa mi az tak na zaciatok nepaci aj ked ma novorodenecku vlozku 🙂 len neviem kde a aku satku kupit,l mate nejake tipy? 🙂

katka2904
3. máj 2016

@kucerawa ... ja mám šatku francúzskej značky Jé porte mon bebé ... okrem nej aj nosič, ktorý som ale používala a ešte aj turistický nosič...ak by mal niekto záujem o šatku, tak aj by som ju posunula niekomu, nakoľko máme asi všetko možné, v čom sa dajú deti nosiť...a tá šatka je nová, iba rozbalená, nepoužívaná...je dôležité, aby neboli tieto veci používané, aby neboli ponaťahované...preto nosiš ani neponúkam 😉

azurmanka1
3. máj 2016

@katka2904 a cena šatky? Ja by som veľmi chcela, keďže budeme mať letné bábätka, tak sa mi to zdá super. Len som si ešte nepozerala na čo pozerať pri kúpe atď. ..

kucerawa
3. máj 2016

@katka2904 dakujem, kukla by som ju, mas ju v bazari alebo niekde odfotenu? aka je cena? 🙂

paloma76
3. máj 2016

Lilan , ja myslim takýto baby vak

cica369
3. máj 2016

@nelinka2009 Tak nám to vyriešil svokor
.minulý rok zomrela svokra A chce rozsypať časť popola na miesto kde radi chodili vo Francúzsku..., tak si spravia s mužom pánsku jazdu a zoberú aj deti... Takže to by bolo a ešte plánujem K nám na chatu aj s bábätkom do Martina. Takže budú mať aj more aj hory 😉

katka2904
3. máj 2016

@kucerawa nemám ju v bazári, ale nemám problém ju odfotiť a dať ju tam...len musím počkať na manžela, lebo ten to vie z foťáka stiahnuť...ale do 2 hodiniek je doma, takže dám to dokopy...zatiaľ len aby si vedela aká je to kombinácia, tak ti posielam link z netu....http://www.lelaeshop.sk/lelaeshop/eshop/10-1-NO... ... celkom pekná kombinácia, aby sa mi to nešpinila...no a v linku máš cenu, koľko stojí nová...určite ti ju dám lacnejšie, ak máš záujem...a vieš čo moja...tak povedz si cenu a dohodneme sa...

katka2904
3. máj 2016

@azurmanka1 @kucerawa ... odfotím a pridám si ju do bazáru...nová stála 69 eur, kupovaná bola v Prievidzi v kamennom obchode, nie cez internet, takže za jej zaručenú kvalitu môžem ručiť...k fotke pridám aj popis,a by ste vedeli na čo pozerať pri kúpe šatky ... a zareagujte aj v rámci ceny...ja na tom nechcem zarobiť, a ak ju niekto využije viac ako ja, tak ma to poteší...

kucerawa
3. máj 2016

@katka2904 dakujem za info.
Farba je celkom fajn, taka univerzalna 🙂 len kedze sme kupovali aj nosic, tak som do satky nechcela investovat viac ako 40€, tak neviem, dohodneme sa? Ak nie, tak chapem, pokojne posun niekomu inemu ;) dakujem

andrea1010
3. máj 2016

žienky, ako ste na tom s výbavičkami, ja mám pocit, že ešte nič nemám?

kucerawa
3. máj 2016

@andrea1010 ja som vcera povybalovala oprate a ozehlene vecicky do pripravenej komody a akosi mam pocit, ze tych najmensich mam akosi malo 🙂 inak postielka este nestoji, flasky tiez nemam a ani netusim ake mam kupit :D a tak...ja mam stale pocit, ze mam cas ale ked to bude vsetko nachystane, bude to super pocit a pride stres :D

paloma76
3. máj 2016

Ja uz mam skrinky plne veciciek ( vyprate+ ozehlene 🙂 )
Ja som uz aj zbalena do pôrodnice. Aj krpec.
Postielku este zabalena. Este chceme zohnat kokosový matrac, lebo mam len obyčajný. A este mi treba hniezdo do postieľky.
Fľašky kupovať nejdem, dufam ze budem kojiť. Cumlíky ale mam 2 pre istotu nachystane.
😉 🙂 😉