Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@adrianita1 @paloma76 ďakujeme, budeme to potrebovať, malinkú mám na novorodeneckej JISke kvôli infekcii... ešte presne nevedia o akú infekciu ide, ale snáď jej začnú zaberať antibiotiká, ktoré jej už nasadili... nech sme čo najskôr spolu 😞
Ahojte babenky,ja uz som zufala,este stale nic...som uz dnes 3.den v nemocnici,vceta som dostala prvu injekciu na vyvolavanie-ale taku slabu,kedze som po sekcii,dnes a zajtra dalsie a v pondelok sa zrejme rozhodbe co a ako cez vikend neriesia velmi lekari....uz chcem ist domiv,najhorsie ze mi dcera chyba:(
@maruskamolny silno drzim palce, vela trpezlivosti a stastny porod. Nemocnicne peostedie nikomu nepridava na dobrej nalade a pohode a snad sa teda drobcek coskoro vypyta. Skusaj aspon nejake babske recepty na privolanie...aj ked drobcek vie sam najlepsie, kedy je ten cas. Silno drzim palce aby to uz prislo a vsetko islo hladko...
@maruskamolny Moja...už to príde každú chvíľu...ani sa neobzrieš a budeš mať drobca pri sebe...len sa drž.Prajem ti čo najrýchlejší pôrod a hlavne nech ste v poriadku 😘
@maruskamolny Myslím na Vás.. Nech je to čím skôr a všetko nech ide hladko :D
@kvikina087 dakujem pekne,no zatial sa to nehybe...
Všetkým čerstvým mamičkám a bábätkám gratulujem😍😍😍😍. Su nadherneeeeee❤️❤️❤️❤️..
A my ostatne ...trpezlivost...😓😓😓😓
Ja mam termin dnes- a tiez nic. Boli ma uz vsetko ale....
V pondelok ma zrejme neobíde nutný prijem😢😢😢😢
Krasny vikend prajem😎😎😎😎❤️💚💜💙
Gratulujem všetkým čerstvým mamičkám a ostatným držím palce 🙂
Gratulujem všetkým mamičkám a želám veeeela zdravia. Skore zotavenie a bábätká Nech pekne priberaju 😊🚼🎁🎉. Ja mám od včera večera prehánky na wc, všetky symptómy začínajúceho pôrodu, všetko má tlači a bolí. Aj keď mám do termínu ešte 10 dní. Mám pocit, že prasknem. Dúfam, že to príde čoskoro. Dnes na večeru ananás 😁😜
@adrianita1 musim aj ja vyskúšať ten ananás 🙂 ja mám zajtra termín a žiadne príznaky ☹ akurat ze mam pocit že mi brucho exploduje. Drzim palce 🙂
@kniha24 ananás nezabral. Nuž ostáva mi len čakať. 😁
Ahojte. Mne uz tiez nic nezaberá, ja uz explodujú asi cela😱. Zajtra na prijem !!! Bojim- bojim😓
Ja tiež ešte nič, a to už som mala včera také bolesti, že som si myslela, že do rána určite.... máte aj vy také silné poslíčky ...?? Ja už tri dni 😞😠
@katykat no ved prave, že mám silných poslickov, týždeň sa už otvaram a mám všetky symptómy a dalej nič. Už len vydržať, ako mi povedal primár "Hlavne TRPEZLIVOSŤ!". Ale mi máme ešte čas. 😏😊
@adrianita1 my máme tiež ešte týždeň, ale včera už som sa veru skrúcala od bolesti, ja som naposledy ešte otvorená nebola, ale v utorok mám poradňu, tak som zvedavá, či sa niečo pohlo....
Ved aj ja mam take bolesti. 😓Keby som bola prvorodička tak uz isto bezim do nemocnice...myslela by som si ze to uz zacina. No ale to prejde. Trva to cca 10 minut a opakuje sa to kazdu pol hodinku az hodinku a popri tom mi ide roztrhat driek😰
Moj milujúci manzelicek 😍 dnes navaril sam obedik😍. Zrejme takýto od zajtra v nemocnici neuvidim😞
@kniha24 tak to už príde.... možno žiadni ani nebudú..... odtečie voda a pôjdeš.....to by som aj ja rada, keby voda odtiekla, lebo už by museli niečo robiť....v stredu som bola v nemocnici na ctg....mala som kontrakcie....ale keďže sa neotváram, tak domov.....a to čakanie je nekonečné...a tiež behám, upratujem.... všeličo vymýšľam....a ešte stále nič....😞
@katykat ja mám do termínu ešte 2 týždne a už je to teraz vyše dvoch týždňov, čo mám veľmi častých a silných poslíčkov, pri prvom synovi som to zažila také silné až v deň pôrodu. A posledné 4 noci pravidelne zo 4 hodiny kontrakcie každých 8-10 minút a potom nič ☹ všetko mám už citlivé, všetko ma bolí. Už som bola v noci 3x v sprche sa nachystať, oholiť, že to už ozaj musí byť ono a potom nič. Ide ma z toho poraziť.

@lucinda13123 krásny batôžtek 😊