Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@paloma76 držím palce. 😉
😔som po teste, ale nic sa zatial nedeje. Bolesti sa nestupnuju😥. Takze mi ostáva len trpezlivo cakat😔. Pekny podvecer prajem💛💙💜💚
Prenášam 2 dni. Sekciu nechcem !!! -kym je vsetko s malým ok. 2 deti som porodila normalne,tak by som chcela aj tretie. A mozno mam trosku výnimku , lebo som stara koza (40r) 😀😀, ale aj zato ze sa bojim za váhu. Ja este raz nechcem rodiť dieta s váhou 4250g ako mala moja posledná dcera😪- a ju som prenášala 10dni. Mam uzsku panvu, cela som tenká , takze taka váha je pre mna zabijak. 😓
Tera mi robili zase monitor. Stroj ukazuje vacsie bolesti. Sestrička chcela volat dr, ale ja som este nechcela. Nie je to este ono. Tieto bolesti sa daju este v pohode vydrzat. Bol by to len zbytočný poplach. Na monitor pojdem este dnes okolo pol noci. 😊
Ano ležím v ZA.
😪takze ani spln ani tlak vzduchu nepomohli.Este som 2v1 , sice kontrakcie silne o 3- násobok, ale este stale maly v bruchu😢
Ale myslim ze dnes je den D !!! Uvidime. Prajem krasny dnik !😘
@paloma76 ahoj, držím palce. Ja To isté, od včera mierne bolesti, tvrdnutie bruska ale nič sa ň stupňuje. Dnes poradňa v nemocnici. Uvidíme 😊...
Ved to. Mne pri malej povedali váhu 3600g a nakoniec vazila 4250g !
No babenky nic, uz sa to stupňuje. Uz mam v sebe aj tabletku Prostin. Začínam predychavat kazdu kontrakciu😊 tak sa zatial drzkajte. Myslim ze sa uz neozvem, len ked maly bude na svete,drzte mi palce. 💙💜💚
@paloma76 drz sa , vsetko dobre dopadne. V ela sily posielam 🙂
Takže spln nemal vôbec žiadny účinok a malej sa na svet nechce. Uvidim co mi zajtra povie doktorka.
Takže už sme po poradni. Žiaden postup nenastal. Ďalší týždeň pred nami. 😏😊 uvidíme, len tie horúčavy nepridavaju ... Tak sa držte tehulky 😉 a maminy junovky 😊
@adrianita1 aj ja som dnes po poradni, plus ešte som bola aj v nemocnici na kontrolné ctg.....ale tiež žiadny posun..... takže zostáva len čakať.....😳
My sme tiež po poradni a bez zmeny, lekár mi hovorí, tak uvidíme sa možno zajtra, o týždeň o dva 🙂 Uvidime 🙂
Tak čakáme 🙂
Ahojte, aj ja som bola dnes na poradni, vraj sa to pekne chystá, ale bude to zrejme až na konci júna. A tie kontrakcie čo mávam každú noc asi každých 8-10 minút aj 4 hodiny v kuse - vraj mi to môže dráždiť aj balónik s ktorým cvičím, tak si mám dať teraz s ním pauzu na nejaké 4 dni a potom začať znova.
Ahojte,dna 21.6 sa nam o 12.25 narodila Simonka.po komplikaciach som skoncila sekciou, obe sme ok a dnes uz budeme spolu.
Dnes poradňa,tretí deň poradňa a absolútne žiadna zmena ☹ asi ma porazí.
@maruskamolny Gratulujem a Veľa zdravíčka Vám obom prajem 🙂
@maruskamolny Gratulujem 😘 Tak už to máš za sebou 😃 Moja prvá dcéra tiež včera oslavovala narodeniny 😃 Držte sa kočky a rýchle zotavene 💕
@maruskamolny gratulujem a želám skoré zotavenie a bábätku aj maminke veeela zdravia 😊🎁🎉🎂
Ahojte baby.. 💚💜💙Nešiel mi internet 😢
Ano, podarilo sa , konecne ---vcera o 11,40hod. Bola to rychlovka a strasneeeeee bolesti. Ale vsetko ok dopadlo. Maly mal 4040 g a 51 cm. Som stastna ako blcha, neviem sa vynadívat.😍😍😍😍
Maruskamolny.....gratulujem aj tebe, vela zdravicka💖
A vam vsetkym prajem skorý a rýchly pôrod. Ženičky stoji to zato 😀😍😍😍😍
Foto Rastika poslem asi neskor, strasne mam spomaleny internet, nechce mi fotky nacitat😥

@paloma76 Držím palce ✊ Uvidíš,že za chvíľu už budeš mať po všetkom...Veľa síl a čo najrýchlejší pôrod ✊