icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

masterton
20. jún 2016

@paloma76 Držím palce ✊ Uvidíš,že za chvíľu už budeš mať po všetkom...Veľa síl a čo najrýchlejší pôrod ✊

kucerawa
20. jún 2016

@paloma76 oxytest to mne vsetko spustil, za hodinku a pol bol maly na svete 😀 snad to klapne aj u teba

adrianita1
autor
20. jún 2016

@paloma76 držím palce. 😉

paloma76
20. jún 2016

😔som po teste, ale nic sa zatial nedeje. Bolesti sa nestupnuju😥. Takze mi ostáva len trpezlivo cakat😔. Pekny podvecer prajem💛💙💜💚

kniha24
20. jún 2016

@paloma76 a do kedy ťa nechajú čakať? Koľko už prenášas? Prečo ti nespravia sekciu?

katykat
20. jún 2016

@paloma76 aj tak som prekvapená, že ti to chcú deň po termíne vyvolať.... to v ZA?

paloma76
20. jún 2016

Prenášam 2 dni. Sekciu nechcem !!! -kym je vsetko s malým ok. 2 deti som porodila normalne,tak by som chcela aj tretie. A mozno mam trosku výnimku , lebo som stara koza (40r) 😀😀, ale aj zato ze sa bojim za váhu. Ja este raz nechcem rodiť dieta s váhou 4250g ako mala moja posledná dcera😪- a ju som prenášala 10dni. Mam uzsku panvu, cela som tenká , takze taka váha je pre mna zabijak. 😓
Tera mi robili zase monitor. Stroj ukazuje vacsie bolesti. Sestrička chcela volat dr, ale ja som este nechcela. Nie je to este ono. Tieto bolesti sa daju este v pohode vydrzat. Bol by to len zbytočný poplach. Na monitor pojdem este dnes okolo pol noci. 😊
Ano ležím v ZA.

kniha24
20. jún 2016

@paloma76 fuuuha,tak možno to je fakt kvôli veku,v martine vyvolávajú až po týždni,ak nie dlhšie. Tak super,že v ZA to je ine. Moja známa chuducka baba poroda prirodzene dievčatko 4700g,nejdem si to radsej ani predstaviť...
Drz sa,nech sa to rozbehne rýchlo 🙂

katykat
20. jún 2016

@paloma76 no veď mňa doktorka tiež straší, že je bábo veľké....ale verím, že to nebude až také hrozné....lebo tie ich odhady nie sú... čo som počula presné.... tak držím palce, nech to dopadne podľa tvojich predstáv a máš to už čo najskôr za sebou... 😃😉

paloma76
21. jún 2016

😪takze ani spln ani tlak vzduchu nepomohli.Este som 2v1 , sice kontrakcie silne o 3- násobok, ale este stale maly v bruchu😢
Ale myslim ze dnes je den D !!! Uvidime. Prajem krasny dnik !😘

adrianita1
autor
21. jún 2016

@paloma76 ahoj, držím palce. Ja To isté, od včera mierne bolesti, tvrdnutie bruska ale nič sa ň stupňuje. Dnes poradňa v nemocnici. Uvidíme 😊...

janusa112
21. jún 2016

@katykat Mňa moja doky strašila stále,že je malá velká.Sono jej ukazovalo cez 3800g a keď sa narodila mala 3400g 😆

katykat
21. jún 2016

@janusa112 mne tiež už hovorí, že má už 4 kilá...a že už nemám jesť....tak som jej povedala, že určite nebudem teraz držať diétu.... pritom som ani toľko nepribrala....a ani nejem veľa, práveže mi nechutí... tie ich výpočty....😱...

paloma76
21. jún 2016

Ved to. Mne pri malej povedali váhu 3600g a nakoniec vazila 4250g !
No babenky nic, uz sa to stupňuje. Uz mam v sebe aj tabletku Prostin. Začínam predychavat kazdu kontrakciu😊 tak sa zatial drzkajte. Myslim ze sa uz neozvem, len ked maly bude na svete,drzte mi palce. 💙💜💚

azurmanka1
21. jún 2016

@paloma76 drz sa , vsetko dobre dopadne. V ela sily posielam 🙂

simba
Odpoveď bola odstránená
kniha24
21. jún 2016

Takže spln nemal vôbec žiadny účinok a malej sa na svet nechce. Uvidim co mi zajtra povie doktorka.

ddka
21. jún 2016

@nelly0212 no máte ťažký začiatok, ale keď budete doma hneď to bude lepšie. Síce tá moja jedoška mi nedá spávať 🙂

adrianita1
autor
21. jún 2016

Takže už sme po poradni. Žiaden postup nenastal. Ďalší týždeň pred nami. 😏😊 uvidíme, len tie horúčavy nepridavaju ... Tak sa držte tehulky 😉 a maminy junovky 😊

katykat
21. jún 2016

@adrianita1 aj ja som dnes po poradni, plus ešte som bola aj v nemocnici na kontrolné ctg.....ale tiež žiadny posun..... takže zostáva len čakať.....😳

smejka
21. jún 2016

Ja tiez po poradni a nic..ziadna zmena..uz len cakat co bude...
@paloma76 no ako?uz mas malinkeho v naruci?

azurmanka1
21. jún 2016

My sme tiež po poradni a bez zmeny, lekár mi hovorí, tak uvidíme sa možno zajtra, o týždeň o dva 🙂 Uvidime 🙂
Tak čakáme 🙂

jannullka1
21. jún 2016

Ahojte, aj ja som bola dnes na poradni, vraj sa to pekne chystá, ale bude to zrejme až na konci júna. A tie kontrakcie čo mávam každú noc asi každých 8-10 minút aj 4 hodiny v kuse - vraj mi to môže dráždiť aj balónik s ktorým cvičím, tak si mám dať teraz s ním pauzu na nejaké 4 dni a potom začať znova.

maruskamolny
22. jún 2016

Ahojte,dna 21.6 sa nam o 12.25 narodila Simonka.po komplikaciach som skoncila sekciou, obe sme ok a dnes uz budeme spolu.

kniha24
22. jún 2016

Dnes poradňa,tretí deň poradňa a absolútne žiadna zmena ☹ asi ma porazí.

azurmanka1
22. jún 2016

@maruskamolny Gratulujem a Veľa zdravíčka Vám obom prajem 🙂

masterton
22. jún 2016

@maruskamolny Gratulujem 😘 Tak už to máš za sebou 😃 Moja prvá dcéra tiež včera oslavovala narodeniny 😃 Držte sa kočky a rýchle zotavene 💕

adrianita1
autor
22. jún 2016

@maruskamolny gratulujem a želám skoré zotavenie a bábätku aj maminke veeela zdravia 😊🎁🎉🎂

paloma76
22. jún 2016

Ahojte baby.. 💚💜💙Nešiel mi internet 😢
Ano, podarilo sa , konecne ---vcera o 11,40hod. Bola to rychlovka a strasneeeeee bolesti. Ale vsetko ok dopadlo. Maly mal 4040 g a 51 cm. Som stastna ako blcha, neviem sa vynadívat.😍😍😍😍
Maruskamolny.....gratulujem aj tebe, vela zdravicka💖
A vam vsetkym prajem skorý a rýchly pôrod. Ženičky stoji to zato 😀😍😍😍😍
Foto Rastika poslem asi neskor, strasne mam spomaleny internet, nechce mi fotky nacitat😥

smejka
22. jún 2016

@paloma76 gratulujem..vela zdravia obom..napis potom viac ako to prebiehalo...som zvedava..a riadny valibuk z neho🐸